Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για έναν Υδροχόο

November 8, 2022


Απρόβλεπτοι πάντα, μοναδικά ερωτεύσιμοι τραβάνε πάνω τους όλα τα βλέμματα. Και στις δύο περιπτώσεις είναι βαθιά στοχαστές και άνθρωποι του πνεύματος που τους αρέσει να βοηθούν τους άλλους. Είναι σε θέ…

...ση να δουν τα πράγματα χωρίς προκαταλήψεις και μπορούν εύκολα να λύσουν προβλήματα δικά τους ή άλλων. Είναι οι τρελοί της καρδιάς μας και ήρθε η ώρα να τους γνωρίσουμε.Στοιχείο: ΑέραςΠοιότητα: Σταθερό ζώδιοΧρώμα: Ανοιχτό μπλε, Ασημί, ΜαύροΗμέρα: ΣάββατοΚυβερνήτης: Ουρανός,...

Απρόβλεπτοι πάντα, μοναδικά ερωτεύσιμοι τραβάνε πάνω τους όλα τα βλέμματα. Και στις δύο περιπτώσεις είναι βαθιά στοχαστές και άνθρωποι του πνεύματος που τους αρέσει να βοηθούν τους άλλους. Είναι σε θέση να δουν τα πράγματα χωρίς προκαταλήψεις και μπορούν εύκολα να λύσουν προβλήματα δικά τους ή άλλων. Είναι οι τρελοί της καρδιάς μας και ήρθε η ώρα να τους γνωρίσουμε.

Στοιχείο: Αέρας

Ποιότητα: Σταθερό ζώδιο

Χρώμα: Ανοιχτό μπλε, Ασημί, Μαύρο

Ημέρα: Σάββατο

Κυβερνήτης: Ουρανός, Κρόνος

Μεγαλύτερη συμβατότητα: Λέων, Τοξότης

Τυχεροί αριθμοί: 5, 9, 14, 24, 32

Ημερομηνίες γέννησης: 20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Πλεονεκτήματα του Υδροχόου: Προοδευτικοί, ανεξάρτητοι, πνευματώδεις, έξυπνοι, ανθρωπιστές, εφευρετικοί, πρωτότυποι

Αδυναμίες του Υδροχόου: Πεισματάρηδες, σαρκαστικοί, επαναστατικοί, ασυμβίβαστοι, υπερβολικά ευαίσθητοι, μοναχικοί

Του αρέσει: Διασκέδαση με φίλους, να βοηθά τους άλλους, να αγωνίζεται για έναν σκοπό, πνευματική συζήτηση, οι βαθιές συζητήσεις

Δεν του αρέσει: Περιορισμός, ψεύτικες υποσχέσεις, μοναξιά, στασιμότητα, διαφωνίες.

Ο χαρακτήρας του Υδροχόου

Παρ’ όλο που μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στο περιβάλλον τους, οι Υδροχόοι έχουν μια βαθιά ανάγκη να παραμείνουν μόνοι τους και μακριά από τα πάντα, προκειμένου να ανακτήσουν δυνάμεις. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Υδροχόου, βλέπουν τον κόσμο ως έναν τόπο γεμάτο δυνατότητες.

Ως προσωπικότητα, ο Υδροχόος είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητος. Αν προσπαθήσεις να τον περιορίσεις ή να του επιβάλεις όρια, θα φύγει τρέχοντας. Χρειάζονται τη μοναξιά, επειδή έτσι νοιώθουν ελεύθεροι. Η ανεξαρτησία δεν είναι μια απλή προοπτική γι’ αυτούς, είναι αναγκαία για την ψυχική τους ηρεμία.

Πώς να κατακτήσεις έναν Υδροχόο

Για να κατακτήσεις έναν Υδροχόο, το κλειδί είναι η επικοινωνία. Θα πρέπει να μπορείτε να ιντριγκάρετρ το μυαλό τους, εμπλακείτε σε μια φιλική και πνευματώδη λεκτική διαμάχη, αλλά μην περιμένετε να βγάλετε συμπεράσματα, γιατί δεν είναι αυτός ο στόχος. Λατρεύουν αυτού του είδους την εγκεφαλική άσκηση. Αν δεν μπορείτε να ακολουθήσετε τους πνευματικούς και αντισυμβατικούς τρόπους ζωής ενός Υδροχόου, καλύτερα να ψάξετε για κάτι άλλο. Ο Υδροχόος χρειάζεται να συμβαδίζει επικοινωνιακά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Να κρατάτε μια ποικιλία στα ραντεβού σας, σκεφτείτε ενδιαφέροντα πράγματα να κάνετε, αν και θα δυσκολευτείτε να τον εκπλήξετε οπότε αν δεν μπορείτε να σκεφτείτε κάτι τελείως τρελό, αφεθείτε πάνω του.

[pillowfights.gr]

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.