Άρης στον Κριό: Δεν ρωτάς ποιος θα στο επιτρέψει αλλά ποιος θα σε σταματήσει!

May 2, 2024


Η απόβαση του Άρη στον Κριό έγινε στις 30 Απριλίου. Οι χερσαίες, θαλάσσιες και εναέριες επιχειρήσεις του, εκεί, θα κρατήσουν έως τις 9 Ιουνίου.Με τα γνωστά συμβατικά όπλα του τύπου «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε» και μπόλικη βαρβατίλα, αναζητά να έχει τον τελευταίο λόγο στη διένεξη. Επηρεάζεσαι ειδικά αν είσαι Κριός, Ζυγός, Καρκίνος ή Αιγόκερως.Οι «συνομιλίες» του Άρη με άλλους πλανήτες που δεν θα είν…

...αι καθόλου εύκολες και «αναίμακτες», ξεκινούν στις 3 Μαΐου που σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Τότε μπορείς να δράσεις με «χειρουργική» ακρίβεια, να σπάσεις «αποστήματα» και να πετύχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!Τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα προς τις 7 και 8...

Η απόβαση του Άρη στον Κριό έγινε στις 30 Απριλίου. Οι χερσαίες, θαλάσσιες και εναέριες επιχειρήσεις του, εκεί, θα κρατήσουν έως τις 9 Ιουνίου.

Με τα γνωστά συμβατικά όπλα του τύπου «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε» και μπόλικη βαρβατίλα, αναζητά να έχει τον τελευταίο λόγο στη διένεξη. Επηρεάζεσαι ειδικά αν είσαι Κριός, Ζυγός, Καρκίνος ή Αιγόκερως.

Οι «συνομιλίες» του Άρη με άλλους πλανήτες που δεν θα είναι καθόλου εύκολες και «αναίμακτες», ξεκινούν στις 3 Μαΐου που σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Τότε μπορείς να δράσεις με «χειρουργική» ακρίβεια, να σπάσεις «αποστήματα» και να πετύχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα προς τις 7 και 8 Μαΐου που ο Άρης πιάνει τις μοίρες της σεληνιακής έκλειψης του Μαρτίου, η οποία ήταν σε τετράγωνο με τον Αστρικό Πλούτωνα. Σε αυτό το τετράγωνο μπαίνει και ο Άρης στην Αστρική του εκδοχή στις 11 Μαΐου.

Στις 26 Μαΐου πιάνει και τις μοίρες της ηλιακής έκλειψης του Απριλίου. Αυτόματα λοιπόν, ενεργοποιεί τις εκλείψεις στον άξονα Ζυγού-Κριού και όλα όσα αυτές συνεπάγονται και που έχω αναλύσει στα αντίστοιχα άρθρα. Οπωσδήποτε η κατάσταση «βρωμάει» μπαρούτι σε όλα τα επίπεδα με έντονες τάσεις αυτοκαταστροφής και αλληλοκαταστροφής!

Ενδιάμεσα, στις 16 Μαΐου, πάλι στην Αστρική του εκδοχή, συναντά τον Τροπικό Κρόνο που ενισχύει ακόμη περισσότερο όλο αυτό το σκηνικό, οδηγώντας σε σπασμωδικές και άκαιρες κινήσεις!

Να διευκρινίσω εδώ πως ο Άρης λειτουργεί, συνήθως, ακόμη και επτά περίπου μέρες νωρίτερα στις όψεις που σχηματίζει!

Στις 28 Μαΐου, που σχηματίζει το τετράγωνο Δήμητρα, συνεχίζει τις… εχθροπραξίες. Κάθε συμφωνία ή «συμμαχία» αποδεικνύεται έωλη, καθώς όλες οι πλευρές κάνουν επίδειξη ισχύος και επικρατεί το δίκαιο του ισχυρότερου στις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και στην πολιτική σκηνή.

Στις 29/5, συναντά τον Χείρωνα. Η αντιπαράθεση ανάμεσα στο παραδοσιακό, το οικείο, το ασφαλές απειλείται και εσύ αμφιταλαντεύεσαι. Αναζητάς την κατοχύρωση αλλά αυτή δεν έρχεται αν δεν σκαλίσεις πληγές ιδιαίτερα του παρελθόντος ή και της παιδικής σου ηλικίας. Ωστόσο κάτω και από την ταυτόχρονη επιρροή της Δήμητρας, πρέπει να θυμάσαι την αρχή «τα εν οίκω μη εν δήμω» αφού η υπερβολική έκθεση, μπορεί να έχει και τις… παρενέργειές της και να φέρει αντίθετα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ωστόσο δεν υπάρχει και εναλλακτικό ασφαλές καταφύγιο, άρα πας σε ηρωική «έξοδο του Μεσολογγίου».

Στη 1 Ιουνίου πάλι στην αστρική του εκδοχή, συναντά τον τροπικό Ποσειδώνα. Μαζί πάλι είχαν φέρει τη σκόνη της Αφρικής, τις βροχές, τις πλημμύρες αλλά και τις κλοπές των ψηφιακών δεδομένων. Εντάξει, δεν κρατιέσαι και το «καθήκον» σε καλεί. Όρμα αλλά να, αυτό το καθήκον μην το πάρεις και πολύ στα σοβαρά. Δεν είναι ανάγκη να το πιστέψεις πραγματικά. Αρκεί να παραστήσεις πως το πιστεύεις!

Τέλος, στις 3 Ιουνίου, η σύνοδος του Άρη με την Έριδα, αναβιώνει πρόσκαιρα την έξαρση των ιώσεων και των λοιμώξεων που είχαμε με το πέρασμά του από τους Ιχθύς. Αναστάτωση θα φέρουν και κάποιες ειδήσεις που θα σχετίζονται με εξοπλισμούς ή με το σύστημα υγείας ενώ το κλίμα στα εργασιακά θα είναι τεταμένο!

Ο Άρης στο πέρασμά του από τον Κριό δεν έχει κακές προθέσεις, αλλά παρόλα αυτά θα σε κάνει να είσαι «στα κάγκελα» συνεχώς! «Surlesbarres» που θα έλεγαν και οι Γαλλοαναθρεμένοι…

Γιατί είναι θέμα αρχής γι’ αυτόν να σε βάλει να αγωνιστείς για το δίκαιο και την αλήθεια. Δεν αφήνεις τίποτα αναπάντητο, τίποτα «να πέσει κάτω» αλλά και άμα πέσει κανένα γάντι ή μάλλον άμα στο πετάξουν, εύκολα θα το σηκώσεις! Τώρα όλα είναι στο τραπέζι. Τίποτα δεν μένει κρυφό και απαιτείς ειλικρίνεια και αυτοέκφραση. Ορμητικός και ασυγκράτητος λοιπόν, με όλα τα «παρελκόμενα» που μπορεί να σε βάλουν και σε μπελάδες…

Όπως έχει πει και η Ayn Rand, «το ερώτημα δεν είναι ποιος θα μου το επιτρέψει αλλά ποιος θα με σταματήσει»!

Διάβασε επίσης:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.