Τα πάνω κάτω από τη Βάσια Μαυράκη: Σε κατάσταση συναγερμού αυτό το ζώδιο μέχρι να μπει το 2023


Η Βάσια Μαυράκη αναφέρθηκε στις εξελίξεις για τα ζώδια όχι μόνο για τις επόμενες μέρες, αλλά και μέχρι την έναρξη του 2023, όπου πολλά πρόκειται να αλλάξουν.Η γνωστή αστρολόγος επεσήμανε, ότι αναμένεται μια ολική σεληνιακή έκλειψη, την οποία ένα ζώδιο χρειάζεται να προσeξει ιδιαίτερα, αν και είναι μέσα σε αυτά, που παρά την αναστάτωση λόγω Ουρανού, θα έχουν την ευκαιρία για αλλαγές, με τη Βίκυ Παγ…

ιατάκη επίσης να αναφέρεται σε κινδύνους.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Η Βάσια Μαυράκη αναφέρθηκε στις εξελίξεις για τα ζώδια όχι μόνο για τις επόμενες μέρες, αλλά και μέχρι την έναρξη του 2023, όπου πολλά πρόκειται να αλλάξουν.

Η γνωστή αστρολόγος επεσήμανε, ότι αναμένεται μια ολική σεληνιακή έκλειψη, την οποία ένα ζώδιο χρειάζεται να προσeξει ιδιαίτερα, αν και είναι μέσα σε αυτά, που παρά την αναστάτωση λόγω Ουρανού, θα έχουν την ευκαιρία για αλλαγές, με τη Βίκυ Παγιατάκη επίσης να αναφέρεται σε κινδύνους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.