2023: Αυτός είναι ο χειρότερος μήνας του ζωδίου σου

December 12, 2022


Όπως κάθε χρόνος, έτσι και το 2023 θα έχει τις καλές του και κακές του στιγμές και.. κανείς δεν θα γλιτώσει. Μάλιστα υπάρχει ένας συγκεκριμένος μήνας (ίσως και παραπάνω), κατά τον οποίο τα ζώδια θα συναντήσουν αρκετές δυσκολίες και προβλήματα, θα δυσαρεστηθούν από μια εξέλιξη, θα στενοχωρηθούν ή θα δοκιμαστούν οι αντοχές τους. Πότε θα περάσει δύσκολα το δικό σου …

...ζώδιο; Διάβασε για να είσαι προετοιμασμένος/η!ΔΙΔΥΜΟΙ-ΠΑΡΘΕΝΟΙ-ΤΟΞΟΤΕΣ-ΙΧΘΥΣ: ΜΑΡΤΙΟΣΠώς θα μπορούσε να είναι καλός ο Μάρτιος για εσάς, όταν κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ιχθύ ο Κρόνος. Όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων θα νιώσετε έντονα την επιρροή...

Όπως κάθε χρόνος, έτσι και το 2023 θα έχει τις καλές του και κακές του στιγμές και.. κανείς δεν θα γλιτώσει. Μάλιστα υπάρχει ένας συγκεκριμένος μήνας (ίσως και παραπάνω), κατά τον οποίο τα ζώδια θα συναντήσουν αρκετές δυσκολίες και προβλήματα, θα δυσαρεστηθούν από μια εξέλιξη, θα στενοχωρηθούν ή θα δοκιμαστούν οι αντοχές τους. Πότε θα περάσει δύσκολα το δικό σου ζώδιο; Διάβασε για να είσαι προετοιμασμένος/η!

ΔΙΔΥΜΟΙ-ΠΑΡΘΕΝΟΙ-ΤΟΞΟΤΕΣ-ΙΧΘΥΣ: ΜΑΡΤΙΟΣ

Πώς θα μπορούσε να είναι καλός ο Μάρτιος για εσάς, όταν κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ιχθύ ο Κρόνος. Όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων θα νιώσετε έντονα την επιρροή του. Μόνο εύκολα δεν θα είναι τα πράγματα για εσάς, καθώς ο Κρόνος θα σας επηρεάσει σε πολλούς τομείς. Οι Δίδυμοι θα αντιμετωπίσουν διάφορα θέματα με τα επαγγελματικά τους. Θα είναι λες και μπαίνει ένα φρένο στην καριέρα τους. Οι Παρθένοι θα δουν την σχέση τους να περνά μεγάλη κρίση ή δεν θα μπορούν να σταυρώσουν σχέση με τίποτα. Οι Τοξότες θα αντιμετωπίσουν θέματα στο σπίτι τους και στην οικογένειά τους, ενώ οι Ιχθύς θα πάθουν μια κρίση ταυτότητας, θα είναι πιο μοναχικοί, πεσιμιστές και άκεφοι. Τα άλλα δύο δεκαήμερα προς το παρόν την γλιτώνουν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι ασφαλείς. Απλώς θα περάσουν τον Κρόνο τους επόμενους μήνες.

ΤΑΥΡΟΣ-ΛΕΩΝ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΜΑΡΤΙΟΣ, ΜΑΪΟΣ, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Αγαπητά σταθερά ζώδια για εσάς οι δυσκολίες μέσα στο 2023 θα είναι αρκετές. Γενικά, θα είστε τα άτομα που θα χρειάζεστε φροντίδα και προδέρμ και πάμε να δούμε τους λόγους. Να ξεκαθαρίσουμε ότι αναφερόμαστε στο πρώτο δεκαήμερο, καθώς τα άλλα δυο δεν επηρεάζονται ακόμα. Εν καιρώ… θα τα πούμε και γι’ αυτά.

Τον Μάρτιο, ο Πλούτωνας κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο. Αυτό από μόνο του θα φέρει ταραχή στις ζωές σας, αλλαγές και μια dark ενέργεια που θα πρέπει να διαχειριστείτε. Οι άσχημες όψεις που θα κάνει με τον Ήλιο σας (αντίθεση, τετράγωνο, σύνοδο) θα προκαλέσουν «σεισμό». Και σαν να μην σας έφτανε ο Πλούτωνας, θα έχετε και τον Κρόνο που μπαίνει στους Ιχθύς να σας βάζει επίσης τις τρικλοποδιές του. Στον Σκορπιό θα βάλει εμπόδια στην ερωτiκή του ζωή, στον Λέοντα στα ερωτiκά του, αλλά και στα οικονομικά του, στον Υδροχόο θα «βάλει χέρι» στο πορτοφόλι του, ενώ στον Ταύρο θα του φέρει τα πάνω κάτω στην κοινωνική του ζωή, στις παρέες και τις φιλίες του, ενώ θα τον κάνει να χάσει το κέφι του και την όρεξη για ζωή.

Προχωράμε στον Μάιο, ο οποίος επίσης θα είναι ζόρικος για τα σταθερά ζώδια. Ο Άρης θα μπει στον Λέοντα και θα προκαλέσει χαμό. Κόντρες, νεύρα, καβγάδες, ατυχήματα, χωρισμοί είναι στο πρόγραμμα. Το… τζιζ διάστημα, μιας και η Αφροδίτη θα περάσει κι αυτή στον Λέοντα είναι από τις 20 Μαΐου έως και τις 26 Ιουνίου, οπότε πρέπει να είστε σε επιφυλακή!

Τέλος. ο Οκτώβριος θα είναι αρκετά απαιτητικός μήνας για σας. Η Σεληνιακή Έκλειψη γίνεται στον Ταύρο και θα επηρεάσει πολύ το πρώτο δεκαήμερο του Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντα και Υδροχόου. Δείξτε υπομονή και προσοχή και όλα θα περάσουν!

ΚΡΙΟΣ-ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΖΥΓΟΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΙΟΥΛΙΟΣ

Αν ανήκεις στο γ’ δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων, τότε τα πράγματα για σένα τον Ιούλιο θα είναι πολύ ζόρικα. Ο Πλούτωνας που τόσο σε έχει ταλαιπωρήσει, αφήνει τον Υδροχόο και επιστρέφει ξανά στον Αιγόκερω. Όπως καταλαβαίνεις οι καημοί και τα βάσανα επιστρέφουν μαζί του. Δεν έχει τελειώσει ακόμα με σένα και μέχρι να πάει οριστικά στον Υδροχόο, έχει ακόμα κάποια χουνέρια να σου σκαρώσει, αλλά και να σου αλλάξει την ζωή. Μάλιστα η Νέα Σελήνη του Ιουλίου στον Καρκίνο, γίνεται με την συμμετοχή του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και αυτά δεν είναι καλά μαντάτα. Τα άλλα δύο δεκαήμερα, δεν θα επηρεαστείτε από τον Πλούτωνα καθώς με εσάς έχει ξεμπερδέψει οριστικά. Ό,τι ήταν να πάθετε από εκείνον το πάθατε. Τώρα πάτε για άλλα. Θα είστε πιο ήρεμοι και δεν θα έχετε τεράστιες δυσκολίες.

Σε γενικές γραμμές, το 2023 επιφυλάσσει κι αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα κι η δική σου ζωή δε μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες; Παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διάβασε επίσης:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.