Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 4 Οκτωβρίου;

October 4, 2023


Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 4 Οκτωβρίου. Τι μας περιμένει; Με την ευκαιρία, δείτε ποια είναι η ιδανική δουλειά ανάλογα με το ζώδιό σας.Αγαπητέ μου Κριέ, ημέρα γεμάτη επαφές, κοινωνικότητα, επικοινωνία και συναναστροφές με το στενό περιβάλλον, είναι αυτή η Τετάρτη. Με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους, έχεις την δυνατότη…

...ται στους Διδύμους, έχεις την δυνατότητα να μεταλαμπαδεύσεις τις γνώσεις, να προωθήσεις τις ιδέες, ενώ όλοι αποζητούν την συμβουλή σου. Κερδίζεις νέους φίλους που γνωρίζεις σε μια μετακίνηση, ή συναντάς τυχαία στο δρόμο. Η τυχαία συνάντηση μπορεί να γίνει η αφορμή για μια νέα...

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 4 Οκτωβρίου. Τι μας περιμένει; Με την ευκαιρία, δείτε ποια είναι η ιδανική δουλειά ανάλογα με το ζώδιό σας.

Οι ημερήσιες προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Αγαπητέ μου Κριέ, ημέρα γεμάτη επαφές, κοινωνικότητα, επικοινωνία και συναναστροφές με το στενό περιβάλλον, είναι αυτή η Τετάρτη. Με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους, έχεις την δυνατότητα να μεταλαμπαδεύσεις τις γνώσεις, να προωθήσεις τις ιδέες, ενώ όλοι αποζητούν την συμβουλή σου. Κερδίζεις νέους φίλους που γνωρίζεις σε μια μετακίνηση, ή συναντάς τυχαία στο δρόμο. Η τυχαία συνάντηση μπορεί να γίνει η αφορμή για μια νέα φιλία. Σχέδια για το μέλλον ευνοούνται!

Προβλέψεις ζωδίων
Προβλέψεις ζωδίων

Αγαπητέ μου Ταύρε, με το ενδιαφέρον στραμμένο στα οικονομικά σε βρίσκει η σημερινή Τετάρτη, καθώς η Σελήνη κινείται στους Διδύμους. Με τα χρήματα και ότι σου ανήκει θα ασχοληθείς σήμερα, προσπαθώντας να καλύψεις τις ανάγκες σου με αγορές και τακτοποίηση υποχρεώσεων που θα σε ξαλαφρώσουν από το άγχος. Όμως προσπάθησε να διαχειριστείς την πλεονεξία και την τάση να τα θες όλα δικά σου. Η κτητική συμπεριφορά είναι κακός σύμβουλος και έχει αντίκτυπο στις προσωπικές σου σχέσεις.

Αγαπητέ μου Δίδυμε, είσαι πρωταγωνιστής της σημερινής Τετάρτης με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο σου. Μπορεί να φορτίζεσαι συναισθηματικά από τους ανθρώπους γύρω, που σε αγχώνουν, γιατί ζητούν να τους εξυπηρετήσεις. Η ενασχόληση με τους άλλους σε καθυστερεί από τα σχέδια σου. Άσε λίγο τους άλλους και ασχολήσου με την βελτίωση της εμφάνισης για να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου. Η μέρα προσφέρεται για κούρες ομορφιάς.

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, η μέρα είναι κατάλληλη για ηρεμία, χαλάρωση και αποστασιοποίηση από καθετί που σε στραγγίζει ενεργειακά και σε κουράζει ψυχικά. Μπορείς να ασχοληθείς με τα πολύ προσωπικά σου θέματα, να συνδεθείς με τον εσωτερικό σου κόσμο ακούγοντας την φωνούλα μέσα σου. Εμπιστεύσου την διαίσθηση που διαθέτεις σε μεγάλο βαθμό και σε προειδοποιεί για το παρασκήνιο που λειτουργεί στην δουλειά.

Αγαπητέ μου Λέοντα, μια μέρα με έντονη κοινωνικότητα, εξωστρέφεια και φιλικές επαφές είναι η σημερινή Τετάρτη! Είσαι δραστήριος με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και η μέρα προσφέρεται τόσο για την ενασχόληση σου με τα κοινά, όσο και τις νέες γνωριμίες που προκύπτουν μέσα από εξόδους. Μέρα κατάλληλη για τον σχεδιασμό του μέλλοντος, για να υλοποιήσεις στόχους και να περάσεις χρόνο με τους φίλους, συζητώντας όσα έχεις στο μυαλό σου. Η ενασχόληση με το ίντερνετ σε βοηθά να αξιοποιήσεις τις ιδέες.

Αγαπητέ μου Παρθένε, δύσκολη και απαιτητική είναι για σένα αυτή η Τετάρτη, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων. Τα ζητήματα που έχουν προτεραιότητα σήμερα είναι η καριέρα, οι στόχοι, οι προοπτικές και η εδραίωση της θέσης σου. Τονίζονται οι φιλοδοξίες, επιζητάς την αναγνώριση των προσπαθειών και σαφώς περιμένεις επαγγελματική άνοδο. Η μέρα είναι κατάλληλη να ασχοληθείς με την οργάνωση μακροπρόθεσμων σχεδίων, να θέσεις μεγαλόπνοους στόχους, ανεβάζοντας κι άλλο τον πήχη.

Αγαπητέ μου Ζυγέ, ευνοϊκή χαρακτηρίζεται αυτή η Τετάρτη για σένα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων. Κατάλληλη μέρα να διαχειριστείς, να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα, με ένα καινούργιο τρόπο σκέψης, επειδή αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο και τα γεγονότα από διαφορετική οπτική γωνία. Ευνοείσαι για σπουδές, επιμορφωτικά σεμινάρια, ταξίδια, αποζητώντας την απόκτηση γνώσεων, εμπειριών. Είναι καλή περίοδος να διευρύνεις τους ορίζοντες, να επεκτείνεις το όραμα και να υλοποιήσεις τα όνειρα σου.

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Τετάρτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και καταλαμβάνει τον τομέα που βρίσκονται τα κρυμμένα μυστικά, τα βαθιά συναισθήματα και οι φόβοι σου για το αύριο. Η μέρα δεν είναι καλή για συναναστροφές με το περιβάλλον και κρίνεται ακατάλληλη για εξόδους και διασκεδάσεις. Προτιμότερο να ασχοληθείς με την εξισορρόπηση της ψυχολογίας σου, διαβάζοντας ένα βιβλίο που θα βοηθήσει να απαλλαχτείς από το άγχος. Ιδανική μέρα να ρίξεις μια ματιά στα οικονομικά!

Προβλέψεις ζωδίων
Προβλέψεις ζωδίων

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο των Διδύμων, που σε εστιάζει στις διαπροσωπικές σχέσεις. Το κλίμα της ημέρας τονίζει τις ευαισθησίες που έχεις προς τους άλλους, οι οποίοι σε επηρεάζουν έντονα. Κινείσαι ανάλογα με την διάθεση τους κι αν υπάρξει σύγκρουση είσαι αυτός που θα κάνει πίσω. Παράλληλα η μέρα φέρνει επαφές με συνανθρώπους που ανεβάζουν τη δημοτικότητα σου, αφού είσαι ελκυστικός και προσιτός.

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, με το ενδιαφέρον στραμμένο στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και το άγχος στο κόκκινο, σε βρίσκει η σημερινή Τετάρτη! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, προτρέποντας σε να τηρήσεις ένα σταθερό πρόγραμμα στη ζωή σου για να ηρεμήσεις. Η μέρα είναι ιδανική για να ξεκινήσεις υγιεινή διατροφή, αποτοξίνωση, άσκηση και να κόψεις τις βλαβερές συνήθειες. Μπορείς με οργανωμένη προσπάθεια και σύστημα να πετύχεις καλύτερη ποιότητα διαβίωσης.

Αγαπητέ μου Υδροχόε, πολύ ωραία ημέρα ξημέρωσε για σένα σήμερα. Είναι Τετάρτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, που κάνει την μέρα ερωτiκή και δημιουργική. Αφιερώνεις χρόνο στον έρωτα σου, σε φίλους, σε διασκέδαση, σε ένα χόμπι και στα παιδιά. Η μέρα προσφέρεται για να παίξεις, να φλερτάρεις, κάνοντας ότι σε ευχαριστεί, με τον ρομαντισμό να είναι κι αυτός μέρος του ερωτiκού παιχνιδιού. Κατάλληλη μέρα και για επιχειρηματικά σχέδια, επαγγελματικά ανοίγματα.

Αγαπητέ μου Ιχθύ, με δυσκολία σηκώνεσαι από το κρεβάτι σήμερα, δεν έχεις διάθεση να κουνηθείς από το σπίτι. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και κάνει την Τετάρτη μια απαιτητική μέρα, αφού σε διακατέχει η εσωστρέφεια. Αυτό που ποθεί η καρδούλα σου είναι να ασχοληθείς με τον χώρο του σπιτιού, να κάνεις δουλειές, να διακοσμήσεις, να αλλάξεις την διάταξη των πραγμάτων, δίνοντας αέρα ανανέωσης. Η μέρα προσφέρεται να ασχοληθείς εκτός από το άψυχο και με το έμψυχο υλικό, δίνοντας προτεραιότητα στην οικογένεια.

Πηγή: oroskopos.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.