Αυτές είναι οι 5 «ερωτiκές γλώσσες»! Ποια μιλάει το ζώδιό σου;

November 5, 2022


Η γλώσσα του έρωτα μπορεί να είναι μία και πανανθρώπινη, όμως οι ερωτευμένοι μεταξύ τους επικοινωνούν με πέντε συγκεκριμένους τρόπους και τους συνδυασμούς τους. Οι συνδυασμοί που προκύπτουν από α…

...υτές τις πέντε ερωτiκές γλώσσες σχετίζονται άμεσα με τα ζώδια, καθώς καθένας μας, αναλόγως με το ζώδιό του «μιλά» κάποιον συγκεκριμένο συνδυασμό και βάσει αυτού αναζητά τρόπους να επικοινωνήσει με τον σύντροφό του.Ας δούμε ποιες είναι οι πέντε ερωτiκές γλώσσες:Το αν μιλάτε...

Η γλώσσα του έρωτα μπορεί να είναι μία και πανανθρώπινη, όμως οι ερωτευμένοι μεταξύ τους επικοινωνούν με πέντε συγκεκριμένους τρόπους και τους συνδυασμούς τους. Οι συνδυασμοί που προκύπτουν από αυτές τις πέντε ερωτiκές γλώσσες σχετίζονται άμεσα με τα ζώδια, καθώς καθένας μας, αναλόγως με το ζώδιό του «μιλά» κάποιον συγκεκριμένο συνδυασμό και βάσει αυτού αναζητά τρόπους να επικοινωνήσει με τον σύντροφό του.

Ας δούμε ποιες είναι οι πέντε ερωτiκές γλώσσες:

Το αν μιλάτε την ίδια γλώσσα με τον σύντροφό σου, είναι φυσικά πολύ σημαντικό για την πορεία της σχέσης σας, όπως θα σου δείξει και η αστρολογική της ανάλυση, που θα σου αναλύσει όλες τις πτυχές της. Ας δούμε όμως αναλυτικότερα ποιες γλώσσες μιλούν ποια ζώδια, για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα σε αυτό το κομμάτι.

ΚΡΙΟΣ: Ποιοτικός χρόνος και λόγια επιβεβαίωσης

Ανεξάρτητος και ζηλιάρης, ο Κριός μπορεί επίσης να είναι ανυπόμονος και να ικανοποιείται μόνο όταν ο σύντροφός του περνάει ποιοτικό χρόνο μαζί του – ο οποίος κατά προτίμηση πρέπει να περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα. Οι Κριοί επίσης επιζητούν την προσοχή και άρα τόσο τα κομπλιμέντα όσο και η αίσθηση πως είναι σημαντικοί είναι απαραίτητα συστατικά για να κερδίσει κάποιος την καρδιά τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Σωματική επαφή και δώρα

Είναι το ζώδιο που έχει εξελίξει σε τέχνη την επικοινωνία μέσω σωματικής επαφής. Αγκαλιές, χάδια και παιχνιδάκια είναι η ειδικότητά του, όπως επίσης λατρεύει και να κάνει δώρα, αλλά και να παίρνει. Προσγειωμένοι και σταθεροί οι Ταύροι, είναι ταυτόχρονα και οι πιο αισθησιακοί του ζωδιακού κύκλου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πράξεις και λόγια επιβεβαίωσης

Οι Δίδυμοι θέλουν ο σύντροφός τους να τους αγαπάει, να τους το λέει και να τους το δείχνει. Θέλουν τα λόγια επιβεβαίωσης της αγάπης που αισθάνεται ο άλλος, αλλά την ίδια ώρα να τους το αποδεικνύει και με πράξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ποιοτικός χρόνος και λόγια επιβεβαίωσης

Ο Καρκίνος, που είναι ευαίσθητος και συγκινείται εύκολα, απαιτεί πλήρη προσοχή και φροντίδα από τον σύντροφό του, όταν είναι μαζί και θέλει συνεχώς να ακούει πόσο πολύ τον αγαπούν και τι καλός που είναι.

ΛΕΩΝ: Πράξεις και δώρα

Είναι ένα από τα πιο γενναιόδωρα ζώδια και το δείχνει, αν και απαιτεί το ίδιο και από τους άλλους. Για τους Λέοντες μετρούν οι πράξεις αγάπης και όχι τόσο τα λόγια, ενώ θέλουν το χώρο τους για να χαλαρώσουν και να ερωτευτούν βαθιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ποιοτικός χρόνος και πράξεις

Μία Παρθένος είναι πολύ πρακτική και πολύ εργατική,  γι’ αυτό και θέλει την πλήρη προσοχή του συντρόφου της, όταν είναι μαζί, ενώ θα πειστεί πως είναι αγαπητή, μόνο όταν δει πράξεις που να το αποδεικνύουν.

ΖΥΓΟΣ: Πράξεις και λόγια επιβεβαίωσης

Πρώτα με τις πράξεις του και μετά με τα λόγια του θα πείσει κάποιος έναν Ζυγό πως τον αγαπάει, καθώς είναι τόσο ανεξάρτητο πνεύμα αλλά και τόσο ρομαντικό που απαιτεί πραγματική προσπάθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πράξεις και σωματική επαφή

Ο Σκορπιός είναι πολύ αισθησιακός, λατρεύει τη σωματική επαφή και επιλέγει να εκφράζεται με αυτό τον τρόπο, κατά κύριο λόγο. Ταυτόχρονα δε διστάζει με τις πράξεις του να δείξει την αγάπη του για τον σύντροφό του και το ίδιο απαιτεί και από εκείνον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σωματική επαφή και δώρα

Ο Τοξότης είναι το ζώδιο της περιπέτειας και ζητά ως «δώρο» από τον σύντροφό του να τον συνοδεύει στην κάθε μία. Αν γίνεται και να είναι αγκαλιασμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια, αυτό θα τον κάνει απόλυτα ευτυχισμένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ποιοτικός χρόνος και πράξεις

Με τις πράξεις θα κερδίσει κάποιος την καρδιά του Αιγόκερω. Για να την κρατήσει όμως θα πρέπει να αφιερώσει χρόνο αποκλειστικά σε αυτόν, ώστε να του δείξει πόσο σημαντικός είναι και πόσο αξίζει να επενδύσει στη σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πράξεις και λόγια επιβεβαίωσης

Δημιουργικός, ανεξάρτητος, ευγενικός αλλά και απρόβλεπτος, πεισματάρης και ασυμβίβαστος, ο Υδροχόος δεν είναι καθόλου εύκολο να πειστεί ότι αγαπιέται και θέλει και να το «ακούει» με λόγια και να το βλέπει με πράξεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Ποιοτικός χρόνος και πράξεις

Ένας Ιχθύς θέλει να περνάει ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό του γιατί έτσι μπορεί να επικοινωνεί την αγάπη του και να νιώθει και ο ίδιος πως αγαπιέται πραγματικά. Δε διστάζει άλλωστε να εκφράζεται με πράξεις και δεν τον ικανοποιεί τίποτα περισσότερο από το να κάνει κι ο σύντροφός του το ίδιο.

Μιλάτε την ίδια «γλώσσα» με τον σύντροφό σου ή χρειάζεται επιπλέον προσπάθεια και από τους δύο για να πετύχει ο δεσμός σας; Διάβασε τι λέει για τη σχέση σας η αστρολογική ανάλυση και δες αν έχετε μαζί μέλλον ή μόνο παρόν!

Διάβασε επίσης:

Πέντε σημάδια που αποκαλύπτουν πως η σχέση σου οδεύει προς το τέλος!

Τα 3 ζώδια που παθαίνουν ασφυξία με τις μακροχρόνιες σχέσεις!

Αυτές οι γυναίκες θα σε αλλάξουν ερωτiκά

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.