Δύο ζώδια που θα προβληματιστούν αρκετά σήμερα, 13/12

December 13, 2023


Σήμερα έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, η οποία έρχεται περισσότερο να μας μπερδέψει, παρά να ξεκαθαρίσει το τοπίο και γι’ αυτό θα φροντίσει ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς, που είναι πολύ κοντά της, προκαλώντας αρκετή ασάφεια, υποψίες, ερωτηματικά και αμφιβολίες.Κυρίως στα οικονομικά τους, δύο είναι αυτοί που θα προβληματιστούν αρκετά, αλλά θα πρέπει να διατηρήσουν τις επιφυλάξεις τους, οι Σκορπιοί και…

...ι Σκορπιοί και οι Ταύροι, καθώς ηΝέα Σελήνηπροσβάλλει τον 2ο και 8ο οίκο τους, αντίστοιχα. Οποιαδήποτε "ευκαιρία" παρουσιαστεί, θα πρέπει να ερευνηθεί διεξοδικά, όπως και οι όροι σε μια επικείμενη συμφωνία ή συνεργασία.Από την άλλη, η αδυναμία του να ξεχωρίσουν την αλήθεια από...

Τετάρτη, 13/12/2023

Σήμερα έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, η οποία έρχεται περισσότερο να μας μπερδέψει, παρά να ξεκαθαρίσει το τοπίο και γι’ αυτό θα φροντίσει ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς, που είναι πολύ κοντά της, προκαλώντας αρκετή ασάφεια, υποψίες, ερωτηματικά και αμφιβολίες.

Κυρίως στα οικονομικά τους, δύο είναι αυτοί που θα προβληματιστούν αρκετά, αλλά θα πρέπει να διατηρήσουν τις επιφυλάξεις τους, οι Σκορπιοί και οι Ταύροι, καθώς ηΝέα Σελήνηπροσβάλλει τον 2ο και 8ο οίκο τους, αντίστοιχα. Οποιαδήποτε “ευκαιρία” παρουσιαστεί, θα πρέπει να ερευνηθεί διεξοδικά, όπως και οι όροι σε μια επικείμενη συμφωνία ή συνεργασία.

Από την άλλη, η αδυναμία του να ξεχωρίσουν την αλήθεια από το ψέμα και την πραγματικότητα από τη φαντασία τους καθιστά υποψήφια θύματα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να αποφύγουν ρίσκα και δανεικά, αλλιώς θα έχουν χασούρα.

Διάβασε επίσης:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.