Διάλεξε μια δύναμη και μάθε τι σημαίνει αυτό για σένα

June 11, 2024


1.Να μπορείς να κάνεις τα πάντα, χωρίς να εμποδίζεσαι από τίποτα.Απλώς, θα λες «θέλω να μπορώ να κολυμπήσω 5 χιλιόμετρα με τον τάδε ρυθμό», ή «θέλω να κινήσω με το ένα μου χέρι το αμάξι μου, να το σηκώσω και να το μεταφέρω 5 εκατοστά πιο πέρα» και να μπορείς να το κάνεις! Δεν θα γνωρίζεις εμπόδιο, δεν θα υπάρχει κυριολεκτικά «δεν μπορώ να κάνω», για εσένα!2.Να έχεις όλη την γνώση του κόσμου, χωρίς…

... καμία αστοχία ή κενόΑπλώς, μια όμορφη ημέρα, όλες οι γνώσεις, όλες οι πληροφορίες, ό,τι υπάρχει να γνωρίζει κανείς, ανεξαρτήτως ειδικότητας, ή επιστήμης, θα βρίσκονται στο κεφάλι σου. Φαντάσου ότι, θα γνωρίζεις όσα ξέρει ένας επιστήμονας, οποιασδήποτε κατεύθυνσης, όσα γνωρίζει...

1.Να μπορείς να κάνεις τα πάντα, χωρίς να εμποδίζεσαι από τίποτα.

Απλώς, θα λες «θέλω να μπορώ να κολυμπήσω 5 χιλιόμετρα με τον τάδε ρυθμό», ή «θέλω να κινήσω με το ένα μου χέρι το αμάξι μου, να το σηκώσω και να το μεταφέρω 5 εκατοστά πιο πέρα» και να μπορείς να το κάνεις! Δεν θα γνωρίζεις εμπόδιο, δεν θα υπάρχει κυριολεκτικά «δεν μπορώ να κάνω», για εσένα!

2.Να έχεις όλη την γνώση του κόσμου, χωρίς καμία αστοχία ή κενό

Απλώς, μια όμορφη ημέρα, όλες οι γνώσεις, όλες οι πληροφορίες, ό,τι υπάρχει να γνωρίζει κανείς, ανεξαρτήτως ειδικότητας, ή επιστήμης, θα βρίσκονται στο κεφάλι σου. Φαντάσου ότι, θα γνωρίζεις όσα ξέρει ένας επιστήμονας, οποιασδήποτε κατεύθυνσης, όσα γνωρίζει ένας αθλητής, ένας γιατρός, ένας μηχανικός αυτοκινήτων, και πάει λέγοντας.

3.Να μπορείς να γιατρεύεις κάθε αρρώστια, χωρίς καμία αποτυχία

Απλώς θα αγγίζεις τον άλλον ή τον εαυτό σου και κάθε ασθένεια, κάθε πόνος, θα θεραπεύεται, θα εξαφανίζεται. Θα μπορείς να αγγίζεις και να γιατρεύεις ακόμη κι αυτό που δεν έχει καν διαγνωστεί! Τέλος οι γιατροί για εσένα, τέλος, για όσους φροντίζεις, για όσους στο ζητήσουν! Δεν σου εγγυώμαι ότι θα ζήσεις αιώνια, αλλά δεν θα πεθάνεις από αρρώστια!

4.Να μπορείς να έχεις ό,τι υλικό αγαθό επιθυμείς

Με αυτήν την υπερδύναμη δεν υπάρχει κάποιο υλικό αγαθό που δεν θα μπορείς να έχεις. Το καλό είναι ότι δεν θα ξαναχρειαστείς χρήματα ποτέ ξανά στην ζωή σου. Λογαριασμοί, όλοι τακτοποιημένοι και πληρωμένοι. Θέλεις να πάρεις καινούργιο ψυγείο ή ένα καινούργιο αμάξι; Θα το σκέφτεσαι, θα το οραματίζεσαι και θα το έχεις! Η σκέψη σου, θα μετατρέπεται σε κάτι υλικό!

Βάλε τις παραπάνω δυνάμεις στην σειρά που θέλεις, ξεκινώντας από αυτήν που είναι περισσότερο σημαντική για εσένα και προχωράς με φθίνουσα σημαντικότητα.

Τώρα δες τι διάλεξες και με ποια ζωδιακή ομάδα ταυτίζεσαι περισσότερο, ακόμα κι αν ανήκεις σε κάποιο άλλο ζώδιο. Λάβε υπόψιν σου, τον ωροσκόπο και την Αφροδίτη σου.

Για παράδειγμα, η δική μου προτίμηση είναι 3, 1, 2, 4. Θεωρώ την υγεία την δική μου κι όσων αγαπώ, το σημαντικότερο αγαθό και θα ήθελα να μπορώ να γιατρεύω χωρίς όριο! Μετά θα ήθελα να μπορώ να κάνω τα πάντα όλα (π.χ. να μπορώ να παίζω καράτε, χωρίς να έχω κάνει εκπαίδευση! Ναι, είμαι τεμπέλης άνθρωπος!). Μετά θα ήθελα να έχω τις γνώσεις για τα πάντα όλα και τέλος να έχω ατελείωτα αγαθά. Είμαι Σκορπιός.

Διάβασε επίσης:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.