Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ. Σάββατο 4 Μαΐου;

May 4, 2024


Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Μ. Σάββατο 4 Μαΐου. Τι μας περιμένει;Διαβάστε επίσης: Παίξε Τζόκερ, πάρε Λαχείο: Τα 3 υπερτυχερά ζώδια του Μαΐου, θα αλλάξει η ζωή τους σε έρωτα, λεφτά και ενέργειαΚριόςΚριέ, το Μεγάλο Σάββατο η Σελήνη φέρνει στο προσκήνιο στιγμές βαθιάς προσωπικής αναζήτησης και διαίσθησης, καθώς βρίσκεται σε εξάγωνο με…

...ίσθησης, καθώς βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ουρανό και το Δία και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Η ημέρα είναι γεμάτη εσωτερικές αποκαλύψεις και πνευματική ανάπτυξη, όμως υπάρχει ο κίνδυνος υπερανάλωσης σε σκέψεις του παρελθόντος. Είναι μια καλή ευκαιρία να στραφείς προς τον εσωτερικό...

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Μ. Σάββατο 4 Μαΐου. Τι μας περιμένει;

Διαβάστε επίσης: Παίξε Τζόκερ, πάρε Λαχείο: Τα 3 υπερτυχερά ζώδια του Μαΐου, θα αλλάξει η ζωή τους σε έρωτα, λεφτά και ενέργεια

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Κριέ, το Μεγάλο Σάββατο η Σελήνη φέρνει στο προσκήνιο στιγμές βαθιάς προσωπικής αναζήτησης και διαίσθησης, καθώς βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ουρανό και το Δία και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Η ημέρα είναι γεμάτη εσωτερικές αποκαλύψεις και πνευματική ανάπτυξη, όμως υπάρχει ο κίνδυνος υπερανάλωσης σε σκέψεις του παρελθόντος. Είναι μια καλή ευκαιρία να στραφείς προς τον εσωτερικό σου κόσμο, να ακούσεις τη διαίσθησή σου και να βρεις ισορροπία και κατεύθυνση. Η Σελήνη το βράδυ εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο, βοηθώντας την έκφρασή σου.

Ταύρος

Ταύρε, το Μεγάλο Σάββατο σου ενδυναμώνει τη διαίσθηση. Η Σελήνη στον Ιχθύ σε εξάγωνο με τον Ουρανό και το Δία, και η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα, φέρνουν μια αίσθηση ευελιξίας και επέκτασης στις κοινωνικές σου σχέσεις και τα όνειρά σου. Από την άλλη επικρατεί μία εξιδανίκευση κάποιου φιλικού προσώπου. Θα σε προβληματίσει αυτό, ιδίως κατά τις βραδινές ώρες με την Σελήνη να μεταβαίνει στον Κριό, βοηθώντας σε να ανακαλύψεις την εσωτερική σου αλήθεια.

Δίδυμος

Δίδυμε, το Μεγάλο Σάββατο σου αποκαλύπτει έναν πλούτο ευκαιριών πνευματική εξέλιξη, όμως δώσε προσοχή, αφού ο,τι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός! Η Σελήνη στον Ιχθύ, σε εξάγωνο με τον Ουρανό και το Δία, και η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα, υποδηλώνουν την εμφάνιση ευκαιριών αλλά και παγίδων. Πρέπει να εμβαθύνεις στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και να εξερευνήσεις ποιες ιδέες μπορεί μελλοντικά να φέρουν αλλαγές στην καριέρα σου. Η Σελήνη, το βράδυ, στον Κριό, σε βοηθά να ανανεωθείς.

Καρκίνος

Καρκίνε, το Μεγάλο Σάββατο σου προσφέρει δυνατότητες για πνευματική ανάπτυξη και εξερεύνηση του κόσμου γύρω σου. Η Σελήνη στον Ιχθύ, σε εξάγωνο με τον Ουρανό και το Δία και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, φωτίζει τον τομέα των ιδεαλιστικών σου προσδοκιών και των φιλοδοξιών σου. Βέβαια, υπάρχει η πιθανότητα να φανατιστείς με κάποια πεποίθηση και να έχεις συγκρούσεις. Η Σελήνη μεταβαίνει στον Κριό το βράδυ και σε κάνει πιο φιλόδοξο.

Τα ζώδια για σήμερα, Σάββατο 4 Μαΐου

Λέων

Λέοντα, το Μεγάλο Σάββατο σου φέρνει έναν πλούτο ευκαιριών για βαθιά συναισθηματική και πνευματική ανάπτυξη. Σήμερα η Σελήνη στον Ιχθύ, σε εξάγωνο με τον Ουρανό και το Δία και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σε βοηθά να βρεις λύσεις σε οικονομικά ή ψυχολογικά προβλήματα. Πρόκειται να εξερευνήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο, να ανακαλύψεις νέες πτυχές της προσωπικότητάς σου και να θέσεις τις βάσεις για σημαντικές αλλαγές που θα σε οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον.

Παρθένος

Το Μεγάλο Σάββατο έφτασε, Παρθένε και η Σελήνη από τους Ιχθείς σου κάνει ‘παιχνιδάκια’. Σχηματίζει θετικές όψεις με το Δία και τον Ουρανό, προσφέροντάς σου θετικές ανατροπές από εξωτερικούς παράγοντες, όμως μέσα σε όλο αυτό θα προκύψουν κι απογοητεύσεις ή απάτες. Η ευθύνη αποδίδεται στην σύνοδο μεταξύ Σελήνης και Ποσειδώνα, αλλά μην ανησυχείς, θα καταλάβεις πώς χρειάζεται να κινηθείς. Η μετάβασή της στο ζώδιο του Κριού σου αποκαλύπτει την εσωτερική σου αλήθεια.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, το Μεγάλο Σάββατο έφτασε κι εσύ αισθάνεσαι ότι η καθημερινότητά σου είναι ‘στα χαμένα’. Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων στρέφει την προσοχή σου σε μικρά, καθημερινά πράγματα και οι θετικές της όψεις με το Δία και τον Ουρανό σε βοηθούν να ενισχύσεις τα οικονομικά, την καθημερινότητα και την ευεξία σου. Από την άλλη, εμπόδια ή αφηρημάδα παρατηρείται, αφού πριν προχωρήσει στον Κριό, βρίσκει με σύνοδο τον Ποσειδώνα. Το θετικό είναι ότι η ημέρα κλείνει αισιόδοξα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, το Μεγάλο Σάββατο μοιάζει ιδανικό για να περάσεις ποιοτικές στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς και τα παιδιά σου! Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων σχηματίζει ένα σωρό όψεις που ενισχύει τη φαντασία και δημιουργικότητά σου! Τα εξάγωνά της με το Δία και τον Ουρανό, μάλιστα, σε βοηθούν να ενδυναμώσεις τις σχέσεις σου με τον περίγυρό σου. Πρόσεχε, όμως, αφού η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα φέρει μικρές παρεξηγήσεις. Κατά το βράδι επιλέγεις να ασχοληθείς με τις δουλειές του σπιτιού ή άλλες καθημερινές ασχολίες, με την Σελήνη πια να προχωρά στον Κριό.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, το Μεγάλο Σάββατο έφτασε και η Σελήνη στους Ιχθείς σου υπενθυμίζει ότι και το ‘χουχούλιασμα’, πέρα από τα ταξίδια, είναι αναγκαίο για να αισθανθείς καλύτερα! Οι θετικές όψεις της με το Δία και τον Ουρανό, συνδυαστικά με την σύνοδό της με τον Ποσειδώνα υποδηλώνουν ότι σήμερα θα επικρατήσει μία σύγχυση μεταξύ αρνητικών και θετικών γεγονότων, όπως ταραχές στο σπίτι, αλλά και καλλιέργεια πιο σταθερών δεσμών. Το βράδι με την μετάβαση της Σελήνης στον Κριό νιώθεις καλύτερα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, το Μεγάλο Σάββατο σε προτρέπει να επικεντρωθείς στην επικοινωνία και τη δημιουργικότητα. Με τη Σελήνη στον Ιχθύ σε εξάγωνο με τον Ουρανό και το Δία και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, θα εκφράσεις τις σκέψεις και τις ιδέες σου ειλικρινή τρόπο. Ωστόσο, πρόσeξε για πιθανές παρεξηγήσεις ή εξαπατήσεις στις επικοινωνίες σου. Κατά τις βραδινές ώρες η μετάβαση της Σελήνης στον Κριό σε κινητοποιεί να τακτοποιήσεις ζητήματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένειά σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, το Μεγάλο Σάββατο φέρνει μια πολύπλοκη αλλά αποκαλυπτική ενέργεια στη ζωή σου, ειδικά στον τομέα των οικονομικών και της προσωπικής ασφάλειας. Με τη Σελήνη στον Ιχθύ σε εξάγωνο με τον Ουρανό και το Δία, και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, υπάρχει ανάγκη να παραμείνεις προσεκτικός με τις οικονομικές σου συναλλαγές και να προστατεύσεις τον εαυτό σου από πιθανές εξαπατήσεις. Η Σελήνη στον Κριό, το βράδυ σου αποκαλύπτει αλήθειες και σημαντικές πληροφορίες.

Ιχθύς

Ιχθύ, αυτό το Μεγάλο Σάββατο ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, σε εξάγωνο με τον Ουρανό και το Δία, και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Θα παρατηρήσεις μια ενισχυμένη σύνδεση με τον εσωτερικό σου κόσμο, ενθαρρύνοντας την βαθιά προσωπική ανάπτυξη και πνευματική εξερεύνηση. Παρόλο που η σύνοδος με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει κάποιες προκλήσεις, όπως πιθανές εξαπατήσεις ή παρανοήσεις, είναι μια άριστη ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τη διαίσθησή σου για να ξεπεράσεις τυχόν εμπόδια.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.