Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο: Γης μαδιάμ γι’ αυτά τα ζώδια

November 7, 2022


Στις 8/11, 3:02 ώρα Ελλάδας, έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στις 16° 00’ του Ταύρου, η οποία είναι ταυτόχρονα και η τελευταία Σεληνιακή Έκλειψη του 2022. Επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού, Ταύρο, Σκορπιό, Λέων και Υδροχόο που ανήκουν στο β’ δεκαήμερο, αλλά και όλους όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες&…

...�σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.Από τη μια, η συμμετοχή του Ουρανού στον Ταύρο, από την άλλη του Κρόνου στον Υδροχόο μας διχάζουν και δεν θα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, να πάμε κόντρα στο ρεύμα ή να συμβιβαστούμε. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να βρούμε τον...

Στις 8/11, 3:02 ώρα Ελλάδας, έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στις 16° 00’ του Ταύρου, η οποία είναι ταυτόχρονα και η τελευταία Σεληνιακή Έκλειψη του 2022Επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού, Ταύρο, Σκορπιό, Λέων και Υδροχόο που ανήκουν στο β’ δεκαήμεροαλλά και όλους όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Από τη μια, η συμμετοχή του Ουρανού στον Ταύρο, από την άλλη του Κρόνου στον Υδροχόο μας διχάζουν και δεν θα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, να πάμε κόντρα στο ρεύμα ή να συμβιβαστούμε. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να βρούμε τον τρόπο να παραμείνουμε προσγειωμένοι μέσα από το ανάστατο κλίμα που θα δημιουργηθεί, ώστε να μη χάσουμε τη μπάλα και γίνουν όλα γης μαδιάμ.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Με αυτή τη γεμάτη αλλαγές και εξελίξεις Πανσέληνος-Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου είναι πολύ πιθανό να νιώσεις σαν να βρίσκεσαι στη μέση μιας μεταμόρφωσης. Θα μάθεις καινούργια πράγματα για τον εαυτό σου και ενδεχομένως να λειτουργήσεις πιο στοχευμένα στις σχέσεις και στη ζωή σου γενικότερα. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν δύσκολες συνθήκες όσον αφορά στα επαγγελματικά και κατ’ επέκταση τα οικονομικά σου, και να πρέπει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός ανθρώπου, που θα λύνει και θα δένει, κάτι που φαντάζει ακατόρθωτο, ενώ πιθανό είναι και να υπάρξει αποστασιοποίηση ή ψύχρα στις σχέσεις σας. Το μυστικό είναι να παραμείνεις σταθερός στις αρχές και τις αξίες σου, αλλά πρόθυμος να κάνεις και την υπέρβαση, όπου κι αν χρειαστεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Αυτή η Πανσέληνος-έκλειψη στον άξονά σου φέρνει κλονισμό και αναταραχή τις σχέσεις σου, οπότε να είσαι προετοιμασμένος όχι μόνο να αναλάβεις πρωτοβουλίες, αλλά και να αντιμετωπίσεις με σθένος ό,τι προκύψει, στις συνεργασίες, στο γάμο ή στο δεσμό σου. Οι ξαφνικές συναισθηματικές αλλαγές είναι πιθανές είτε από την πλευρά σου είτε από την άλλη πλευρά, κοινώς μπορεί να νιώσεις απογοητευμένος από άτομα που κρίθηκαν κατώτερα των περιστάσεων ή δεν έδιναν σημασία στο πώς νιώθεις εσύ ή να ενθουσιαστείς με άλλα που θα εμφανιστούν τώρα στη ζωή σου. Ένας χωρισμός ή ρήξη είναι πολύ πιθανά, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα έχεις βάλει κι εσύ το χεράκι σου για να οδηγηθούν προς τα εκεί τα πράγματα, αν είδες και απόειδες ή αισθάνεσαι μεγάλη ανασφάλεια για το άμεσο μέλλον.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΛΕΩΝ ♌

Η Πανσέληνος-Σεληνιακή έκλειψη θα επηρεάσει αρκετά την καριέρα σου και τα επαγγελματικά σου, οπότε προετοιμάσου για κάποιες σημαντικές προσαρμογές όσον αφορά στο επαγγελματικό “προφίλ” σου. Δρομολογημένα έργα, επιδιώξεις ή στόχοι μπορεί να έχουν απροσδόκητη κατάληξη και εύκολα να βγεις εκτός τροχιάς ή να μπεις σε μια άλλη, πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Επιπλέον και οι σχέσεις σου με τα άτομα του συγκεκριμένου χώρου, που διαιωνίζουν ένα καθεστώς ανασφάλειας, αλλά και την οικογένεια μπορεί να περάσουν μια κρίση και να χρειαστεί να μπουν σαφή όρια και ευθύνες για να ξέρουν όλοι πού πάει το καράβι. Νέες συμμαχίες, συνεργασίες ή σχέσεις μπορεί να καταλήξουν προβληματικές γι’ αυτό κάτσε καλύτερα μόνος σου, να ξέρεις τι σου γίνεται και μην ξανοίγεσαι.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Αυτή η Πανσέληνος-έκλειψη ενεργοποιεί ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία σου, καθώς γίνεται στον άξονα 4ου-10ου σου και δεν αποκλείεται να σου βγάλει μεγάλη συναισθηματική φόρτιση, έντονα αισθήματα ανασφάλειας, αλλα και να μετανιώσεις για αποφάσεις ή διάφορα πράγματα που έγιναν στο σπίτι ή τις σχέσεις με τα πολύ αγαπημένα σου άτομα. Ωστόσο, σου δίνει μια ευκαιρία να απελευθερωθείς από την επιρροή που ασκούν πάνω σου πρόσωπα και καταστάσεις, να λύσεις χρόνια προβλήματα και να προχωρήσεις μπροστά. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να υπάρξει θέμα με ένα ακίνητο, με τα κληρονομικά σου ή εξ αιτίας τους να τσακωθείς με μέλος της οικογένειας και να ψυχρανθείτε ή να κόψετε κάθε επαφή. 

ΚΡΙΟΣ ♈

Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στον άξονα 2ου-8ου ηλιακού σου οίκου, στόχος είναι η οικονομική σου εξασφάλιση και έπειτα η συναισθηματική σου. Ωστόσο, τα πράγματα είναι δύσκολα και κάτω από αυτές τις πλανητικές συνθήκες, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα οικονόμος και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις ή να κάνεις κινήσεις αψυχολόγητες γιατί όχι μόνο δε θα τα καταφέρεις, αλλά θα έχεις και χασούρα. Πιθανές είναι οι απροσδόκητες αλλαγές στο εισόδημά σου, όπως επίσης και έξοδα που θα προκύψουν, από το πουθενά, με ασφάλειες, ιδρύματα και φορείς που θέλουν πίσω τα λεφτά τους. Εννοείται ότι το να χρεωθείς δεν είναι λύση, αντίθετα θα σε βάλουν σε μια κατάσταση παίρνω-δίνω και μένω ταπί για τους επόμενους έξι μήνες.

ΖΥΓΟΣ ♎

Η Πανσέληνος-έκλειψη που γίνεται στον άξονα 8ου-2ου σου θα είναι αρκετά αποκαλυπτική. Θα σε κάνει πιο οξυδερκή, σαν να έχεις ακτίνες Χ, δίνοντάς σου την ικανότητα να δεις κάτω από την επιφάνεια των στενών σχέσεων, των επενδύσεων και των επαγγελματικών σου συμφωνιών, έτσι ώστε να μπορείς να διακρίνεις τα καλά και τα στραβά. Είτε σου αρέσει αυτό που βλέπεις είτε όχι, να ξέρεις ότι δεν μπορείς να μείνεις αμέτοχος και να μην πάρεις θέση. Κι όσο πιο σύντομα αναλάβεις την ευθύνη να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να τελειώνεις με παθογένειες, τόσο γρηγορότερα θα ανακάμψεις και θα ανοίξεις τον δρόμο για σημαντικές ευκαιρίες. Αλλαγές και δυσάρεστες εξελίξεις να περιμένεις και στα ερωτiκά σου, που, όπως όλα δείχνουν είναι πιθανό να συνεχίσεις μόνος το δρόμο σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αυτή η Πανσέληνος έκλειψη, που γίνεται στον άξονα 5ου-11ου σου, φέρνει αρκετές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δη στα ερωτiκά σου. Μπορεί να σου προκαλέσει αρχικά μια αναστάτωση, από διάφορα γεγονότα που θα ανακύψουν και μέσα από απρόσμενα περιστατικά να πάρεις οριστικές αποφάσεις για το αν θα συνεχίσεις μόνος ή θα μπεις σε περίοδο… εκπτώσεων, αν δεν βρίσκεις αυτόν/η που ζητάς. Δύσκολο είναι να ζευγαρώσεις, ακόμα πιο δύσκολο να περιορίσεις τα έξοδα, που θα πάρουν την ανηφόρα και για μια ακόμα φορά θα χρειαστεί να βάλεις πίσω τα θέλω σου για να ικανοποιήσεις πάγιες, τακτικές σου ανάγκες.

Διάβασε επίσης: 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.