Ζώδια και χωρισμός: Ποια τα πρώτα σημάδια και πως αντιδρά ξεχωριστά το κάθε ζώδιο!

December 16, 2022


Τα ζώδια είναι σημαντικά στις σχέσεις. Δείχνουν πώς αισθάνονται οι άνθρωποι. Αν δεν είναι ευτυχισμένοι, μπορεί να αντιδράσουν άσχημα. Μπορεί ακόμη και να προσπαθήσουν να επανασυνδεθούν με το άτομο από το οποίο έχουν χωρίσει.Ποια σημάδια δείχνει πριν φτάσει στο χωρισμόΜε τον Κριό τα πράγματα δεν είναι πολύ περίπλοκα. Έχει αρχίσει να απομακρύνεται από εσάς χωρίς να κάνει προσπάθεια να σας φέρει πιο …

...�α να σας φέρει πιο κοντά. Καθώς η εκρηκτική του φύση γίνεται πιο εμφανής, θα θυμώνει και θα επαναστατεί πιο συχνά. Ο εγωισμός του θα αυξηθεί επίσης, ώστε να κάνει ό,τι θέλει χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τις σκέψεις σας επί του θέματος.Πως χωρίζει ένας ΚριόςΗ γκρίνια φέρνει τον...

Τα ζώδια είναι σημαντικά στις σχέσεις. Δείχνουν πώς αισθάνονται οι άνθρωποι. Αν δεν είναι ευτυχισμένοι, μπορεί να αντιδράσουν άσχημα. Μπορεί ακόμη και να προσπαθήσουν να επανασυνδεθούν με το άτομο από το οποίο έχουν χωρίσει.

Κριός και Χωρισμός

Ποια σημάδια δείχνει πριν φτάσει στο χωρισμό

Με τον Κριό τα πράγματα δεν είναι πολύ περίπλοκα. Έχει αρχίσει να απομακρύνεται από εσάς χωρίς να κάνει προσπάθεια να σας φέρει πιο κοντά. Καθώς η εκρηκτική του φύση γίνεται πιο εμφανής, θα θυμώνει και θα επαναστατεί πιο συχνά. Ο εγωισμός του θα αυξηθεί επίσης, ώστε να κάνει ό,τι θέλει χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τις σκέψεις σας επί του θέματος.

Πως χωρίζει ένας Κριός

Η γκρίνια φέρνει τον τσακωμό και ο τσακωμός το χωρισμό.

Αν ένας Κριός θέλει να σας χωρίσει, θα ξεκινήσει πολλές διαφωνίες. Μπορεί να το κάνουν αυτό επειδή δεν μπορούν να πάρουν μια απόφαση ή επειδή είναι παρορμητικοί. Διαφωνώντας, μπορούν να πουν “χωρίζουμε” με φυσικό τρόπο.

Πώς αντιδρά ο Κριός όταν τον χωρίζουν

Όταν ένας Κριός αποχωρίζεται τον σύντροφό του, αντιδρά με θυμό και απογοήτευση. Αν είχε ήδη βαρεθεί τη σχέση, το να ακούει τον σύντροφό του να λέει “χωρίζουμε” πληγώνει την υπερηφάνειά του.

Πως ξεπερνάει το χωρισμό ένας Κριός

Ο Κριός είναι από τη φύση του κυνηγός, οπότε δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πώς ανακάμπτει από χωρισμούς. Θα ξεπεράσει τον χωρισμό με το να ξαναμπεί στο παιχνίδι του φλερτ και να κυνηγήσει νέες προκλήσεις.

Τι κάνει όταν επιθυμεί επανασύνδεση μετά το χωρισμό

Αν τσακώνεται μαζί σας συχνά όταν δεν είστε μαζί, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι σας θέλει πίσω. Μπορεί να το κάνει αυτό επειδή προσπαθεί να σας πείσει ότι έχει δίκιο. Αυτός είναι ο τρόπος του για να το δείξει.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Μην τον ζορίσεις, θα τον χάσεις: Αυτό είναι το ζώδιο που σε χωρίζει μόλις καταλάβει πως προσπαθείς να το ελέγξεις

Ταύρος και Χωρισμός

Ποια σημάδια δείχνει πριν φτάσει στο χωρισμό

Κάποιοι λένε ότι η σιωπή είναι χρυσός. Αν ένα άτομο που είναι Ταύρος δεν θέλει να μιλήσει ή να είναι ρομαντικό, μάλλον σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Πως χωρίζει ένας Ταύρος

Είναι δύσκολο για τον υπομονετικό Ταύρο να πάρει την απόφαση να χωρίσει. Είναι δύσκολο γι’ αυτόν να καταλάβει πόσο βασανιστικό ήταν να πάρει αυτή την απόφαση. Δεν θα υπάρξει κάποιο απότομο “χωρίζουμε”. Αντίθετα, ο Ταύρος σας θα αλλάξει σιγά σιγά και τυραννικά τη συμπεριφορά του και από το γλυκό και τρυφερό πλάσμα που ήταν θα γίνει κάποιος που θα σας σπάσει τα νεύρα.

Πως αντιδρά ο Ταύρος στο Χωρισμό

Όταν κάποιος χωρίζει με έναν Ταύρο, θα προσπαθήσει να κάνει σαν να μην τον ενοχλεί. Θα προσπαθήσουν να καταλάβουν γιατί το άτομο τους χώρισε. Ακόμα κι αν νομίζουν ότι έχουν ξεπεράσει τον χωρισμό, εξακολουθεί να τους επηρεάζει. Και αυτό συνήθως γίνεται φανερό στην επόμενη σχέση.

Πως ξεπερνάει το χωρισμό ένας Ταύρος

Ο Ταύρος χρειάζεται πολύ χρόνο για να συνέλθει από έναν χωρισμό. Δεν θα αποφασίσει εύκολα να προχωρήσει, εκτός κι αν σταθεί τυχερός και συναντήσει κάποιον που του τραβάει πραγματικά το ενδιαφέρον.

Τι κάνει όταν επιθυμεί επανασύνδεση μετά το χωρισμό

Υπάρχει πιθανότητα να του πάρει λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσει ότι του λείπετε. Αλλά μόλις νιώσει ότι πραγματικά σας χάνει, θα θελήσει να τα ξαναβρεί, αν πιστεύει ότι η σχέση άξιζε τον κόπο.

Ζώδια και χωρισμός: Ποια τα πρώτα σημάδια και ποια αντιδρά ξεχωριστά το κάθε ζώδιο!

Δίδυμοι και Χωρισμός

Ποια σημάδια δείχνει πριν φτάσει στο χωρισμό

Θα σας το πει με πολύ έντονο τρόπο αν δεν θέλει να μιλήσει. Θα σταματήσει να απαντά στις κλήσεις και τα μηνύματά σας. Ο μόνος τρόπος για να τον κρατήσετε είναι να του κάνετε το ίδιο πράγμα.

Πως χωρίζει ένας Δίδυμος

Οι Δίδυμοι θα προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν τα προβλήματά τους αντί να τα καταπιέζουν. Αν δεν μπορούν να επικοινωνήσουν τα συναισθήματά τους, μπορεί να θυμώσουν απότομα ή να αναστατωθούν. Μπορεί να μην είστε σε θέση να καταλάβετε ότι είναι δυσαρεστημένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα, επειδή θα προσπαθήσουν να το κρύψουν.

Πως αντιδρά ο Δίδυμος στο Χωρισμό

Οι Δίδυμοι είναι ένα ζώδιο που είναι θετικό και δεν στεναχωριέται όταν τα πράγματα τελειώνουν. Οι Δίδυμοι πιστεύουν ότι κάθε τέλος είναι μια ευκαιρία για να ξεκινήσει κάτι καινούργιο, γι’ αυτό και ο χωρισμός θεωρείται μια ευκαιρία για ακόμα καλύτερα πράγματα.

Πως ξεπερνάει το χωρισμό ένας Δίδυμος

Θα αρχίσει να βγαίνει με κάποια νέα πολύ σύντομα. Ακόμα κι αν πρέπει να προσποιηθεί ότι η σχέση είναι καλύτερη από ό,τι είναι, αυτός είναι ο τρόπος του Διδύμου να ξεπεράσει έναν χωρισμό.

Τι κάνει όταν επιθυμεί επανασύνδεση μετά το χωρισμό

Αν μιλάτε με κάποιον Δίδυμο, θα θέλει να μιλάει πολύ. Θα είναι φιλικοί και θα δείχνουν να ενδιαφέρονται. Αλλά τελικά θα σας ζητήσουν να συναντηθείτε από κοντά.

Καρκίνος και Χωρισμός

Ποια σημάδια δείχνει πριν φτάσει στο χωρισμό

Μήπως ο Καρκίνος σας κάνει συνήθως να σκέφτεστε όλα τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει στο παρελθόν γκρίνια. Αυτός είναι ο τρόπος του Καρκίνου να σας δείξει ότι δεν είναι ευχαριστημένος. Και πίστεψέ με, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βλέπεις ότι τα χειρότερα έρχονται.

Πως χωρίζει ένας Καρκίνος

Πρόκειται για μια δύσκολη κατάσταση χωρίς σαφή απάντηση. Θα πρέπει να βρει την άκρη και μπορεί να ζητήσει βοήθεια από άλλους. Αλλά όταν τελικά αποφασίσει, θα τελειώσει τα πράγματα απότομα.

Πως αντιδρά ο Καρκίνος στο Χωρισμό

Οι καρκινοπαθείς βιώνουν τους χωρισμούς διαφορετικά από τους άλλους ανθρώπους. Είναι πολύ συναισθηματικοί και τους παίρνει πολύ καιρό να ξεπεράσουν τον χωρισμό. Ζουν με τις αναμνήσεις της σχέσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πως ξεπερνάει το χωρισμό ένας Καρκίνος

Θα του πάρει πολύ καιρό να ξεπεράσει τον χωρισμό και θα τον θυμάται. Εκείνη θα ξεπεράσει τον χωρισμό όταν βρει κάτι καινούργιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι το παρελθόν δεν έχει αφήσει τα σημάδια του πάνω του.

Τι κάνει όταν επιθυμεί επανασύνδεση μετά το χωρισμό

Ο Καρκίνος θα είναι συναισθηματικός και γεμάτος συναίσθημα. Μπορεί να κλαίει και να σας ικετεύει να επιστρέψετε. Αν αυτό δεν πετύχει, θα προσπαθήσει να σας κάνει να θυμηθείτε τις καλές στιγμές που περάσατε μαζί.

Λέοντας και Χωρισμός

Ποια σημάδια δείχνει πριν φτάσει στο χωρισμό

Θα σας πει τι σκέφτεται και μετά θα προσπαθήσει να σας δείξει πόσο σπουδαίος είναι. Θα ντύνεται και θα συμπεριφέρεται σαν να είναι καλύτερος από όλους τους άλλους. Προσπαθεί να σου πει ότι αν δεν του δώσεις εσύ αυτό που θέλει, θα το κάνει κάποιος άλλος. Και κάποιος άλλος θα το κάνει.

Πως χωρίζει ένας Λέοντας

Αν θέλετε να τον χωρίσετε, πιθανότατα θα φύγει πρώτος λόγω υπερηφάνειας. Αν θέλει να τερματίσει τη σχέση, μπορεί να μη σας το πει αμέσως. Θα σας φέρεται άσχημα μέχρι να φύγετε.

Πως αντιδρά ο Λέοντας στο Χωρισμό

Ο Λέων είναι υπερήφανος και εγωιστής. Προτιμά να τερματίσει μια σχέση παρά να είναι αυτός που μένει. Πληγώνεται εύκολα αλλά δεν το δείχνει ποτέ. Αντ’ αυτού, προσπαθεί να κάνει τον εαυτό του να νιώσει καλύτερα προχωρώντας γρήγορα, αντί να μένει σε αυτό που συνέβη.

Πως ξεπερνάει το χωρισμό ένας Λέοντας

Διαγράφει οτιδήποτε θεωρεί ενοχλητικό. Αυτό σημαίνει ότι θα βγει έξω, θα διασκεδάσει και θα ψωνίσει κανονικά. Και έτσι θα καταλήξει σε ένα άλλο λιμάνι.

Τι κάνει όταν επιθυμεί επανασύνδεση μετά το χωρισμό

Είναι δύσκολο για έναν Λέοντα να ξεχάσει τον εγωισμό του και να σας ζητήσει να τα ξαναβρείτε. Η επανασύνδεση για τα άτομα με αυτό το ζώδιο περνάει μέσα από το να σε κάνουν να ζηλέψεις, δημοσιεύοντας φωτογραφίες τους στο Facebook και δείχνοντάς σου με κάθε τρόπο πόσο καλά περνούν. Με αυτόν τον τρόπο, περιμένει από εσάς να κάνετε το πρώτο βήμα που θα τονώσει την υπερηφάνεια του και θα τον φέρει στην αγκαλιά σας.

Ζώδια και χωρισμός: Ποια τα πρώτα σημάδια και ποια αντιδρά ξεχωριστά το κάθε ζώδιο!

Παρθένος και Χωρισμός

Ποια σημάδια δείχνει πριν φτάσει στο χωρισμό

Αν ο Παρθένος σκέφτεται να σας χωρίσει, θα το δείξει με διάφορους τρόπους. Μπορεί να αρχίσει να γκρινιάζει και να γίνεται πιο επικριτικός. Θα σας πει επίσης τι πιστεύει ότι δεν πάει καλά μαζί σας και τι θέλει να αλλάξετε.Πως χωρίζει ένας Παρθένος

Θα το εξετάσει και θα σας κάνει κακή κριτική. Είναι πολύ σίγουρος για τον εαυτό του και θα μπορούσε να μαζέψει τα πράγματά σας και να τα αφήσει στο πεζοδρόμιο.

Πως αντιδρά ο Παρθένος στο Χωρισμό

Θα το σκεφτεί και θα προσπαθήσει να το καταλάβει, όπως κάνουν οι άνθρωποι που είναι Παρθένοι με τα πάντα. Είναι πολύ πιθανό να ήξερε ήδη τι επρόκειτο να συμβεί. Αλλά ακόμα κι αν αυτό τον αναστατώνει, δεν θα το δείξει και θα συμπεριφερθεί σαν να είναι όλα εντάξει.

Πως ξεπερνάει το χωρισμό ένας Παρθένος

Θα του είναι δύσκολο να το ξεπεράσει. Θα προσπαθήσει να αποσπάσει την προσοχή του, πέφτοντας με τα μούτρα στη δουλειά. Θα του είναι επίσης δύσκολο να ξεκινήσει μια νέα σχέση.

Τι κάνει όταν επιθυμεί επανασύνδεση μετά το χωρισμό

Ο Παρθένος δεν θα προσπαθήσει να σας ξαναδεί αν δεν ξέρει ότι σας πλήγωσε. Τότε θα θελήσει να σας μιλήσει και να διορθώσει τα πράγματα.

Ζυγός και Χωρισμός

Ποια σημάδια δείχνει πριν φτάσει στο χωρισμό

Όταν ένα άτομο που είναι συνήθως τρυφερό και στοργικό γίνεται ξαφνικά απόμακρο και αρχίζει να ψάχνει αλλού, μπορεί να είναι σημάδι ότι δεν ενδιαφέρεται πια.

Πως χωρίζει ένας Ζυγός

Είναι ένα ήρεμο άτομο. Θα το σκεφτεί πολύ. Θα το εξετάσει από όλες τις πλευρές. Και όταν αποφασίσει, θα το κάνει με ήρεμο τρόπο, ενώ θα σας θυμίσει ότι έχει ήδη αλλάξει γνώμη πολλές φορές χωρίς εσείς να αλλάξετε στάση.

Πως αντιδρά ο Ζυγός στο Χωρισμό

Η αντίδραση του Ζυγού σε έναν χωρισμό είναι συνήθως ήρεμη. Δεν θυμώνουν με τον πρώην τους, όπως μπορεί να κάνουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι. Παρόλο που πονάει, επειδή ο Ζυγός είναι από τη φύση του ζώδιο συντροφικό, το ξεπερνούν εύκολα.

Πως ξεπερνάει το χωρισμό ένας Ζυγός

Ο Ζυγός θα προσπαθήσει να κάνει νέους φίλους και να βγει ραντεβού για να αποφύγει τη μοναξιά. Ωστόσο, θα ξεπεράσει γρήγορα τη θλίψη του βρίσκοντας κάποιον νέο για να περάσει χρόνο μαζί του.

Τι κάνει όταν επιθυμεί επανασύνδεση μετά το χωρισμό

Ο Ζυγός είναι πολύ καλός στο να πείθει τους ανθρώπους και πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει αυτή την ικανότητα για να προσπαθήσει να σας ξανακερδίσει. Ένα εισιτήριο από τη συναυλία του αγαπημένου σας συγκροτήματος θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας επανασύνδεσης με τον εραστή σας.

Σκορπιός και Χωρισμός

Ποια σημάδια δείχνει πριν φτάσει στο χωρισμό

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που σας δείχνει ότι το άτομο σκέφτεται να χωρίσει από εσάς. Θα γίνει πιο μυστηριώδης και απόμακρος στο κρεβάτι και θα σταματήσει να ζηλεύει. Αν συμβεί αυτό, δεν είναι καλό και θα πρέπει να σκεφτείτε τι συμβαίνει στη σχέση σας.

Πως χωρίζει ένας Σκορπιός

Δεν του αρέσει όταν τα πράγματα τελειώνουν. Του φαίνεται σαν ένας μικρός θάνατος. Θα σας αφήσει χωρίς καν να καταλάβει το γιατί. Θα παίξει με το μυαλό σας όπως μόνο αυτός μπορεί να κάνει. Την προηγούμενη μέρα, υπήρχε παθιασμένος έρωτας. Και μετά, υπήρχε η αδιαφορία και το τέλος.

Πως αντιδρά ο Σκορπιός στο Χωρισμό

Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται ένας σκορπιός όταν τον αφήνεις να φύγει είναι “προδοσία!” Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο νιώθουν μεγάλο πόνο γιατί συνδέουν κάθε τέλος με το θάνατο. Παρόλο που πονάει, το πρώτο πράγμα που σκέφτονται είναι να πάρουν εκδίκηση.

Πως ξεπερνάει το χωρισμό ένας Σκορπιός

Και κάποια στιγμή, ο Σκορπιός θα σταματήσει να νιώθει θλίψη και θα αρχίσει να προχωράει. Θα αφήσει πίσω του το παρελθόν και θα βρει μια νέα αγάπη, ακόμα κι αν αυτή έχει ως κίνητρο την εκδίκηση.

Τι κάνει όταν επιθυμεί επανασύνδεση μετά το χωρισμό

Η επανασύνδεση με έναν Σκορπιό είναι περίπλοκη. Θα σας προσεγγίσει και θα παρακολουθεί τις κινήσεις σας για να δει αν εξακολουθείτε να πονάτε γι’ αυτούς. Μπορεί να προσπαθήσουν να σας πληγώσουν πριν επιστρέψουν ξανά στην αγκαλιά σας.

Δείτε με την ευκαιρία: «Κεραυνοβόλος» έρωτας από την Άση Μπήλιου: Τυχεροί στην αγάπη μες στο 2023 Ταύροι, Ζυγοί και άλλα 3 ζώδια

Ζώδια και χωρισμός: Ποια τα πρώτα σημάδια και ποια αντιδρά ξεχωριστά το κάθε ζώδιο!

Τοξότης και Χωρισμός

Ποια σημάδια δείχνει πριν φτάσει στο χωρισμό

Οι άνθρωποι που έχουν τα γενέθλιά τους την Ημέρα των Ευχαριστιών είναι συνήθως ανεξάρτητοι και αναζητούν πάντα νέες περιπέτειες. Αν θέλουν να τερματίσουν μια σχέση, θα το δείξουν με το να είναι πιο ανεξάρτητοι. Θα φέρεται αγενώς και δεν θα σας μιλάει. Ταυτόχρονα, θα βλέπετε αναρτήσεις του να διασκεδάζει χωρίς εσάς. Αν προσπαθήσετε να του μιλήσετε γι’ αυτό, θα θυμώσει και θα σας χωρίσει.

Πως χωρίζει ένας Τοξότης

Είναι απλό και φιλικό να χωρίσετε με έναν Τοξότη. Δεν τους ενδιαφέρει να είναι εκείνοι που έχουν τον πρώτο λόγο ή να παίζουν παιχνίδια. Οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο συνήθως κάνουν τον χωρισμό ανώδυνο.

Πως αντιδρά ο Τοξότης στο Χωρισμό

Ο Τοξότης είναι ένα ανέμελο ζώδιο που δεν του αρέσει να δεσμεύεται από κανόνες και κανονισμούς. Οι Δίδυμοι είναι επίσης ένα ανέμελο ζώδιο, αλλά είναι σε θέση να προχωρούν γρήγορα από τις αναποδιές, βλέποντας τις θετικές δυνατότητες που έχουν μπροστά τους.

Πως ξεπερνάει το χωρισμό ένας Τοξότης

Τι μπορεί να κάνει ένας Τοξότης για να ξεπεράσει έναν χωρισμό Θα μπορούσε να ταξιδέψει, να βγει με φίλους και να κάνει τις αγαπημένες του δραστηριότητες. Θα μπορούσαν επίσης να πουν σε όλους ότι η ελευθερία είναι το καλύτερο πράγμα.

Τι κάνει όταν επιθυμεί επανασύνδεση μετά το χωρισμό

Ο Τοξότης είναι εντάξει με το να είναι μακριά από τους ανθρώπους, αλλά του αρέσει επίσης να είναι και πάλι κοντά τους. Η πρόσκλησή του μπορεί να φαίνεται φιλική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι στην πραγματικότητα. Αν δεχτείτε, μπορεί να σημαίνει ότι θα ξανασμίξετε. Οι λόγοι για τους οποίους χωρίσατε στο παρελθόν Δεν έχουν σημασία γι’ αυτόν.

Αιγόκερος και Χωρισμός

Ποια σημάδια δείχνει πριν φτάσει στο χωρισμό

Αν ο Αιγόκερως σας αγνοεί και αρχίζει να εργάζεται περισσότερο, σημαίνει ότι είναι αναστατωμένος για κάτι και δεν πρόκειται να σας πει τι είναι αυτό.

Πως χωρίζει ένας Αιγόκερος

Όταν ένας Αιγόκερως αποφασίσει να χωρίσει, αυτό είναι οριστικό. Δεν αλλάζουν γνώμη. Θα είναι γρήγορο και μπορεί να μην είστε σε θέση να καταλάβετε αν είναι λυπημένοι γι’ αυτό ή όχι.

Πως αντιδρά ο Αιγόκερος στο Χωρισμό

Θα κάνει στον εαυτό του ερωτήσεις όπως “πώς έφτασαν τα πράγματα εδώ” και “τι είναι αυτό που τελικά οδήγησε στον χωρισμό”. Δεν θα αναζητήσει μια νέα σχέση μέχρι να βεβαιωθεί ότι έχει βρει το κατάλληλο άτομο.

Πως ξεπερνάει το χωρισμό ένας Αιγόκερος

Όπως και ο Παρθένος, ο Αιγόκερως ξεπερνά τον χωρισμό πέφτοντας με τα μούτρα στη δουλειά. Η διαφορά είναι ότι ο Αιγόκερως θα προχωρήσει μόλις είναι έτοιμος να το κάνει.

Τι κάνει όταν επιθυμεί επανασύνδεση μετά το χωρισμό

Αν του έχετε ξεκαθαρίσει ότι θέλετε τη σχέση, μην εκπλαγείτε αν σας ζητήσει άμεσα να τα ξαναβρείτε. Μπορεί επίσης να σας προτείνει να συγκατοικήσετε ή να παντρευτείτε.

Υδροχόος και Χωρισμός

Ποια σημάδια δείχνει πριν φτάσει στο χωρισμό

Ο Υδροχόος δεν σας βλέπει με τον ίδιο τρόπο. Φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρεται πια για εσάς. Αν ο Υδροχόος αρχίσει να αναζητά νέα πράγματα να κάνει ή νέους φίλους, αυτό σημαίνει ότι πιστεύει ότι η σχέση σας έχει γίνει βαρετή. Μπορεί να θέλει να χωρίσετε σύντομα.

Πως χωρίζει ένας Υδροχόος

Ο Υδροχόος θα προσπαθήσει να σας πει ότι δεν θέλει να είστε πια φίλοι με τη στάση του και με το να αποτραβηχτεί σταδιακά από εσάς. Αν δεν καταλάβετε, θα απομακρυνθεί περισσότερο προκειμένου να σας κάνει να τερματίσετε τη φιλία. Η μόνη περίπτωση που ο Υδροχόος θα κάνει κάτι δραστικό για να τερματίσει τη σχέση είναι αν νιώθει ότι τον περιορίζουν ή αν ζηλεύει.

Όσο κι αν πονέσει θα το κρύψει με τον καλύτερο τρόπο κάτω από το γνωστό άνετο ύφος του και με όπλο τη φιλία που τόσο πολύ αγαπά.

Πως αντιδρά ο Υδροχόος στο Χωρισμό

Ο Υδροχόος είναι ένα ανέμελο άτομο που δεν ασχολείται με τη θλίψη ή τη στενοχώρια. Προχωράει γρήγορα στη ζωή.

Πως ξεπερνάει το χωρισμό ένας Υδροχόος

Θα διασκεδάσει και θα φλερτάρει μέχρι να τραβήξει την προσοχή του κάτι καινούργιο. Και τότε, μεταξύ της μεγαλύτερης ανακάλυψής του ή των διευκολύνσεων της νέας του αποστολής, θα έχει ξεπεράσει εντελώς τον χωρισμό.

Τι κάνει όταν επιθυμεί επανασύνδεση μετά το χωρισμό

Αν ο φίλος σας ο Υδροχόος ξαφνικά επανεμφανιστεί και είναι φιλικός, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να θέλει να ξανασμίξετε. Θα συμπεριφέρεται σαν τον παλιό του εαυτό, κάτι στο οποίο ίσως είναι δύσκολο να αντισταθείς. Αλλά την επόμενη μέρα μπορεί να συμπεριφερθεί ξανά σαν φίλος. Μην το σκέφτεστε υπερβολικά.

Ιχθύς και Χωρισμός

Ποια σημάδια δείχνει πριν φτάσει στο χωρισμό

Οι Ιχθείς είναι ονειροπόλοι και πιστεύουν ότι η αγάπη απαιτεί θυσίες. Έτσι, αν θέλετε να μείνετε με ένα άτομο Ιχθύς, πρέπει να του δείξετε ότι είστε πρόθυμοι να κάνετε κι εσείς θυσίες. Πώς θα σας το δείξουν

Η τακτική του να ξεγλιστράει κάθε φορά που προσπαθείς να πάρεις μια εξήγηση για τα ψέματα που σου λέει είναι μια αγαπημένη του τακτική. Η υιοθέτηση μιας πιο απόμακρης και καχύποπτης συμπεριφοράς είναι επίσης σημάδια ότι σας αποφεύγει και ότι δεν είναι ευχαριστημένος. Ναι, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε χωρισμό.

Πως χωρίζει ένας Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ευαίσθητος και δεν θέλει να πιστέψει ότι ο θησαυρός της αληθινής αγάπης έχει αποδειχθεί άνθρακας. Η ιδέα του χωρισμού του προκαλεί πόνο, γι’ αυτό επιλέγει να χωρίσει χωρίς καυγάδες.

Πως αντιδρά ο Ιχθύς στο Χωρισμό

Όταν δύο άνθρωποι που είναι ερωτευμένοι μεταξύ τους χωρίζουν, καταρρέει η ιδέα των Ιχθύων ότι η αγάπη είναι για πάντα. Ο Ιχθύς είναι πολύ λυπημένος και δυσκολεύεται να ξεπεράσει τον χωρισμό.

Πως ξεπερνάει το χωρισμό ένας Ιχθύς

Μπορεί να είναι λυπημένος και να του λείπει η παλιά του αγάπη, αλλά ξεκινάει από την αρχή με μια καινούργια.

Τι κάνει όταν επιθυμεί επανασύνδεση μετά το χωρισμό

Αν αρέσετε σε έναν Ιχθύ, μπορεί να προσπαθήσει να σας κάνει να τον συμπαθήσετε κι εσείς, κάνοντας πράγματα όπως το να σας γράφει γράμματα και να σας αφιερώνει τραγούδια. Μπορεί ακόμη και να πέσει στα γόνατα και να ορκιστεί ότι θα σας αγαπάει για πάντα. Αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αισθάνεται έτσι μόνο τη στιγμή που το κάνει.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.