Αφροδίτη στον Λέοντα: Θα καταπλήξουμε τα πλήθη!

June 2, 2023


Η καλλίπυγος κόρη ετοιμάζεται για dolce vita! Στις 5 Ιουνίου με κάθε επισημότητα, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα! Και όχι μόνο! Σκοπεύει να κατσικωθεί εκεί για τα καλά. Τέσσερις ολόκληρους μήνες! Μέχρι τις 9 Οκτωβρίου θα κάτσει.Στις 23 Ιουλίου, λίγο πριν βγει από το ζώδιο, το μετανιώνει και αποφασίζει να παρατείνει τη μεγάλη ζωή. «And the show must go on» φωνάζει και γυρίζει ανάδρομη…

...!Στις 4 Σεπτεμβρίου, με εντυπωσιακή πιρουέτα, γυρίζει ορθόδρομη για να κάνει την τελική προέλαση στον Λέοντα μέσα σε τυμπανοκρουσίες και χειροκροτήματα από τα εκστασιασμένα πλήθη!Αν είσαι Λέοντας ή Υδροχόος, με άλλα λόγια γαλαζοαίματος, έχεις μια περίοπτη θέση στην αυλή της.Αλλά...

Η καλλίπυγος κόρη ετοιμάζεται για dolce vita! Στις 5 Ιουνίου με κάθε επισημότητα, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του ΛέονταΚαι όχι μόνο! Σκοπεύει να κατσικωθεί εκεί για τα καλά. Τέσσερις ολόκληρους μήνες! Μέχρι τις 9 Οκτωβρίου θα κάτσει.

Στις 23 Ιουλίου, λίγο πριν βγει από το ζώδιο, το μετανιώνει και αποφασίζει να παρατείνει τη μεγάλη ζωή. «And the show must go on» φωνάζει και γυρίζει ανάδρομη!

Στις 4 Σεπτεμβρίου, με εντυπωσιακή πιρουέτα, γυρίζει ορθόδρομη για να κάνει την τελική προέλαση στον Λέοντα μέσα σε τυμπανοκρουσίες και χειροκροτήματα από τα εκστασιασμένα πλήθη!

Αν είσαι Λέοντας ή Υδροχόος, με άλλα λόγια γαλαζοαίματος, έχεις μια περίοπτη θέση στην αυλή της.

Αλλά και Ταύρος ή Σκορπιός αν είσαι, θαλαμηπόλος δεν θα μείνεις. Έναν τίτλο ευγενείας θα τον πάρεις.

Ακόμα καλύτερα, αν έχεις γεννηθεί από το δεύτερο δεκαήμερο και μέχρι το τέλος αυτών των ζωδίων, είσαι τριπλά ευνοημένος! Ο «εξ απορρήτων» της βασίλισσας σα να λέμε… Μεγαλεία!

Τι θέλει από σένα λοιπόν αυτή η Αφροδίτη, τι θα σου δώσει και τι πρέπει να κάνεις για να σταθείς αντάξιος της εύνοιάς της;

Καταρχάς, δεν αντέχει τους μίζερους, τους σεμνοταπεινούς, πλεμπαίους και φτωχάτζες.

Δεν παραγγέλνει ποτέ καφέ «μέτριο» γιατί απλά αδυνατεί να προφέρει αυτή τη λέξη.

Θέλει έρωτα, δόξα, πάθος, λάμψη και θα στα δώσει στο maximum. Γιατί ό,τι κάνεις πρέπει να το κάνεις πολύ! Ενδίδει στα μεγάλα λόγια αλλά θέλει και μεγάλα έργα!

Και να θυμάσαι: Το καλό είναι και ακριβό. Νόμος!

Είναι που είναι ασυμμάζευτη αλλά με αυτούς που θα συναντήσει στα πέρα δώθε στον Λέοντα, θα ξεφύγει εντελώς…

Διάβασε επίσης:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.