Θλίψη για τον πρόωρο χαμό του Νεκτάριου: Έχασε τη μάχη με την ζωή

December 14, 2022


Έχασε τη μάχη ο 54χρονος μηχανικόςΘρήνος στη Μεσαρά για έναν ακόμα νέο άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή.Ο μηχανικός αυτοκινήτων Νεκτάριος Κουγιουμιτζάκης “έσβησε” σε ηλικία μόλις 54ετών, μετά άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.Τελευταίο αντίο θα πουν την Τετάρτη, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι. Η κηδεία του θα γίνει στις 16.00 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Μύρωνα στα Καπαριανά, όπου…

... θα ψαλλεί η νεκρώσιμος ακολουθία. Η σορός του εκλιπόντος θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό στις 3:00 μ.μ.Με πληροφορίες από e-mesara.gr var cpgClientWidth = document.documentElement.clientWidth; if (cpgClientWidth >= 986) { /* D_Article_Bottom */ document.write(''); } else if (cpgClientWidth < 986 && cpgClientWidth > 745) { /* T_Article_Bottom */ document.write(''); } else { /* M_Article_Bottom */ document.write(''); } ...

Έχασε τη μάχη ο 54χρονος μηχανικός

Θρήνος στη Μεσαρά για έναν ακόμα νέο άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή.

Ο μηχανικός αυτοκινήτων Νεκτάριος Κουγιουμιτζάκης “έσβησε” σε ηλικία μόλις 54ετών, μετά άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Τελευταίο αντίο θα πουν την Τετάρτη, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι. Η κηδεία του θα γίνει στις 16.00 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Μύρωνα στα Καπαριανά, όπου θα ψαλλεί η νεκρώσιμος ακολουθία.
Η σορός του εκλιπόντος θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό στις 3:00 μ.μ.

Με πληροφορίες από e-mesara.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.