Αναβρασμός από την Λίτσα Πατερα – Κρούει το “καμπανάκι” για Λέοντες, Διδύμους και 3 ακόμα ζώδια

December 17, 2022


Η Λίτσα Πατέρα για ακόμη μία μέρα έχει αρκετά καλά μαντάτα για κάποια ζώδια, αλλά και κακά για κάποια άλλα, γνωστοποιώντας τα μέσω της καθημερινής ανάρτησής της στο Instagram. Σήμερα, όπως φαίνεται, θα περάσουν δύσκολα Λέοντες, Παρθένοι, και 2 ακόμα ζώδια, καθώς θα υπάρξουν συγκρούσεις. Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια είναι τα ζώδια που αγχώνονται περισσότερα απ’ όλα.ΚΡΙΟΣΜπορεί αναζητούσατε την ξε…

...κούραση, ωστόσο είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί και μπορείτε να καταφέρετε πολλά.ΤΑΥΡΟΣΗ Σελήνη από μια εξαιρετική θέση μπορεί να δώσει ώθηση στα σχέδιά σας, αυτές τις μέρες όμως καλείστε να πάρετε αποφάσεις στα αισθηματικά.ΔΙΔΥΜΟΙΤο κλίμα στο οικείο σας περιβάλλον είναι βοηθητικό,...

Η Λίτσα Πατέρα για ακόμη μία μέρα έχει αρκετά καλά μαντάτα για κάποια ζώδια, αλλά και κακά για κάποια άλλα, γνωστοποιώντας τα μέσω της καθημερινής ανάρτησής της στο Instagram. Σήμερα, όπως φαίνεται, θα περάσουν δύσκολα Λέοντες, Παρθένοι, και 2 ακόμα ζώδια, καθώς θα υπάρξουν συγκρούσεις. Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια είναι τα ζώδια που αγχώνονται περισσότερα απ’ όλα.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί αναζητούσατε την ξεκούραση, ωστόσο είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί και μπορείτε να καταφέρετε πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη από μια εξαιρετική θέση μπορεί να δώσει ώθηση στα σχέδιά σας, αυτές τις μέρες όμως καλείστε να πάρετε αποφάσεις στα αισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το κλίμα στο οικείο σας περιβάλλον είναι βοηθητικό, ακόμα και αν κάποια θέματα εργασίας (υγεία) σας προβληματίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια εξαιρετική ημέρα για βόλτες, εκδρομές, συζητήσεις και επαφές, τα αγαπημένα σας πρόσωπα όμως συνεχίζουν να σας χρειάζονται.

ΛΕΩΝ

Προωθήστε σήμερα ένα οικονομικό θέμα, μολονότι στην προσωπική σας ζωή πιθανώς να υπάρχουν κάποια… αγκάθια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιό σας έχετε τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, ενώ πείθετε τους γύρω σας με τα επιχειρήματά σας.

Αναβρασμός από την Λίτσα Πατερα - Κρούει το 'καμπανάκι' για Λέοντες, Διδύμους και 3 ακόμα ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετική για να προετοιμάσετε το επόμενο βήμα, ειδικά αν έχει και οικονομικές αποχρώσεις. Προσeξτε όμως έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι φίλοι έχουν εξαιρετικές συμβουλές, οι οποίες σας βοηθούν, αυτές τις μέρες όμως καλείστε να πάρετε αποφάσεις στα αισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην εστιάζετε σε όσα λείπουν από την αισθηματική σας ζωή, προτιμήστε να δώσετε την ενέργειά σας κάπου που θα υλοποιηθεί ένα σωστό αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη από την εργατική Παρθένο μπορεί να σας ανοίξει δρόμους, πρέπει να κάνετε όμως ξεκαθαρίσματα με φίλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα διλήμματα δεν θα λείψουν στην προσωπική σας ζωή, ωστόσο σήμερα μπορείτε να δείτε οικονομικές υποθέσεις να προχωρούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ασχοληθείτε με το ταίρι σας ή με τους συνεργάτες, το κλίμα είναι πολύ θετικό. Προσeξτε τις γκρίνιες!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.