Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου

December 12, 2022


Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου (δείτε εδώ και τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Magic Fariel).Στην επιφάνεια θα έρθουν ορισμένες υποθέσεις που θα χρειαστούν λύσεις.Κινηθείτε με μεθοδικότητα και όχι βιασύνη, αν θέλετε να βγείτε από το αδιέξοδο.Αποφύγετε τις α…

... VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Κωνσταντίνος Βασάλος: Γιόρτασε τη νίκη του στο Asia Express χωρίς την Βαλαβάνη - Το χρονικό της ρήξης και του χωρισμού ΤΑΥΡΟΣΚινηθείτε με μεθοδικότητα και όχι βιασύνη, αν θέλετε να βγείτε...

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου (δείτε εδώ και τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Magic Fariel).

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Στην επιφάνεια θα έρθουν ορισμένες υποθέσεις που θα χρειαστούν λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Κινηθείτε με μεθοδικότητα και όχι βιασύνη, αν θέλετε να βγείτε από το αδιέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφύγετε τις αναβολές για θέματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης, καθώς στο μέλλον μπορεί να έχετε μεγαλύτερα προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οργανωθείτε καλύτερα, και επιλέξτε να συνεργαστείτε με τους κατάλληλους ανθρώπους.

ΛΕΩΝ

Παραλογίζεστε, αγαπητοί, και μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθος συμπεράσματα για καταστάσεις και άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αστάθεια που νιώθετε στα ερωτiκά σας, σας δημιουργεί εκνευρισμό.

ΖΥΓΟΣ

Προσeξτε τις κινήσεις σας, καθώς μπορεί να οδηγηθείτε στα αντίθετα αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μιας και οι δυσκολίες του παρελθόντος έφυγαν, ήρθε η ώρα για νέα σχέδια!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μη σταματάτε την προσπάθεια για τους στόχους σας, μιας και βρίσκεστε πολύ κοντά στην εκπλήρωσή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σκέψη σας θα είναι καθαρή αυτές τις ημέρες και θα δείτε πόλλά θέματα ρεαλιστικά, γεγονός που θα σας βοηθήσει να τα αντιμετωπίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας και κάντε ό,τι χρειαστεί, για να μην χάσετε την μπάλα.

ΙΧΘΕΙΣ

Αν και θα συναντήσετε μικρά εμπόδια, στο τέλος θα βγείτε νικητές.

Τα ζώδια που δύσκολα ξεπερνούν έναν χωρισμό

Ταύρος

Για τους Ταύρους άπαξ και παρθεί μία απόφαση δεν υπάρχει γυρισμός. Η σχέση με τον πρώην θα παραμείνει φιλική, αλλά απόμακρη και το να προχωρήσουν σε επόμενη ερωτiκή σχέση θα πάρει πολύ χρόνο. Αν, μάλιστα, ο δεσμός τελειώσει λόγω απιστίας τότε ο χωρισμός θα είναι και οργισμένος, με τον Ταύρο να δυσκολεύεται πολύ να ξεπεράσει την προδοσία.

Σκορπιός

Τα ζώδια του νερού που λέγαμε παραπάνω; Είτε τον προκάλεσαν είτε όχι, οι Σκορπιοί δυσκολεύονται πάρα πολύ να ξεπεράσουν έναν χωρισμό. Δεν έχει τόση σημασία το αν η σχέση ήταν καλή ή όχι. Οι Σκορπιοί έχουν πολλά θέματα ελέγχου και αυτό είναι που τους κάνει συχνά να «κολλούν» στις παλιές τους σχέσεις – εκεί που νομίζουν πως όλα γίνονταν όπως εκείνοι ήθελαν. Παρ’ όλα αυτά αναγνωρίζουν πότε μια δυναμική δεν λειτουργεί πια.

Λέων

Οι Λέοντες συνήθως είναι εκείνοι που πρώτοι κάνουν το επόμενο βήμα έπειτα από έναν χωρισμό. Όχι απαραίτητα επειδή ξεπέρασαν την προηγούμενη σχέση, αλλά επειδή δεν θέλουν να νομίζουν οι άλλοι ότι είναι στεναχωρημένοι. Άλλωστε, πολύ συχνά αμφισβητούν τις αποφάσεις τους και έχουν δεύτερες σκέψεις -είτε επειδή τελείωσαν μια σχέση είτε επειδή ξεκίνησαν μια άλλη πολύ σύντομα. Σε κάθε περίπτωση ο χωρισμός τούς πονάει και δύσκολα επανέρχονται, όσο καλά κι αν προσπαθούν να δείξουν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Η δύσκολη όψη της…» – Προειδοποίηση “σεισμός” από τη Λίτσα Πατέρα

«Μέχρι τις 16/12…» – Εβδομάδα των… παθών για τα ζώδια

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.