Αυτόν τον τύπο γυναίκας διαλέγει ένας άνδρας, σύμφωνα με το ζώδιο του

June 11, 2024


Κάθε άντρας αποζητά έναν συγκεκριμένο τύπο γυναίκας που θα τον συναρπάσει, θα κάνει την καρδιά του να χτυπήσει δυνατά και θα τον οδηγήσει σε πρόταση γάμου. Τα ζώδια αποκαλύπτουν ποιον τύπο γυναίκας δι…

...αλέγει έναν άντρα ανάλογα με το ζώδιο του. Με την ευκαιρία δες εδώ τι SMS εξομολόγησης θα σου έστελνε, με βάση το ζώδιό του.ΚριόςΕίναι πολύ συχνό να συναντά έναν Κριό με το ταίρι του κι αυτό να ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα, αφού μαζί πραγματικά, εκτός του ότι μπορούν να διατηρήσουν...

Κάθε άντρας αποζητά έναν συγκεκριμένο τύπο γυναίκας που θα τον συναρπάσει, θα κάνει την καρδιά του να χτυπήσει δυνατά και θα τον οδηγήσει σε πρόταση γάμου. Τα ζώδια αποκαλύπτουν ποιον τύπο γυναίκας διαλέγει έναν άντρα ανάλογα με το ζώδιο του. Με την ευκαιρία δες εδώ τι SMS εξομολόγησης θα σου έστελνε, με βάση το ζώδιό του.

Κριός

Είναι πολύ συχνό να συναντά έναν Κριό με το ταίρι του κι αυτό να ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα, αφού μαζί πραγματικά, εκτός του ότι μπορούν να διατηρήσουν στη σχέση τους την φλόγα και το πάθος, μπορούν να δημιουργήσουν σπουδαία πράγματα μαζί και με διάρκεια στο χρόνο. Λιγάκι στην επικοινωνία τα μπερδεύουν, γιατί δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι ένας από τους δύο θα είναι ο αρχηγός.

Με ένα ταίρι που ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη θα μπορούσε επίσης να συνυπάρξει θαυμάσια ο Κριός, αφού ταιριάζουν απίστευτα στο δυναμισμό και στο ελεύθερο πνεύμα. Είναι ένα εκπληκτικά δυναμικό ντουέτο που αλληλοσυμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Βέβαια και οι δύο δεν είναι και πολύ του σπιτιού και κάπως θα πρέπει να μοιράζονται τις υποχρεώσεις του, για να μην το εγκαταλείψουν.

Ταύρος

Πολύ δυνατό ταίριασμα είναι αυτό μεταξύ Ταύρου και Σκορπιού, αφού επιθυμούν καταρχάς τη μονιμότητα αλλά διατηρούν στο ακέραιο το πάθος που έχουν ο ένας για τον άλλο. Υπάρχει αλληλοσεβασμό και παίρνουν πολύ σοβαρά τη σχέση τους, διατηρώντας ισχυρούς δεσμούς, ακόμα κι αν έχουν χωρίσει. Το δυσκολάκι εδώ, είναι πως και η δύο είναι ισχυρογνώμονες και πρέπει να μάθουν να υποχωρούν.

Σπουδαία σχέση, μπορεί να δημιουργήσει ο Ταύρος και με έναν Καρκίνο, όπου εδώ έχουμε από τη μια τη σιγουριά που δημιουργεί η παρουσία του Ταύρου στο Καρκινάκι και μια σίγουρα φωλιά που δημιουργεί ο Καρκίνος στον Ταύρο. Μπορεί όμως ο Καρκίνος να είναι παιδί για σπίτι, θέλει όμως που και που να σπάει τη μονοτονία, κάτι που για τον Ταύρο είναι μάλλον βαρετό.

Δίδυμος

Ο υπερκινητικός αυτός τύπος του ζωδιακού, θέλει στο πλάι του έναν πιο ήρεμο χαρακτήρα και ιδανικός γι αυτόν θα ήταν, ένας Ζυγός χαμηλών τόνων, που ξέρει αν καλλιεργεί την αρμονία στο περιβάλλον. Βέβαια αυτή η σχέση πρέπει να ανατροφοδοτείται με το αμοιβαίο ενδιαφέρον τους, γιατί είναι διάτρητη στους πειρασμούς και στα ξεμυαλίσματα και των δύο.

Ασφαλώς και μπορεί να γίνει θαυμάσιο ζευγάρι ο Δίδυμος με έναν Υδροχόο, αφού εδώ υπάρχει καταρχάς, συγγένεια πνεύματος. Αγαπούν και οι δύο την ελευθερία και την ανεξαρτησία τους. Ο Υδροχόος αγαπά το ανέμελο προφίλ του Δίδυμου και ο Δίδυμος γοητεύεται πάντα από τον τρόπο και το φέρσιμο του Υδροχόου. Βέβαια, κοιτούν που και που, έξω από το παράθυρο της σχέσης.

Καρκίνος

Ιδανικό ταίρι μπορεί να θεωρηθεί ο Ταύρος για τον Καρκίνο, αφού μπορεί και του παρέχει τη συναισθηματική και όχι μόνο σταθερότητα. Παρ’ ότι ο Ταύρος μερικές φορές, μπορεί να γίνει ανελαστικός απέναντι στα «θέλω» και στις επιθυμίες του Καρκίνου, ο Καρκίνος έχει τον τρόπο και την πειθώ να φέρνει τα πράγματα εκεί που θέλει. Είναι ένας δεσμός που έχει τις προϋποθέσεις να διαρκέσει στο χρόνο.

Πιο κοντά στη φύση του Καρκίνου, είναι και ο Σκορπιός, αφού και οι δύο ανήκουν στα ζώδια του νερού, έχουν κοινές ευαισθησίες και λειτουργούν περισσότερο με το συναίσθημα, παρά με τη λογική. Στην περίπτωση όμως αυτή, ο Σκορπιός, μπορεί να λειτουργήσει χειριστικά, αφού ο παρορμητισμός του Καρκίνου δε λειτουργεί συγκαταβατικά, στον τρόπο που ο Σκορπιός, εννοεί τη συμβίωση.

Αυτόν τον τύπο γυναίκας διαλέγει ένας άνδρας, σύμφωνα με το ζώδιο του

Λέων

Ασφαλώς και μπορεί να δημιουργηθεί, φλογερός δεσμός και με διάρκεια με έναν ή μία Κριό, αρκεί να μη λειτουργούν ανταγωνιστικά, αφού και οι δύο έχουν την τάση να φέρονται αρχηγικά. Είναι ένα ζευγάρι με πολλές ικανότητες και ταυτόσημο δημιουργικό πνεύμα. Η διάρκεια βέβαια της σχέσης τους εξαρτάται από το σεβασμό και την υποχωρητικότητα που θα δείξει ο ένας απέναντι στον άλλον.

Η σχέση του Λέοντα με έναν άλλο Λέοντα, πιθανόν να είναι ισότιμη, αφού στην περίπτωση αυτή, ο καθένας αναγνωρίζει την αξία που έχει ο άλλος, δεν υπάρχουν ανταγωνισμοί, αντίθετα συμπλέουν και συμπορεύονται, στα πλαίσια μιας ενιαίας αντίληψης. Είναι δημιουργικοί, πάντα μεταξύ τους ερωτευμένοι και αλληλοθαυμάζονται. Είναι και σπάταλοι αλλά αυτό δείχνει πως ξέρουν να ζουν.

Παρθένος

Επειδή είναι ο τύπος που πατάει γερά στη γη, ο Αιγόκερως σα ζωδιακός χαρακτήρας, λειτουργεί αρκετά καλά μαζί του. Άλλωστε και οι δύο, καλλιεργούν το επαγγελματικό τους προφίλ και εκτιμούν τους ανθρώπους που προσπαθούν από εκείνους που τα περιμένουν όλα από την τύχη ή τους άλλους. Η σχέση τους έχει διάρκεια και βασίζεται κυρίως στην επικοινωνία και την καλή πρόθεση που έχει ο ένας απέναντι στον άλλον.

Πολύ καλά τα πηγαίνει και με τα ζώδια του νερού, με συμπάθεια προς τους Καρκίνους, αφού είναι οι άνθρωποι που εκτιμούν τη φωλιά του, αγαπούν τη συντροφική ζωή και υποστηρίζουν τις προσπάθειές τους. Εδώ βέβαια μπορεί να υπάρξουν αναταράξεις, αφού ο Καρκίνος δεν κατανοεί πάντα τη λογική της Παρθένου και το αντίθετο και δεν κατεβαίνει εύκολα από το συννεφάκι του.

Ζυγός

Ο Ζυγός γοητεύεται από το ανοιχτό και απείθαρχο πνεύμα του Υδροχόου, αφού προβάλλει μια δυναμική και ιδιαίτερη τόλμη, που ο ίδιος ως ιδιοσυγκρασία, μάλλον δεν τη φτάνει. Τόσο ο Υδροχόος όσο και ο Ζυγός, αποζητούν σταθερότητα στις σχέσεις τους και ο ένας εγγυάται στον άλλο μακροημέρευση. Βέβαια ο Υδροχόος δεν μπορεί να καλύψει το Ζυγό όταν τον πιάνουν τα ρομαντικά και τα κλειστά του αλλά λίγο το κακό.

Παραδόξως και με το Δίδυμο μπορούν και τα πηγαίνουν περίφημα, αφού και οι δύο έχουν έναν εκπληκτικό τρόπο να επικοινωνούν μεταξύ τους. Σε μια άλλη περίπτωση, ο Ζυγός από έναν Δίδυμο, δε θα νιώσει ποτέ καταπιεσμένος και θα έχει την ελευθερία στις κινήσεις που του είναι απαραίτητη. Ο δεσμός τους εξαρτάται περισσότερο από τις προθέσεις του Ζυγού, γιατί πολλές φορές ξεμυαλίζεται από διερχόμενους πειρασμούς.

Σκορπιός

Σχεδόν αντανακλαστική είναι η σχέση που αναπτύσσει με έναν Ταύρο, αφού λειτουργούν μεταξύ τους αλληλοσυμπληρωματικά. Ταιριάζουν απόλυτα σε σεκσουαλικό επίπεδο αλλά μπορούν θαυμάσια να επικοινωνούν μεταξύ τους. Μπορούν να λειτουργούν θαυμάσια κάτω από το πνεύμα της ενιαίας αντίληψης και ο Σκορπιός να βρει στο πρόσωπο του αγαπημένου του έναν πραγματικό δάσκαλο.

Ως ζώδιο του νερού, το μάστορά του βρίσκει από τον χαοτικό σα προσωπικότητα Ιχθύ, αφού και οι δύο συναισθηματικά, το τερματίζουν. Η ευαισθησία του Ιχθύς, μπορεί να κάμψει τις περισσότερες αντιστάσεις του απόλυτου μερικές φορές Σκορπιού, ενώ η σχέση τους έχει κάθε προϋπόθεση να μακροημερεύσει ευτυχισμένη. Βέβαια μερικές φορές λόγω ανασφάλεια, υπάρχουν και περίοδοι έντονης ζήλιας.

Τοξότης

Το αλέγκρο αυτό πνεύμα, που δε χωράει πουθενά και τιμά την ελευθερία και την ανεξαρτησία του, μακρόχρονη σχέση μπορεί να δημιουργήσει με έναν Υδροχόο, που και αυτός όλα τα παραπάνω τα θεωρεί αυτονόητα. Απλά αυτοί οι δύο χαρακτήρες, δεν μπορεί να εννοηθούν και το πιο παραδοσιακό ζευγάρι, αφού μπορεί να έχουν ευδιάκριτες διαφορές ακόμα και οπτικά. Συνήθως παραμένουν στο τέλος φίλοι.

Φλογερή σχέση μπορεί να δημιουργήσει και με έναν Κριό, αφού αγαπά τις ερωτiκές περιπέτειες και ως Τοξότης, κάποια πράγματα θέλει να τα ζει ως τα άκρα. Το έξυπνο πνεύμα και η καπατσοσύνη του, ξέρουν να κρατούν άσβεστο το ενδιαφέρον του Κριού, που πολύ συχνά, έχουν τον τρόπο να του δημιουργούν ανασφάλειες. Ο Κριός είναι από τη φύση του κυνηγός και κάπου εδώ με τον Τοξότη, βρίσκει το μάστορά του.

Αιγόκερως

Μία αρκετά δεμένη σχέση, μπορεί να αναπτύξει με έναν Ταύρο ο Αιγόκερως, αφού εδώ η σταθερότητα προέχει αλλά και η καλή έξωθεν μαρτυρία της σχέσης σε κοινωνικό επίπεδο. Ο Αιγόκερως δίνει μεγάλη σημασία στην εικόνα του και ο Ταύρος φαντάζει πραγματικά ιδανικός για σύντροφός του. Έχουν εξαιρετική επικοινωνία μεταξύ τους και μπορούν να ξεπερνούν με σοφία τα δύσκολα που φέρνει η ζωή.

Ο Καρκίνος τώρα, αν και ζώδιο του νερού, με πολλές συναισθηματικές υπερχειλίσεις, είναι ένα πλάσμα που μπορεί να κρατάει το σπίτι και να κάνει οικογένεια με τον Αιγόκερω. Του προσδίδει πρεστίζ και τη σταθερότητα εκείνη που χρειάζεται. Μπορούν επίσης να συνεργαστούν άριστα για ένα κοινό σκοπό. Ο Καρκίνος μαθαίνει τον Αιγόκερω τη γλώσσα της καρδιάς και ο Αιγόκερως τη γλώσσα της λογικής.

Υδροχόος

Αξεπέραστο ζευγάρι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με τον Τοξότη, αφού ξέρουν κι οι δυο, τι να πάρουν στα σοβαρά από τη ζωή και τι να μη δίνουν σημασία. Μιλούν την ίδια αλέγκρο γλώσσα και αγαπούν την ανεξαρτησία τους. Δεν ενδιαφέρονται να έχουν μια συμβατική σχέση και πολλές φορές οι διαφορές που έχουν μεταξύ τους, μπορεί να είναι κραυγαλέες. Όμως εδώ τα ετερώνυμα σίγουρα έλκονται.

Αν εξαιρέσουμε το γεγονός, ότι ο καθένας αντιλαμβάνεται τον κόσμο με διαφορετική οπτική, πολύ όμορφο ζευγάρι θα κάνει με τον Κριό, ο οποίος γενικά, δεν είναι ούτε ο βαρύς ο τύπος που πραγματικά θα απεχθανόταν ο Υδροχόος, ούτε και ο αναμενόμενος. Ο Υδροχόος αγαπά τις εκπλήξεις και ο Κριός, είναι μια έκπληξη από μόνος του. Επίσης ο Κριός δεν αιφνιδιάζεται από τα κουλά που κατά καιρούς λέει ο Υδροχόος.

Ιχθύς

Αυτό το τόσο ευαίσθητο πλάσμα, κάνει θαυμάσιο χωριό με έναν Καρκίνο, αφού και οι δύο συναισθηματικά, ξεχωρίζουν από όλους τους άλλους. Βλέπουν τα πράγματα από παρόμοιες οπτικές και έχει ο ένας για τον άλλο, μια τεράστια και αιώνια αγκαλιά. Ακόμα και αν η σχέση τους για οποιοδήποτε λόγο λήξει, διατηρούν ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς. Είναι δηλαδή μια αγάπη που όπως λέμε, κρατάει για πάντα.

Εννοείται πως στο ίδιο μήκος κύματος ως προς το ταίριασμα για το Ιχθύ, είναι και ο Σκορπιός, εξίσου ζώδιο του νερού και πάρα πολύ συναισθηματικός. Μπορεί να χαρίσει στον Ιχθύ μια σταθερότητα και φροντίδα στη «χύμα» κατά τα άλλα ζωή του αλλά και να μάθει το Ψαράκι τον Σκορπιό, πως στην πραγματική αγάπη, δεν χωρούν ούτε όροι, ούτε πείσματα. Εδώ μάλιστα αυτοί οι δύο μπορούν να κλειστούν κυριολεκτικά μεταξύ τους, κυριολεκτικά στον κόσμο τους.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.