Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 9 Οκτωβρίου;

October 9, 2023


Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 9 Οκτωβρίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.ΚΡΙΟΣΑγαπητέ μου Κριέ, η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά σήμερα Δευτέρα, με τον κυβερνήτη σου Άρη, να σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Όψη δύσκολη που σε κάνει να έρχεσαι σε σκληρή κόντρα με τα άτομα που συνεργά…

...ζεσαι. Στην δουλειά δέχεσαι πισώπλατες μαχαιριές και ανταγωνιστικές συμπεριφορές, οπότε καλό είναι να προσέχεις. Αν αποφασίσεις να αποχωρήσεις από ένα περιβάλλον που δεν σε εκφράζει, η Αφροδίτη που εισέρχεται στην Παρθένο και στον τομέα της εργασίας, δείχνει το δρόμο που...

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 9 Οκτωβρίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά σήμερα Δευτέρα, με τον κυβερνήτη σου Άρη, να σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Όψη δύσκολη που σε κάνει να έρχεσαι σε σκληρή κόντρα με τα άτομα που συνεργάζεσαι. Στην δουλειά δέχεσαι πισώπλατες μαχαιριές και ανταγωνιστικές συμπεριφορές, οπότε καλό είναι να προσέχεις. Αν αποφασίσεις να αποχωρήσεις από ένα περιβάλλον που δεν σε εκφράζει, η Αφροδίτη που εισέρχεται στην Παρθένο και στον τομέα της εργασίας, δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, καινούργια εργάσιμη εβδομάδα αρχίζει σήμερα Δευτέρα, με τον σχηματισμό του τετραγώνου, ανάμεσα στους Άρη-Πλούτωνα, που φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και ματαιώσεις στα σχέδια σου. Ταξίδια, σπουδές που είχες δρομολογήσει, δεν υλοποιούνται. Η δουλειά είναι απαιτητική, δεν σου αφήνει χρόνο, δεν είσαι ευχαριστημένος από τα άτομα που συνεργάζεσαι και προσπαθείς να αποδεσμευτείς. Με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο, ξεκινά μια πιο ανέμελη περίοδος που θα κάνεις πράξη, όσα σε ικανοποιούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η εβδομάδα ξεκινά σήμερα Δευτέρα, με τον σχηματισμό του τετράγωνου, ανάμεσα σε Άρη-Πλούτωνα, που θα φέρει αρκετή πίεση σε ένα οικονομικό ζήτημα. Επιβαρύνονται αρκετά οι υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους και αυτό σε αγχώνει γιατί αναγκαστικά πρέπει να κάνεις κάποιες «εκπτώσεις» στα θέλω σου. Η Αφροδίτη που εισέρχεται στην Παρθένο, δίνει ένα χεράκι βοήθειας για να κυνηγήσεις στο μέλλον τους στόχους και τα όνειρα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Δευτέρα, το τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα, κάνει την πρώτη μέρα της εβδομάδας πολύ δύσκολη. Ιδιαίτερα ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει πολλά εμπόδια, όπου δεν αποκλείεται να επέλθει ρήξη με συναδέλφους, ή συνεργάτες. Στον αντίποδα θα υπάρξουν προβλήματα με την οικογένεια, καθώς βλέπεις πως τα αγαπημένα άτομα δεν νιώθουν το ίδιο με σένα. Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο, σε προμοτάρει να βρεις νέους ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν και σύντομα αναπτύσσεται η συμπάθεια μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Δευτέρα, το τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα, κάνει την πρώτη μέρα της εβδομάδας αρκετά δύσκολη. Οι τόνοι ανεβαίνουν στην δουλειά, με λεκτικές αντιπαραθέσεις και έντονη λογομαχία, που σε αποκαρδιώνει. Όμως τα λες έξω από τα δόντια με κίνδυνο να παρεξηγηθείς. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις εξαιτίας του εκνευρισμού και της πίεσης που θα νιώσεις. Η Αφροδίτη που εισέρχεται στην Παρθένο, φέρνει οικονομικά οφέλη που θα κατευνάσουν τον θυμό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Δευτέρα, η καινούργια εβδομάδα ξεκινά, με το τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στους Άρη-Πλούτωνα, φέρνοντας δυσάρεστες εξελίξεις στα οικονομικά. Εμφανίζονται αρκετά έξοδα, δημιουργείται ο φόβος και η ανασφάλεια τρυπώνει στην καρδιά σου! Μάχες οικονομικών συμφερόντων είναι πολύ πιθανό να προκύψουν αυτό τον καιρό. Η Αφροδίτη που εισέρχεται στο ζώδιο σου, είναι ένα θετικό νέο, που δείχνει πως μετά την μπόρα έρχεται το ουράνιο τόξο. Αποκτάς όσα έχασες και ξανακερδίζεις την ασφάλεια που έχεις ανάγκη για να συνεχίσεις να παλεύεις.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 9 Οκτωβρίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Δευτέρα, η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο ανάμεσα στους Άρη-Πλούτωνα, που φέρνει δυσκολίες στον οικογενειακό τομέα με έντονα προβλήματα. Καλείσαι να διαχειριστείς χειριστικά μοτίβα από άτομα της οικογένειας που σε κάνουν έξω φρενών. Δεν καταλαβαίνουν ότι θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου και να γίνεις ανεξάρτητος. Βγάζεις επιθετικότητα στους οικείους με κίνδυνο να διαρραγούν οι σχέσεις. Η Αφροδίτη που εισέρχεται στην Παρθένο, δημιουργεί κλίμα εσωστρέφειας, καθώς προτιμάς να κρατάς κρυφά τα σχέδια σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Δευτέρα, η πρώτη μέρα της εβδομάδας ξεκινά, με το τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στους Άρη-Πλούτωνα, φέρνοντας έντονο παρασκήνιο και κουτσομπολιά που γίνονται εις βάρος σου στην δουλειά. Πρόσεχε τι λες, πως το λες και μην εμπιστεύεσαι κανένα. Το αλάνθαστο ένστικτο σε προφυλάσσει, λαμβάνεις τα μέτρα σου, κάνοντας μυστικές συζητήσεις, υπερασπίζοντας τον εαυτό σου, στα άτομα που πρέπει, τους εργοδότες. Η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο, σε βοηθά να σχεδιάσεις το μέλλον. Νέες γνωριμίες που εξελίσσονται σε φιλίες, μπαίνουν στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Δευτέρα, η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Άρη και Πλούτωνα, που φέρνει έντονα δυσάρεστα γεγονότα που διαδραματίζονται μεταξύ του φιλικού κύκλου. Μήλον της έριδος τα οικονομικά. Δεν μπορείς να πάρεις πίσω τα δανεικά, με αποτέλεσμα να τσακωθείς, να διαφωνήσεις και να διακόψεις την σχέση. Η Αφροδίτη που εισέρχεται στην Παρθένο, σε εστιάζει στα επαγγελματικά, όπου έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, με άνοδο και αύξηση των οικονομικών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Δευτέρα, η εβδομάδα ξεκινά στραβά, με το τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα, φέρνοντας διαπληκτισμούς στην δουλειά. Η προκλητική συμπεριφορά των ανωτέρων σε εξοργίζει, βρίσκεις τις απαιτήσεις τους παράλογες, ενώ δεν διστάζεις να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, για να βρεις το δίκιο σου. Η Αφροδίτη που εισέρχεται στην Παρθένο, σε βοηθά να κάνεις καινούργια επαγγελματικά σχέδια, άνοιγμα σε άλλο τομέα και να ξεφύγεις από την τοξικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Δευτέρα, η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα, που φέρνει δυσκολίες στην προώθηση των μελλοντικών σχεδίων σου. Όσο κυνηγάς τους στόχους τόσο βλέπεις να απομακρύνονται από κοντά σου. Προσγειώσου και μην ονειροβατείς! Κάνε σωστούς χειρισμούς και μη κρατάς μυστικά νομίζοντας ότι θα τα καταφέρεις μόνος. Η Αφροδίτη που εισέρχεται στην Παρθένο, βοηθά την ψυχολογία σου να ανέβει, από ένα οικονομικό όφελος. Εύνοια σε κληρονομικά!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Δευτέρα, η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στους πλανήτες Άρη-Πλούτωνα, που φέρνει ψυχολογική ένταση, διεγείρει τους φόβους και τις ανασφάλειες. Η προσπάθεια να αποτινάξεις από πάνω σου την τοξικότητα, σε ωθεί σε συναναστροφές με το ευρύτερο φιλικό-κοινωνικό περιβάλλον, όπου τα πράγματα είναι χειρότερα καθώς υπάρχουν πολλοί αρνητικοί άνθρωποι. Η Αφροδίτη που εισέρχεται στην Παρθένο, σε βοηθά να ξεχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι και να ξεδιαλέξεις τα άτομα που θα συμπορευτούν μαζί σου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.