Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 2 Ιουνίου;

June 2, 2023


Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 2 Ιουνίου (δείτε και τις μηνιαίες προβλέψεις).Η τρέχουσα ψυχολογική σας κατάσταση παραπαίρνει μια σοβαρή τροπή σήμερα, με την επικρατούσα ενέργεια της ημέρας. Χαλαρώστε λιγο μωρέ!Χρησιμοποιήστε τις δυνάμεις σας για καλό σκοπό, όπως για να σκ…

...ZGl2Pg0KDQoJCQkJPC9kaXY+PCEtLSAvLmJhbm5lci1zdGlja3kgLS0+DQoJCQk8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4='));} Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 2 ΙουνίουΚΡΙΟΣΗ τρέχουσα ψυχολογική σας κατάσταση παραπαίρνει μια σοβαρή τροπή σήμερα, με την επικρατούσα ενέργεια της ημέρας. Χαλαρώστε λιγο μωρέ! ...

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 2 Ιουνίου (δείτε και τις μηνιαίες προβλέψεις).


Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 2 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Η τρέχουσα ψυχολογική σας κατάσταση παραπαίρνει μια σοβαρή τροπή σήμερα, με την επικρατούσα ενέργεια της ημέρας. Χαλαρώστε λιγο μωρέ!

ΤΑΥΡΟΣ

Χρησιμοποιήστε τις δυνάμεις σας για καλό σκοπό, όπως για να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τα επόμενα βήματα σας και να επεξεργαστείτε τις πιο κοντινές σας σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα προκύψουν διάφορα φλερτ και θα βρεθείτε στο επίκεντρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι άνθρωποι γύρω σας δεν θα χορταίνουν την παρέα σας!

ΛΕΩΝ

Στο τέλος της εβδομάδας προσeξτε για τυχόν συγκρούσεις με φίλους και συναδέρφους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να απορρίψετε πολλές από τις συνήθειες σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ακολουθήστε το ένστικτο σας και κάντε κάτι δημιουργικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την περίοδο έχετε περισσότερες ευθύνες από ποτέ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως θέλετε να επικοινωνήσετε με ανθρώπους περισσότερο από το συνηθισμένο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα θέλετε να ξεκινήσετε τη νέα εβδομάδα έχοντας την καλύτερη δυνατή φόρμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ευθύνη σας γεμίζει με ανασφάλεια αλλά έχετε την ικανότητα να ανταποκριθείτε πλήρως.

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο προσπαθήστε να μην το παρακάνετε με το φαγητό και το πιοτό.

pink.gr

«Υπάρχει ισορροπία, κατανόηση και αγάπη» – Αυτό είναι το ιδανικό ταίρι ενός Ιχθύ!

Ένας Ιχθύς μπορεί να διαφέρει από τον άλλον, όμως η βάση είναι η ίδια! Ο αστρολογικός χάρτης του καθενός, είναι ξεχωριστός, για αυτό οι προσωπικότητες ενός Ιχθύ είναι αμέτρητες.. αλλά τα χαρίσματα πάνω κάτω κοινά!

Λένε πως ο Ιχθύς ως τελευταίο ζώδιο, παίρνει πάνω του, τη «σαβούρα» των άλλων ζωδίων, όμως αυτό πιστεύω πως είναι ένα κακοπροαίρετο σχόλιο, εκείνων που δεν τον φτάνουν ούτε στο νυχάκι τους! Γιατί ο Ιχθύς προστατεύεται από τον Ποσειδώνα! Ένα Θεό, πανέξυπνο, πανούργο, που ζει συνεχώς μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας! Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για έναν Ιχθύ.

Ο Ιχθύς ανήκει στους υπερβολικά ρομαντικούς και φαντασμένους της παρέας! Ζει για δυνατούς έρωτες, για σχέσεις έντονες, είναι τρυφερός, στοργικός και πολύ πιστός σύντροφος! Ο σύντροφος του Ιχθύ, είναι το καταφύγιό του! Οτιδήποτε και αν του συμβαίνει, στο τέλος της ημέρας αποζητά εκείνη την αγκαλιά, εκείνα τα φιλιά, εκείνα τα γλυκόλογα, που θα του ημερέψουν τη ψυχή, που θα βοηθήσουν τη φαντασία του να καλπάσει ακόμα πιο πολύ, σε κάτι ονειρεμένο.. και ας μην είναι αληθινό!

Ο Ιχθύες είναι… διαβάστε εδώ την συνέχεια!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανακατωσούρες: Έρχεται η πρώτη Πανσέληνος του Καλοκαιριού – “Χτυπά” Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και…

Βάσια Μαυράκη: Τι θα φέρει η Πανσέληνος της Φράουλας – Πότε ξεκινά και ποια 4 συγκεκριμένα ζώδια επηρεάζει

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.