Μήνας «άνθους» από τη Λίτσα Πατέρα: Φουντώνουν οικονομικά Λέοντες και άλλα 3 ζώδια!

May 4, 2024


Ζώδια Μαΐου 2024: Μεγάλος μήνας για κάποιους, σκληρός για άλλους. Η Λίτσα Πατέρα φέρνει ημέρες… άνθισης για 4 ζώδια σε οικονομικά και ερωτiκά θέματα. Ποιοι θα επωφεληθούν στο έπακρο αστρολογικά μέσα στον Μάη;Την ίδια ώρα, έρχονται «χρυσά άμφια» από τον Κώστα Λεφάκη: Ανάσταση στο ΑΤΜ για Καρκίνους, Τοξότες και…♈️ ΚΡΙΟΣΜέσα στον μήνα ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιό σας σε ορθή πορεία και θα σας δώ…

...�ής θα κινείται στο ζώδιό σας σε ορθή πορεία και θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που είχαν διαρραγεί ή να δώσετε εξηγήσεις για επιλογές και λόγια που μπορεί να είπατε τον περασμένο μήνα και προκάλεσαν εντάσεις. Τώρα, με τον Άρη στο ζώδιό σας και χάρη στο...

Ζώδια Μαΐου 2024: Μεγάλος μήνας για κάποιους, σκληρός για άλλους. Η Λίτσα Πατέρα φέρνει ημέρες… άνθισης για 4 ζώδια σε οικονομικά και ερωτiκά θέματα. Ποιοι θα επωφεληθούν στο έπακρο αστρολογικά μέσα στον Μάη;

Την ίδια ώρα, έρχονται «χρυσά άμφια» από τον Κώστα Λεφάκη: Ανάσταση στο ΑΤΜ για Καρκίνους, Τοξότες και…

Ζώδια Μαΐου 2024: Οι μηνιαίες προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Προβλέψεις ζωδίων

♈️ ΚΡΙΟΣ
Μέσα στον μήνα ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιό σας σε ορθή πορεία και θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που είχαν διαρραγεί ή να δώσετε εξηγήσεις για επιλογές και λόγια που μπορεί να είπατε τον περασμένο μήνα και προκάλεσαν εντάσεις. Τώρα, με τον Άρη στο ζώδιό σας και χάρη στο εξάγωνό του με τον Πλούτωνα στις 3, νιώθετε ισχυροί και σχεδόν παντοδύναμοι, ενώ το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα στις 23 σας κάνει να νιώθετε πιο σίγουροι για το οικονομικό στάτους σας και λιγότερο ανασφαλείς. Τα οικονομικά είναι σχεδόν το μόνιμο θέμα συζήτησης από τα μέσα του μήνα και μετά.

♉️ ΤΑΥΡΟΣ
Ο Μάιος είναι ο τελευταίος μήνας που ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, οπότε καλό είναι να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα προκύψει, ειδικά τώρα που ο Δίας εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα. Είναι καλή περίοδος για όσους ασχολείστε με τέχνες, φιλανθρωπία, συλλογικές δράσεις. Βέβαια, οι ανασφάλειες και το άγχος δεν θα λείπουν, ενώ το παρασκήνιο καλά κρατεί. Οι πρώτες γιορτινές ημέρες του μήνα σάς βρίσκουν να προσπαθείτε να συζητήσετε μακριά από αδιάκριτα αυτιά και βλέμματα, φοβούμενοι την έκθεση και τον αρνητικό σχολιασμό. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι τις 23 του μήνα μπορείτε να πετύχετε ερωτiκούς στόχους. Ένας απρόσμενος έρωτας μπορεί να βρεθεί στην πόρτα σας.

♊️ ΔΙΔΥΜΟΙ
Αφήνετε πίσω σας τη θολή και ασαφή περίοδο του ανάδρομου Ερμή και ανασυντάσσετε τις δυνάμεις σας. Ο Άρης σάς κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και το εξάγωνό του με τον Πλούτωνα στις αρχές του μήνα σάς φέρνει πιο κοντά σε έναν πολυπόθητο στόχο. Διαθέτετε αξιοπιστία, που εμπνέει εμπιστοσύνη και στους άλλους. Συναισθηματικά μπορεί να είστε στις κλειστές σας ή να περνάτε μια περίοδο εσωστρέφειας. Μπορεί να αναπολείτε συχνά το παρελθόν. Είναι εύκολο να εμπλακείτε σε ένα παρασκήνιο το δεύτερο μισό του μήνα και να διαδώσετε ψευδείς πληροφορίες. Στις 25 ο Δίας θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, ανοίγοντας ένα παράθυρο στην τύχη.

♋️ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτός είναι ο τελευταίος μήνας κατά τον οποίο μπορείτε να επωφεληθείτε από την παρουσία του Δία στον Ταύρο. Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη για να κάνετε νέες γνωριμίες ή να εμπλακείτε σε ομάδες που σας εμπνέουν. Η πίεση και οι αυξημένες υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο παραμένουν και αυτόν τον μήνα, μολονότι οι πρώτες γιορτινές ημέρες του Πάσχα επιτάσσουν ξεκούραση και περισσότερες συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Χωρίς πλέον το βάρος και τις παρεξηγήσεις του ανάδρομου Ερμή, μπορείτε να επικοινωνήσετε αποδοτικότερα και να πάρετε αποφάσεις ή να υπογράψετε συμβόλαια και συμφωνίες από τα μέσα του μήνα και μετά.

♌️ ΛΕΩΝ
Ένας από τους πιο δυναμικούς μήνες ξεκινά για εσάς. Ο Άρης σάς δίνει δύναμη, αποφασιστικότητα και ενέργεια, ενώ ενεργοποιεί αρμονικά τον Πλούτωνα στις αρχές του μήνα και σας βγάζει από ένα αδιέξοδο, προσωπικό ή επαγγελματικό. Μπορεί να δεχτείτε μια σημαντική υλική ή ηθική ανταμοιβή, ενώ μέχρι τα μέσα του μήνα ο Ερμής σάς βοηθά να διορθώσετε τα λάθη που προκλήθηκαν εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του. Το θεαματικό εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα στο τέλος του μήνα σάς οδηγεί σε μια δημιουργική έξαρση, που μπορεί να προωθήσει σημαντικά την καριέρα σας. Ένας φιλόδοξος επαγγελματικός στόχος μπορεί να επιτευχθεί.

Προβλέψεις ζωδίων από τη Λίτσα Πατέρα

♎️ ΖΥΓΟΣ
Οι ημέρες του Πάσχα σάς βρίσκουν σε αντιπαράθεση με τον σύντροφό σας ή έναν στενό συνεργάτη και πολλές φορές οι αυξημένες υποχρεώσεις και η κούραση φέρνουν γκρίνια στη σχέση. Όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας μπορείτε να επωφεληθείτε από το θεαματικό εξάγωνο Άρη – Πλούτωνα στις αρχές Μαΐου και να πετύχετε έναν πολυπόθητο στόχο ή να φέρετε τη σχέση σας στα μέτρα σας. Από τις 22 ο Ήλιος και από τις 24 η Αφροδίτη αλλάζουν εντελώς τη διάθεσή σας, περνώντας στους Διδύμους όπου θα περάσει και ο Δίας, πλανήτης της τύχης και της επέκτασης. Έτσι, από τα τέλη του μήνα όλα θα μοιάζουν πιο εύκολα.

♏️ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Μάιος κυλά υπό την επίδραση του θεαματικού εξαγώνου Δία – Ποσειδώνα, που ευνοεί όσους ασχολείστε με τις τέχνες και τη φιλανθρωπία ή αναζητάτε τον έρωτα και είστε σε σχέση. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη συμπορεύονται απέναντι από το ζώδιό σας και βγάζουν στην επιφάνεια τα καλώς αλλά και τα κακώς κείμενα ενός γάμου, μιας σχέσης, μιας στενής συνεργασίας. Αν είστε μόνοι, θέματα συντροφικότητας σας απασχολούν έντονα, αλλά αυτόν τον μήνα κάτι νέο μπορεί να προκύψει και να αλλάξει τα δεδομένα στη ζωή σας. Ανοίξτε ένα παράθυρο στο φλερτ, στις πνευματώδεις συζητήσεις, στις νέες σχέσεις. Αποφύγετε να κλείνεστε στον εαυτό σας.

️♐️ ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι πρώτες ημέρες του Μαΐου είναι γιορτινές λόγω του Πάσχα και σας βρίσκουν ενεργητικούς και γεμάτους αυτοπεποίθηση. Μπορεί να έχετε αρκετή δουλειά, αλλά οι κόποι σας ανταμείβονται. Είναι καλός μήνας για να βγείτε, να ξεφαντώσετε, να ταξιδέψετε, να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας. Από τις 22 ο Ήλιος, από τις 24 η Αφροδίτη και από τις 25 ο Δίας, κυβερνήτης σας, θα περάσουν απέναντι από το ζώδιό σας και έτσι ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σας θα είναι στραμμένο στην προσωπική σας ζωή και στη σχέση σας με το άλλο σας μισό.

♑️ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένας αντιφατικός μήνας ξεκινά για εσάς, αφού οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών μπορεί να βρεθείτε κοντά σε μια σημαντική επιτυχία, αλλά οι υπόλοιποι ζείτε έντονες και κουραστικές καταστάσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια ή μια αγοραπωλησία. Η Αφροδίτη, πάντως, σας βοηθά να μείνετε ψύχραιμοι και σταθεροί στις απόψεις σας, ενώ ευνοεί όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ειδικά μέχρι τα μέσα του μήνα που το κλίμα θα είναι εορταστικό. Βοηθητικά λειτουργεί και η Νέα Σελήνη στις 8, η οποία μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα ερωτiκή. Γενικά όμως, αποφύγετε να είστε υπερβολικά αυστηροί ή αυταρχικοί με την οικογένεια.

♒️ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι πρώτες ημέρες του μήνα είναι οι εορταστικές ημέρες του Πάσχα, που σας βρίσκουν υπερδραστήριους ή στο σπίτι για την προετοιμασία των γιορτών και την υποδοχή των αγαπημένων σας. Την ίδια περίοδο η παρουσία του Άρη στον Κριό δείχνει ατελείωτες καθημερινές μετακινήσεις, υποχρεώσεις, συζητήσεις και επαφές που τώρα, χωρίς την απειλή του ανάδρομου Ερμή, μπορείτε να τις προωθήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Μια σημαντική απόφαση για την οικογένειά σας μπορεί να πάρετε στις 8, ενώ το διαδοχικό πέρασμα Ήλιου – Αφροδίτης και Δία στους Διδύμους από τις 22 και μετά θα σημάνουν την έναρξη μιας ελπιδοφόρας περιόδου για κάθε τομέα της ζωής σας.

♓️ ΙΧΘΥΕΣ
Επωφεληθείτε από κάθε ευκαιρία που μπορεί να προκύψει μέσα στον τελευταίο μήνα της άνοιξης, μιας και το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα απελευθερώνει τις δημιουργικές σας δυνάμεις. Προσέχετε, βέβαια, τα έξοδά σας, γιατί είναι εύκολο να ξεφύγετε εκτός προϋπολογισμού. Θα περάσετε τις γιορτές του Πάσχα παρέα με συγγενείς, κοντινούς φίλους, γείτονες και γενικά πρόσωπα που εμπιστεύεστε. Θα κάνετε σύντομες μετακινήσεις, βόλτες, ημερήσιες αποδράσεις, ενώ δεν αποκλείεται να αναπτύξετε έντονα συναισθήματα για ένα πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά σας. Η Πανσέληνος στις 23 εγκαινιάζει μια περίοδο έντονων προβληματισμών για το σπίτι και την οικογένεια. Οι εξελίξεις μέσα στο επόμενο διάστημα θα είναι σημαντικές.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.