Φεγγάρι γεμάτο «μαρούλι»: Φουλάρει με χρήμα Κριούς, Καρκίνους και 2 ακόμη ζώδια!

March 28, 2024


Magic F’Ariel – Ζώδια 27/03-07/04: Θέματα σχέσεων μας απασχολούν ήδη εδώ και τρεις ημέρες, κάποιοι αγαπιούνται περισσότερο και κάποιοι όχι και τόσο!Τα Ζώδια που επηρεάζονται κατά βάθος είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, κυρίως του 1ου δεκαημέρου! Οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι, έχουν την τιμητική τους, η καριέρα τους πάνω από όλα, όλο και κάποιο όνειρο θα πραγματοποιήσουν το διάστ…

...ημα αυτό! Υπέρ τυχεροί οι Παρθένοι! Μαγικό το σύμπαν όπως φαίνεται!Θεωρώ πως οι ευχάριστες εκπλήξεις μπορούν να προκύψουμε μέχρι τα τέλη του Μάρτη, γιατί ο Απρίλης ξεκινά με ανάδρομο Ερμή στον Κριό, συνεπώς θέματα επικοινωνίας θα υπάρξουν, εν ολίγοις συνεννόηση μπουζούκι!...

Magic F’ArielΖώδια 27/03-07/04: Θέματα σχέσεων μας απασχολούν ήδη εδώ και τρεις ημέρες, κάποιοι αγαπιούνται περισσότερο και κάποιοι όχι και τόσο!

Τα Ζώδια που επηρεάζονται κατά βάθος είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, κυρίως του 1ου δεκαημέρου! Οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι, έχουν την τιμητική τους, η καριέρα τους πάνω από όλα, όλο και κάποιο όνειρο θα πραγματοποιήσουν το διάστημα αυτό! Υπέρ τυχεροί οι Παρθένοι! Μαγικό το σύμπαν όπως φαίνεται!

Θεωρώ πως οι ευχάριστες εκπλήξεις μπορούν να προκύψουμε μέχρι τα τέλη του Μάρτη, γιατί ο Απρίλης ξεκινά με ανάδρομο Ερμή στον Κριό, συνεπώς θέματα επικοινωνίας θα υπάρξουν, εν ολίγοις συνεννόηση μπουζούκι! Ότι θέλουμε να διεκδικήσουμε, ας είναι εδώ και τώρα!

Ευτυχώς που ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο, βρίσκεται backstage, κλέβει τις ενέργειες του Φεγγαριού, φτιάχνει ακόμα πιο δυνατές, γιατί όταν τα συναισθήματα είναι έντονα, λαχταρούν να εκφραστούν, μέχρι την άλλη άκρη της γης. Ξεσπάσματα λοιπόν, δίχως δράμα με μπόλικο «ψύχος» όμως!

Καλούμαστε το διάστημα αυτό, να αποφασίσουμε και να αξιοποιήσουμε τον πολύτιμο χρόνο που μας δίνεται καθημερινά, από την ώρα που ανοίγουμε τα μάτια μας, μέχρι και την ώρα που τα κλείνουμε.

Οι 24 ώρες της ημέρας, είναι γεμάτες; Είναι αληθινές; Σκορπίζονται σε σωστούς ανθρώπους και σε σωστές μεριές; Μήπως κάτι πρέπει να αλλάξει; Αξίζει κάποιος να κοιμάται στο γραφείο; Στο σπίτι του γιατί δεν κοιμάται; Τι πρέπει να αλλάξει για να αντιστραφεί μια τέτοια συνήθεια; Αξίζει κάποιος να είναι όλη την ημέρα στους δρόμους, ή μήπως πρέπει να βρει μια δραστηριότητα για να αποκτήσει νόημα η ζωή του;

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.