Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 8 Νοεμβρίου;

November 8, 2022


Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 8 Νοεμβρίου. Τι μας περιμένει;Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που θα ερωτευτούν τον Νοέμβριο.Η σημερινή ημέρα, με την Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, πολύ πιθανόν φίλε Κριέ, να έχεις ανασφάλειες, όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα της ζωής σου! Επιπλέον, …

...λέον, η Αντίθεση του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα φέρει ξαφνικές δυσάρεστες αποκαλύψεις!ΤαύροςΑγαπητέ Ταύρε, με την σημερινή Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα και συγκυρίες, πως η προβολή του εαυτού σου, δεν...

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 8 Νοεμβρίου. Τι μας περιμένει;

Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που θα ερωτευτούν τον Νοέμβριο.

Κριός

Η σημερινή ημέρα, με την Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, πολύ πιθανόν φίλε Κριέ, να έχεις ανασφάλειες, όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα της ζωής σου! Επιπλέον, η Αντίθεση του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα φέρει ξαφνικές δυσάρεστες αποκαλύψεις!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, με την σημερινή Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα και συγκυρίες, πως η προβολή του εαυτού σου, δεν πραγματοποιήθηκε όπως ήθελες! Επιπλέον, η Αντίθεση του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα φέρει ρήξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Δίδυμος

Η σημερινή Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στον Ταύρο, αγαπητέ Δίδυμε, θα φέρει για σένα αρκετή συναισθηματική και ψυχολογική αναστάτωση! Αν δεν διαφύλαξες καλά τα μυστικά σου, τώρα πιθανόν να κινδυνέψεις με αποκαλύψεις! Επιπλέον, η Αντίθεση του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα φέρει ξαφνικές δυσκολίες στην καθημερινότητα σου!

Καρκίνος

Η Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού σήμερα, επικεντρώνει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου φίλε Καρκίνε, στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές και σχέσεις, στις οποίες πρέπει να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να αλλάξεις τακτική και στρατηγική! Επιπλέον, η Αντίθεση του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα φέρει ανατροπές στις μετακινήσεις σου!

Ημερησιες προβλεψεις ζωδιων Τριτη 8 Νοεμβριου

Λέων

Η Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, σε επηρεάζει αρνητικά φίλε Λέοντα! Φρόντισε να έχεις άμεσα, συνετή συμπεριφορά και να επιστρατεύσεις την λογική σου σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου, γιατί πλήττεται η κοινωνική σου εικόνα! Επιπλέον, η Αντίθεση του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα φέρει ρήξεις και καυγάδες!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, θα φέρει αρκετές αναποδιές σε κοινωνικές επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις! Επιπλέον, η Αντίθεση του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα φέρει παρεξηγήσεις σε σχέσεις με αδέρφια, γείτονες και συγγενείς!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα δεν θα υπάρξουν πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες με την Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, αφού οι υποχρεώσεις θα τρέχουν και με το ζόρι θα προλαβαίνεις! Επιπλέον, η Αντίθεση του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα πλήξει τον τομέα των κεκτημένων σου!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είναι σίγουρα μια αρκετά ανατρεπτική ημέρα για σένα με την Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού! Το ολόγιομο φεγγάρι, θα κλονίσει το τομέα των σημαντικών διαπροσωπικών σου σχέσεων! Επιπλέον, η Αντίθεση του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα φέρει ανατροπές σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου!

Ημερησιες προβλεψεις ζωδιων Τριτη 8 Νοεμβριου

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, με μία Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, θα αισθανθείς εξαντλημένος, αφού έρχονται αρκετές πιεστικές υποχρεώσεις και θα πρέπει να κουραστείς, ώστε να ανταπεξέλθεις σε αυτές. Επιπλέον, η Αντίθεση του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα σε αναστατώσει ψυχολογικά, λόγω μίας αποκάλυψης!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, την σημερινή ημέρα χρειάζεται να είσαι προσεκτικός, λόγω της Ολικής Σεληνιακής έκλειψης στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ώστε να μην εκτεθείς κοινωνικά, μέσα από επαφές και επικοινωνίες! Επιπλέον, η Αντίθεση του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα φέρει προβλήματα και κόντρες στον φιλικό τομέα!

Υδροχόος

Η σημερινή Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, σε επηρεάζει πολύ αγαπητέ Υδροχόε και πρέπει να προσeξεις πολύ, όσον αφορά σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις, που κινδυνεύουν τώρα να κλονιστούν από εντάσεις ή ακόμα και ρήξεις! Επιπλέον, η Αντίθεση του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα φέρει προβλήματα και κόντρες στον οικογενειακό τομέα!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα, με την Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, πρέπει να αναμένεις κάποια μικρά προβλήματα σε επαφές, επικοινωνίες, ειδήσεις και συναντήσεις! Επιπλέον, η Αντίθεση του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα πλήξει κυρίως κοινωνικές σχέσεις, αλλά και τις μετακινήσεις σου!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.