«Χρυσό» στολίδι από Μπέλλα Κυδωνάκη (9-15/10): Πλούτος και χρήματα για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

October 4, 2023


«Χρυσό» στολίδι προβλέπει η Μπέλλα Κυδωνάκη για την εβδομάδα (9-15/10), καθώς έρχονται πλούτος και χρήματα για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια. Είναι μια εβδομάδα που έχει ισχυρές πλανητικές ενέργειες! Ξεκινάμε με την Αφροδίτη που θα περάσει στην Παρθένο, δεν είναι μια θέση που της ταιριάζει ναι μεν γιατί είναι σε πτώση, επηρεάζει πιο πολύ τα ζώδια της Γης και του Νερού του πρώτου δεκαημέρου, θα φέρει κάπ…

...οιες θετικές αντιδράσεις και ευκαιρίες να εκλογικεύσουμε υπερβολικές συμπεριφορές μας. Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία. Ο Άρης θα περάσει στον Σκορπιό, θα παραμείνει καιρό εκεί και θα φέρει σίγουρα μια σταθερότητα στους Σκορπιούς, Καρκίνους και Ιχθύς,...

«Χρυσό» στολίδι προβλέπει η Μπέλλα Κυδωνάκη για την εβδομάδα (9-15/10), καθώς έρχονται πλούτος και χρήματα για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια.

Είναι μια εβδομάδα που έχει ισχυρές πλανητικές ενέργειες! Ξεκινάμε με την Αφροδίτη που θα περάσει στην Παρθένο, δεν είναι μια θέση που της ταιριάζει ναι μεν γιατί είναι σε πτώση, επηρεάζει πιο πολύ τα ζώδια της Γης και του Νερού του πρώτου δεκαημέρου, θα φέρει κάποιες θετικές αντιδράσεις και ευκαιρίες να εκλογικεύσουμε υπερβολικές συμπεριφορές μας. Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Ο Άρης θα περάσει στον Σκορπιό, θα παραμείνει καιρό εκεί και θα φέρει σίγουρα μια σταθερότητα στους Σκορπιούς, Καρκίνους και Ιχθύς, ενώ θα απομυθοποιήσουν κάποια πράγματα οι Ταύροι. Τέλος έχουμε την νέα Σελήνη – Έκλειψη στον Ζυγό, επηρεάζει τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο του Αέρα και της Φωτιάς.

Η έκλειψη αυτή φέρνει ανατροπές, προσοχή δεν έρχεται να χαλάσει κάτι αλλά αν κάτι είναι ήδη σαθρό έρχεται να δώσει ένα τέλος σε μια ιστορία που το μόνο που κάνει είναι να φέρνει φθορά.

Δείτε το βίντεο

Γονείς από…κούνια: Αυτά τα 4 ζώδια είναι γεννημένα για να κάνουν οικογένεια

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που είναι γονείς από…κούνια. Και τι εννοούμε με αυτό; Ότι γεννήθηκαν για να κάνουν οικογένεια. Ποια είναι τα 4 ζώδια που είναι εξπέρ στο μεγάλωμα παιδιών;

Η ανατροφή ενός παιδιού είναι μια εξαιρετικά σύνθετη υπόθεση.

Σύμφωνα με την αστρολογία, τα ζώδια που διαθέτουν εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας γονιός ώστε να το κάνει καλά, είναι τα εξής:

Από τη φύση τους οι Αιγόκεροι φέρουν μία ανεξαρτησία και μία υπευθυνότητα που κρίνονται πολύ χρήσιμα και απαραίτητα εφόδια για να μεγαλώσεις σωστά έναν άνθρωπο. Είναι επίσης το ζώδιο που θέτει ρεαλιστικούς στόχους και πλάνα και ξέρει να διαχειρίζεται άτομα και καταστάσεις (δεν είναι τυχαίο ότι οι Αιγόκεροι κατέχουν κατεξοχήν διευθυντικές θέσεις). Σε βάζουν σε πρόγραμμα οι Αιγόκεροι.

Παρά το γεγονός ότι ένας Καρκίνος μπορεί να σου βγάλει την πίστη σαν σύντροφος, ως κηδεμόνας δεν πιάνεται. Ναι, κι όμως. Οι Καρκίνοι έχουν αυτό το διδακτικό πολύ έντονα, κι αγαπάνε ιδιαίτερα την οικογένειά τους. Θα νοιαστούν για τα προβλήματα των δικών τους ανθρώπων και θα σταθούν με ιδιαίτερη κατανόηση, χωρίς να κατακρίνουν στ’ αλήθεια (παρόλο που θα παίζουν τον δάσκαλο). Ο Καρκίνος είναι επίσης κλασικός σπιτόγατος κι αυτό είναι καλό όταν έχεις μικρά παιδιά.

ζώδια και οικογένεια

Εύστροφοι και φιλομαθείς, οι Δίδυμοι είναι εξαιρετικοί στον λόγο και στο πνεύμα, στοιχεία που κληροδοτούν και στα παιδιά τους. Οι Δίδυμοι φέρνουν τα παιδιά τους σε επαφή με ποικίλες νέες εμπειρίες, ειδικά με όσες έχουν να κάνουν με τη διανόηση. Το παιδί ενός Διδύμου θα επισκέπτεται συχνά τη βιβλιοθήκη, τα μουσεία και τον ζωολογικό κήπο.

Οι Τοξότες είναι ελεύθερα πνεύματα και άτομα που θέλουν πάντα να μαθαίνουν και να εξερευνούν νέα πράγματα. Το πάθος τους αυτό το μεταφέρουν και στα παιδιά τους, προτείνοντάς τους διαρκώς να δοκιμάσουν κάτι νέο ή να επισκεφθούν καινούργια μέρη. Έχουν, επίσης, πολλή ενέργεια, οπότε μπορούν να συμβαδίσουν τόσο με τα υπερκινητικά πιτσιρίκια όσο και με τους δραστήριους έφηβους.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.