«Κατήφορος» από Άση Μπήλιου: Θα πιάσουν πάτο Λέοντες, Σκορπιοί και άλλα 2 ζώδια

December 14, 2022


Δύσκολη ημέρα η σημερινή, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, για πολλά ζώδια, και πιο συγκεκριμένα για, Λέοντες, Σκορπιούς και άλλα 3 ακόμα που θα πιάσουν πάτο.Η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στον Λέοντα και η κυρίαρχη όψη της σήμερα είναι η αντίθεση με τον Κρόνο που μας υπενθυμίζει ότι χωρίς πλάνο, οργάνωση και υπομονή θα χαθούμε στη μετάφραση.Είναι η κατάλληλη στιγμή για να φροντίσουμε για τα θέματα…

... της καθημερινότητας μας, να οργανώσουμε το πρόγραμμα μας και να επιληφθούμε αποτελεσματικά των υποχρεώσεων μας. Θα χρειαστεί να καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να έρθουν όλα όπως τα επιθυμούμε.Πιο προσεκτικοί σήμερα πρέπει να είναι τα ζώδια της σταθερής ομάδας, δηλαδή...

Δύσκολη ημέρα η σημερινή, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, για πολλά ζώδια, και πιο συγκεκριμένα για, Λέοντες, Σκορπιούς και άλλα 3 ακόμα που θα πιάσουν πάτο.

Η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στον Λέοντα και η κυρίαρχη όψη της σήμερα είναι η αντίθεση με τον Κρόνο που μας υπενθυμίζει ότι χωρίς πλάνο, οργάνωση και υπομονή θα χαθούμε στη μετάφραση.

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να φροντίσουμε για τα θέματα της καθημερινότητας μας, να οργανώσουμε το πρόγραμμα μας και να επιληφθούμε αποτελεσματικά των υποχρεώσεων μας. Θα χρειαστεί να καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να έρθουν όλα όπως τα επιθυμούμε.

Πιο προσεκτικοί σήμερα πρέπει να είναι τα ζώδια της σταθερής ομάδας, δηλαδή Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.