«Στρόβιλος» από Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Κριό φέρνει εκπλήξεις σε Λέοντες, Τοξότες και άλλα 2 ζώδια

November 7, 2022


Εκπλήξεις έρχονται, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, για πολλά ζώδια, τα οποία επηρεάζονται από τη Σελήνη στον Κριό.Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της νύχτας και το πρωί της Δευτέρας προχωρά στο ζώδιο του Ταύρου στις 07:15. Να σας υπενθυμίσω ότι αύριο έχουμε την τελευταία έκλειψη της χρονιάς, μια έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο. Η κυρίαρχη όψη της σημερινής ημέρας είναι το …

...τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη από τον Σκορπιό και τον Κρόνο στον Υδροχόο.Όπως καταλαβαίνετε, με την Κρόνια επιρροή στη μέρα τα πράγματα δεν είναι ανάλαφρα, ούτε χαλαρά, κυρίως σε δυο τομείς: στις σχέσεις μας και στα οικονομικά μας. Όταν αναφερόμαστε στον Κρόνο μιλάμε πάντα...

Εκπλήξεις έρχονται, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, για πολλά ζώδια, τα οποία επηρεάζονται από τη Σελήνη στον Κριό.

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της νύχτας και το πρωί της Δευτέρας προχωρά στο ζώδιο του Ταύρου στις 07:15. Να σας υπενθυμίσω ότι αύριο έχουμε την τελευταία έκλειψη της χρονιάς, μια έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο. Η κυρίαρχη όψη της σημερινής ημέρας είναι το τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη από τον Σκορπιό και τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Όπως καταλαβαίνετε, με την Κρόνια επιρροή στη μέρα τα πράγματα δεν είναι ανάλαφρα, ούτε χαλαρά, κυρίως σε δυο τομείς: στις σχέσεις μας και στα οικονομικά μας. Όταν αναφερόμαστε στον Κρόνο μιλάμε πάντα για όρια, περιορισμούς και ελλείψεις. Και μολονότι προβλήματα τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά μπορεί να υπάρχουν καιρό τώρα, την ημέρα του ακριβούς τετραγώνου, δηλαδή σήμερα, μπορεί να εντείνονται ή να τα μεγεθύνουμε μέσα μας εμείς οι ίδιοι.

Μην ξεχνάτε ότι η έκλειψη λειτουργεί και σαν μεγεθυντικός φακός και η επιρροή της είναι ήδη έντονη. Οι συγκεκριμένες όψεις έρχονται για να μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε σχέσεις, αν βάζουμε τα σωστά και υγιή όρια, αν διαχειριζόμαστε τα θέματα των οικονομικών με τη σωστή φροντίδα.

Επειδή η τάση θα είναι να σκεφτόμαστε με περισσότερο φόβο, αλλά και αρνητισμό, μπορεί να βγάζουμε συμπεράσματα πολύ γρήγορα και τα οποία πιθανώς δεν στηρίζονται τόσο πολύ στη λογική, αλλά στο συναίσθημα και στην παρόρμηση μας.

Η τάση να τα παίρνουμε όλα κατάκαρδα και να μελαγχολούμε υπάρχει, αλλά σταδιακά θα αρχίσει να αποδυναμώνεται.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.