Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου;

November 7, 2022


Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου. Τι μας περιμένει; Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που θα ερωτευτούν τον Νοέμβριο.ΚΡΙΟΣΦίλε Κριέ, μπορεί η μέρα να φέρει ψυχαγωγικές στιγμές και διασκεδάσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει, πως δεν πρέπει να αφεθείς και να φέρεσαι ανώριμα και επιπόλαια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Μην παρ…

...ασύρεσαι σε εγωκεντρικές συμπεριφορές και επικοινωνιακή έπαρση, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου!ΤΑΥΡΟΣΑγαπητέ Ταύρε, επικεντρώνεσαι σήμερα στις βαθιές σου επιθυμίες, τους ουσιαστικούς σκοπούς σου και τους μεγαλεπήβολους στόχους σου, που έχουν να κάνουν με το σπίτι...

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου. Τι μας περιμένει; Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που θα ερωτευτούν τον Νοέμβριο.

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, μπορεί η μέρα να φέρει ψυχαγωγικές στιγμές και διασκεδάσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει, πως δεν πρέπει να αφεθείς και να φέρεσαι ανώριμα και επιπόλαια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Μην παρασύρεσαι σε εγωκεντρικές συμπεριφορές και επικοινωνιακή έπαρση, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, επικεντρώνεσαι σήμερα στις βαθιές σου επιθυμίες, τους ουσιαστικούς σκοπούς σου και τους μεγαλεπήβολους στόχους σου, που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου και την οικογένεια σου! Πιθανόν την σημερινή ημέρα, να κλονιστούν κάποιες οικογενειακές σχέσεις, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, λόγω του σημερινού Τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου, υπάρχει έντονα η πιθανότητα, να κλονιστούν, οι κοινωνικές επαφές σου, οι επικοινωνίες σου, οι μετακινήσεις σου, οι συμφωνίες σου και οι σχέσεις σου με αδέλφια και γείτονες! Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και μην μπλέκεις σε κουτσομπολιά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, σήμερα ξεχωρίζεις για ενισχυμένη σου ώριμη γοητεία! Ωστόσο, το παρακάνεις με απαιτητικότητα και ισχυρογνωμοσύνη, γεγονός που θα φέρει προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, σε παρασύρει σε δογματική συμπεριφορά και θεωρείς δεδομένες σχέσεις και καταστάσεις, γεγονός που θα φέρει απώλειες!

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, η σημερινή ημέρα θέλει αρκετή προσοχή, αφού η όψη της ημέρας σε αφορά άμεσα! Οφείλεις να προστατέψεις ό,τι σου έχει δώσει το σύμπαν την τελευταία περίοδο ώστε να καταφέρεις να τα κρατήσεις στην ζωή σου! Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, σε παρασύρει σε σοβαρά λάθη που δύσκολα διορθώνονται και επιπλέον φέρνει ρήξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, η σημερινή ημέρα, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στις βαθιές σου επιθυμίες και τις πραγματικές σου ανάγκες! Δυστυχώς κάποια προβλήματα σε βαραίνουν ακόμα, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου, αφού άγχος, φοβίες και ανασφάλειες, σε βασανίζουν και πάλι! Προσπάθησε επίσης, να αποφύγεις παρασκηνιακές επικοινωνίες και δράσεις!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στον σημαντικό για εσένα, φιλικό τομέα! Παρασύρεσαι σε ξεσπάσματα και σε εγωιστικές συμπεριφορές απέναντι στους φίλους σου, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου, προκαλώντας ρήξεις και κόντρες, χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου, θα πρέπει να αναμένεις ορισμένες δυσάρεστες εξελίξεις σε αρκετούς από τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Φρόντισε να συγκρατηθείς και να μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες συμπεριφορές και βιαστικά λάθη, διότι θα καταστρέψεις την κοινωνική σου εικόνα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, σήμερα κάποιες καταστάσεις και ορισμένα γεγονότα, που θα έρθουν μέσα από συνομιλίες, συναναστροφές, συναντήσεις, συζητήσεις και μετακινήσεις, θα σου φέρουν προβλήματα λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου! Επιπλέον, προσοχή χρειάζονται και οι μετακινήσεις σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα κάποιοι προβληματισμοί, εντείνονται και σε ταλαιπωρούν. Δυστυχώς το ταλέντο της διορατικότητας, η σοφία και η πειθώ σου, δεν σε βοηθούν για να γλιτώσεις τις κακοτοπιές! Με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα έρθουν αποκαλύψεις, που θα δυσκολέψουν την καθημερινότητα σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα το Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα σε αναγκάσει να δεις κάποιες αρνητικές αλήθειες, που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Αναμένονται εντάσεις και ρήξεις, γι’αυτό καλό θα ήταν, να αποφύγεις σημαντικές και τελεσίδικες συζητήσεις και αποφάσεις!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, θα πρέπει να αναμένεις πολλά προβλήματα και αναποδιές στην καθημερινότητα σου, την σημερινή ημέρα! Κόψε άμεσα κακές συνήθειες σου και περιόρισε βιαστικά λάθη, που σε ωθεί να κάνεις το Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου και τακτοποίησε άμεσα εκκρεμότητες και υποχρεώσεις!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.