Δύο ζώδια που δε θα σκεφτούν καθόλου τα χρήματα, σήμερα, 04/05

May 4, 2024


H Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι αργά το βράδυ στους Ιχθύς και θα φροντίσει να μας χαλαρώσει και να μας κάνει να ξεχάσουμε βάσανα και στενοχώριες. Η σύνοδός της το μεσημέρι με τον Ποσειδώνα είναι ιδανική, ώστε να αποζητήσουμε τη χαλάρωση και την ξεκούρασή μας, με όποιο τρόπο ο καθένας μας τη βρίσκει ή να απολαύσουμε μια βόλτα, να έρθουμε σε επαφή με τη φύση, αδειάζοντας τελείως το μυαλό μας και γεμίζον…

...�ας και γεμίζοντας τις μπαταρίες μας.Τα δύο ζώδια που θα βάλουν στην άκρη άγχη, προγράμματα, πλάνα και υποχρεώσεις, κυρίως οικονομικές και θα κοιτάξουν να κρατήσουν ανέπαφα τα συναισθήματά τους είναι οι Υδροχόοι και οι Λέοντες, καθώς η Σελήνη επιδρά στον άξονα 2ου - 8ου τους,...

Μ. Σάββατο 4/5/2024

H Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι αργά το βράδυ στους Ιχθύς και θα φροντίσει να μας χαλαρώσει και να μας κάνει να ξεχάσουμε βάσανα και στενοχώριες. Η σύνοδός της το μεσημέρι με τον Ποσειδώνα είναι ιδανική, ώστε να αποζητήσουμε τη χαλάρωση και την ξεκούρασή μας, με όποιο τρόπο ο καθένας μας τη βρίσκει ή να απολαύσουμε μια βόλτα, να έρθουμε σε επαφή με τη φύση, αδειάζοντας τελείως το μυαλό μας και γεμίζοντας τις μπαταρίες μας.

Τα δύο ζώδια που θα βάλουν στην άκρη άγχη, προγράμματα, πλάνα και υποχρεώσεις, κυρίως οικονομικές και θα κοιτάξουν να κρατήσουν ανέπαφα τα συναισθήματά τους είναι οι Υδροχόοι και οι Λέοντες, καθώς η Σελήνη επιδρά στον άξονα 2ου – 8ου τους, αντίστοιχα. Μπορεί όμως να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα για πράγματα που δεν έχουν “ανάγκη” ή για ψώνια της τελευταίας στιγμής.

Ένα χάδι, μια αγκαλιά, μια όμορφη χειρονομία θα τους κάνει να νιώσουν όμορφα και με ανεβασμένη διάθεση να κάνουν Ανάσταση.

Καλή Ανάσταση

Διάβασε επίσης:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.