Σκληρό ξεκίνημα της εβδομάδας – Η Λίτσα Πατέρα στέλνει σοβαρή προειδοποίηση σε Δίδυμους, Παρθένους και…

December 13, 2022


Η Λίτσα Πατέρα πραγματοποίησε τις ημερήσιες αστρολογικές της προβλέψεις μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Έχοντας ήδη μιλήσει για το τέλος του Δεκέμβρη (δείτε εδώ), προειδοποίησε και για το ξεκίνημα της εβδομάδας που για κάποιους θα είναι ζόρικος, για κάποιους άλλους όμως όχι.Προσeξτε στις συζητήσεις που κάνετε, κάποιοι φέρνουν αντιρρήσεις. Σίγουρα όμως σήμερα πετυχαίνετε πολλά!Το σπίτι, η οικ…

... όμως σήμερα πετυχαίνετε πολλά! VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Για πρώτη φορά: Φωτογραφία ντοκουμέντο από τα χιλιάρικα που είχε στο σπίτι της η Εύα Καϊλή ΤΑΥΡΟΣΤο σπίτι, η οικογένεια...

Η Λίτσα Πατέρα πραγματοποίησε τις ημερήσιες αστρολογικές της προβλέψεις μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Έχοντας ήδη μιλήσει για το τέλος του Δεκέμβρη (δείτε εδώ), προειδοποίησε και για το ξεκίνημα της εβδομάδας που για κάποιους θα είναι ζόρικος, για κάποιους άλλους όμως όχι.

Τα ζώδια σήμερα 12/12 από την Λίτσα Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Προσeξτε στις συζητήσεις που κάνετε, κάποιοι φέρνουν αντιρρήσεις. Σίγουρα όμως σήμερα πετυχαίνετε πολλά!

ΤΑΥΡΟΣ

Το σπίτι, η οικογένεια ή συναφή θέματα είναι στο μυαλό σας, προσeξτε όμως να μην δίνετε λαβές για σχόλια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τώρα θα αρχίσουν σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε δύσκολες καταστάσεις. Τακτοποιείστε ένα οικονομικό-αισθηματικό θέμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη σας για επιβεβαίωση σας οδηγεί σε υπερβολές! Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας βοηθούν.

ΛΕΩΝ

Είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε παντός είδους εμπόδια (γ’ δεκ). Προωθήστε οικονομικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Άρη φέρνει αναστάτωση σε προσωπικά θέματα. Η συναισθηματική σας ζωή πάντως υπόσχεται πολλά.

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρξει βοήθεια ώστε να προωθήσετε σχέδια, επαγγελματικά, προσωπικά (γ’ δεκ). Θα βρείτε λύσεις σε οικονομικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Άρη φέρνει ερωτηματικά σε σημαντικά θέματα. Οι σχέσεις σας όμως αποκαθίστανται και φίλοι σας βοηθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα προωθηθούν θέματα εργασίας-υγείας. Επίσης υπάρχει επιτυχία σε κάποιο τομέα, αρκεί να λειτουργήσετε με σύνεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συναισθηματική σας ζωή και τα οικονομικά φαίνεται ότι αρχίζει να βρίσκει τους ρυθμούς της, προσeξτε όμως σήμερα τις συζητήσεις που κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι οικογενειακές υποθέσεις φαίνεται να βρίσκουν τους ρυθμούς τους. Η δύναμη και η ενέργειά σας φαίνεται να είναι μεγάλη.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέματα της καθημερινής σας ζωής, τα οποία καθυστερούσαν, φαίνεται να παίρνουν ένα τέλος. Προωθούνται οικονομικά θέματα.

«Μέχρι τις 16/12…» – Εβδομάδα των… παθών για τα ζώδια

Ο Ήλιος από τον Τοξότη, μέχρι και τις 16/12 ρίχνει άπλετο φως, στη ζωή μας, στη ψυχή μας, στην καρδιά μας, στο μονοπάτι που έχουμε επιλέξει να διαβούμε, μας δείχνει ξεκάθαρα την αλήθεια! Είναι οι μέρες που χρειαζόμαστε, να την ακούσουμε, να την πούμε στον εαυτό μας, να την εξομολογηθούμε και στους άλλους!

Με θάρρος και γεμάτοι αυτοπεποίθηση λέμε good morning στη Δευτέρα 12/12! Και εκεί που μπαίνει το νερό στο αυλάκι, εκεί ξαφνικά εξαφανίζεται το αυλάκι, γιατί ο Ποσειδώνας, δε θέλει κάτι ακόμα να καταλήξει κάπου! Προτιμά τις ζαριές, να τις ρίχνει και ότι κάτσει!

Ο Ποσειδώνας λατρεύει την πυκνή ομίχλη, που καλύπτει τα πάντα και δε βλέπουμε τίποτα μπροστά μας, ούτε καν τη μύτη μας! Τα νερά του δείχνουν κατάμαυρα, είναι αγριεμένα, κανείς μα κανείς δε θα γλυτώσει, γιατί αυτό είναι το σενάριο του σύμπαντος! Το θέμα είναι ποιος ξέρει καλύτερο κολύμπι!? Συνεπώς ανεξάρτητα από τη βουτιά που θα κάνουμε, θα χρειαστεί να πιστέψουμε στη διαίσθησή μας, σε όλες μας τις αισθήσεις, προκειμένου να μη «πνιγούμε» σε μια κουταλιά νερό και να βγούμε σώοι και αβλαβείς στην στεριά!

Χαοτικές οι σκέψεις, χαοτικά τα συναισθήματα, στην απόγνωση της επιβίωσης, είτε της επαγγελματικής, είτε της ερωτiκής, φτιάχνουμε σενάρια που μόλις ο Ήλιος ρίξει το φως τους, εξατμίζονται στο πι και φι! Συνεπώς μέχρι και τις 16/12… διαβάστε τη συνέχεια εδώ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου

Αντιθέσεις και δυσκολίες – Προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης για 4 ζώδια που βγαίνουν στη «σέντρα»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.