Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί του ζωδίου σου για σήμερα, 28/03

March 28, 2024


Έχε κατά νου ότι το κάθε ζώδιο, κυβερνάται από έναν συγκεκριμένο πλανήτη (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη, Δία, Κρόνο, Ουρανό, Ποσειδώνα ή Πλούτωνα). Όπως επίσης και ότι σε κάθε πλανήτη, αντιστοιχεί ένας μοναδικός αριθμός από το 1 έως το 9.Βάσει λοιπόν της παραπάνω αρχής και με τη βοήθεια του αλγορίθμου, βγαίνουν κάποιοι συγκεκριμένοι αριθμοί (διαφορετικοί για κάθε μέρα) που ο καθένας/καθεμιά μπ…

ορεί να χρησιμοποιήσει, ανάλογα με το ζώδιό του/της, για να έχει την τύχη με το μέρος του/της.Πάτα ΕΔΩ και δες τους τυχερούς σου αριθμούς για σήμερα, 28/03Το διαβάσαμε εδώ

Έχε κατά νου ότι το κάθε ζώδιο, κυβερνάται από έναν συγκεκριμένο πλανήτη (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη, Δία, Κρόνο, Ουρανό, Ποσειδώνα ή Πλούτωνα). Όπως επίσης και ότι σε κάθε πλανήτη, αντιστοιχεί ένας μοναδικός αριθμός από το 1 έως το 9.

Βάσει λοιπόν της παραπάνω αρχής και με τη βοήθεια του αλγορίθμου, βγαίνουν κάποιοι συγκεκριμένοι αριθμοί (διαφορετικοί για κάθε μέρα) που ο καθένας/καθεμιά μπορεί να χρησιμοποιήσει, ανάλογα με το ζώδιό του/της, για να έχει την τύχη με το μέρος του/της.

Πάτα ΕΔΩ και δες τους τυχερούς σου αριθμούς για σήμερα, 28/03

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.