Αιφνιδιασμός από τη Λίτσα Πατέρα: Ξαφνικά οικονομικά προβλήματα για 2 ζώδια

November 8, 2022


Η Λίτσα Πατέρα αιφνιδιάζει με τον τρόπο της τα ζώδια, τονίζοντας πως μπορεί να αντιμετωπίσουν ξαφνικές προκλήσεις, με μια από αυτές να είναι στο οικονομικό κομμάτι.Η γνωστή αστρολόγος επισημαίνει, ότι τα προβλήματα δε θα λείψουν στις επόμενες ώρες, με την Άση Μπήλιου να βλέπει μια Πανσέληνο… κόλαση.Ένα οικονομικό θέμα, τόσο για τα τρέχοντα έξοδα όσο και για τις υποχρεώσεις, έρχεται στο προσκήνιο…

...κήνιο. Θα κληθείτε να βρείτε λύσεις.ΤΑΥΡΟΣΣήμερα πραγματοποιείται Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας. Μπορεί να υπάρξουν διλήμματα στην προσωπική σας ζωή και θα ψάξετε λύσεις.ΔΙΔΥΜΟΙΘα δυσκολευτείτε να πάρετε αποφάσεις σε θέματα εργασίας (υγεία). Όμως με κάποιες μικρές αλλαγές...

Η Λίτσα Πατέρα αιφνιδιάζει με τον τρόπο της τα ζώδια, τονίζοντας πως μπορεί να αντιμετωπίσουν ξαφνικές προκλήσεις, με μια από αυτές να είναι στο οικονομικό κομμάτι.

Η γνωστή αστρολόγος επισημαίνει, ότι τα προβλήματα δε θα λείψουν στις επόμενες ώρες, με την Άση Μπήλιου να βλέπει μια Πανσέληνο… κόλαση.

ΚΡΙΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα, τόσο για τα τρέχοντα έξοδα όσο και για τις υποχρεώσεις, έρχεται στο προσκήνιο. Θα κληθείτε να βρείτε λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα πραγματοποιείται Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας. Μπορεί να υπάρξουν διλήμματα στην προσωπική σας ζωή και θα ψάξετε λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα δυσκολευτείτε να πάρετε αποφάσεις σε θέματα εργασίας (υγεία). Όμως με κάποιες μικρές αλλαγές θα βρείτε λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν προβληματισμοί ανάμεσα στα συναισθηματικά και τα μελλοντικά σας σχέδια. Πρόσωπα του περιβάλλοντος θα σας δώσουν λύσεις.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή Σεληνιακή έκλειψη θα σας αναγκάσει να δώσετε λύσεις ανάμεσα στα επαγγελματικά (κοινωνικά) και οικογενειακά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν και κάποιες ανατροπές-αλλαγές, τόσο στα μελλοντικά σας σχέδια, όσο και στις καθημερινές υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να προβληματιστείτε πάνω σε οικονομικά θέματα, καθώς θα υπάρξουν απρόσμενες κινήσεις

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο επηρεάζει άμεσα την προσωπική σας ζωή. Θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο θα μπορούσε να φέρει εξελίξεις σε εργασιακά ή θέματα υγείας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευνοϊκή για σας η σημερινή σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο καθώς ευνοεί παντός είδους αλλαγές. Φίλοι σας βοηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να σας δημιουργηθούν διλήμματα ανάμεσα στην οικογένεια και την επαγγελματική ζωή. Κινηθείτε με φρόνηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο θα ευνοήσει τόσο τα μελλοντικά σας σχέδια, προμηνύει όμως και κάποιες αλλαγές.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.