«Πουγκί» γεμάτο χρυσό από την Λίτσα Πατέρα – Αστρολογική «ανάσα» για 4 ζώδια

May 2, 2024


Ζώδια: Η Λίτσα Πατέρα όπως κάθε μέρα αναλύει αστρολογικά τα 12 ζώδια και μέσα από ανάρτησή της στα social media μιλά για την πορεία της Σελήνης στον Υδροχόο, ενώ μιλά για το προφίλ του μήνα Μαίου.Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Σμαρώ Σωτηράκη.Η Σελήνη σήμερα είναι κενή πορείας στον Υδροχόο. Έχετε διάθεση να κάνετε πολλά πράγματα και κυρίως να προσφέρετε στους αδύναμους, …

...αποφύγετε όμως τις υπερβολές ώστε να μην υπερβείτε τις δυνατότητές σας.Ο Μάιος είναι ο μήνας των εκπλήξεων και των μεγάλων αλλαγών, άλλοτε ευνοϊκών και άλλοτε όχι. Από σήμερα, ο Πλούτωνας, ο πλανήτης μεγάλων αλλαγών, αρχίζει την ανάδρομη πορεία του (μέχρι τις 12 Οκτωβρίου) και...

Ζώδια: Η Λίτσα Πατέρα όπως κάθε μέρα αναλύει αστρολογικά τα 12 ζώδια και μέσα από ανάρτησή της στα social media μιλά για την πορεία της Σελήνης στον Υδροχόο, ενώ μιλά για το προφίλ του μήνα Μαίου.

Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Σμαρώ Σωτηράκη.

Η Σελήνη σήμερα είναι κενή πορείας στον Υδροχόο. Έχετε διάθεση να κάνετε πολλά πράγματα και κυρίως να προσφέρετε στους αδύναμους, αποφύγετε όμως τις υπερβολές ώστε να μην υπερβείτε τις δυνατότητές σας.

Ο Μάιος είναι ο μήνας των εκπλήξεων και των μεγάλων αλλαγών, άλλοτε ευνοϊκών και άλλοτε όχι. Από σήμερα, ο Πλούτωνας, ο πλανήτης μεγάλων αλλαγών, αρχίζει την ανάδρομη πορεία του (μέχρι τις 12 Οκτωβρίου) και είναι σαν να θέλει να ωθήσει τα πράγματα σε μια επανεξέταση και έναν επανασχεδιασμό. Η δράση του θα αρχίσει από αύριο φέρνοντας πρόοδο στα επιχειρηματικά σχέδια, αλλά και ενασχόληση με οικογενειακά θέματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.