AstroPet από 08/10 έως 14/10: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

October 9, 2023


Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλ…

...ήσει η βδομάδα σας, από 08/10 έως 14/10ΚΡΙΟΣ ♈Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την καλή διάθεση του pet σου, αντιθέτως αυτό θα φροντίσει να φτιάξει και των υπολοίπων! Με παιχνίδια, κόλπα και τσαλίμια θα σε ξεσηκώσει και θα σε χαλαρώσει.ΤΑΥΡΟΣ ♉Όσο πιο πολύ ποιοτικό χρόνο περνάτε...

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 08/10 έως 14/10

ΚΡΙΟΣ ♈

Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την καλή διάθεση του pet σου, αντιθέτως αυτό θα φροντίσει να φτιάξει και των υπολοίπων! Με παιχνίδια, κόλπα και τσαλίμια θα σε ξεσηκώσει και θα σε χαλαρώσει.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Όσο πιο πολύ ποιοτικό χρόνο περνάτε όλοι μαζί οικογενειακά στο σπίτι, τόσο πιο ευτυχισμένο θα είναι το ζωάκι σου. Χρειάζεται όλη αυτή την ασφάλεια και τη θαλπωρή και μάλλον θα ενοχληθεί, αν δεχτείτε κάποια επίσκεψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Μονίμως το μυαλό του στη βόλτα και τα σούρτα-φέρτα θα έχει το ζωάκι σου και ο χειρότερος εφιάλτης του θα είναι να του περιορίσεις τη βόλτα του. Αν δεν μπορείς να κάνετε μεγάλες, φρόντισε έστω δέκα λεπτά κάθε τόσο να πετιέστε κάπου κοντά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 

Δεν θέλει να σε μοιράζεται με κανέναν το pet σου κι όταν αυτό συμβαίνει, θα είναι νευρικό έως και επιθετικό. Το ίδιο ισχύει κι αν κάποιος πάει να του πειράξει τα πράγματά του. Ακόμη και το ξεχασμένο του παιχνίδι θα απαιτήσει να είναι στη θέση του.

ΛΕΩΝ ♌

Προτεραιότητα στις ανάγκες και τις επιθυμίες του θα δώσει το ζωάκι σου και οι υπόλοιποι καλά θα κάνετε να συμβαδίσετε με αυτές, διαφορετικά σας περιμένουν μουρμούρες, γκρίνιες και μούτρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μελαγχολικό και κατσούφικο θα είναι το ζωάκι σου αυτή την εβδομάδα και δεν θα θέλει με κανέναν πολλά πολλά, όπως επίσης και δεν θα ψήνεται για πολύ κόσμο ή βόλτες που κρατούν ώρα.

ΖΥΓΟΣ ♎

Κοινωνικότατο και δεκτικότατο στις νέες γνωριμίες θα είναι το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και μπορείς άνετα να το πάρεις μαζί σου σε ό,τι οργανώνεις με τους φίλους σου, αλλά και να καλέσεις κόσμο στο σπίτι. Θα το κατευχαριστηθεί!

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Με καλό ή κακό τρόπο το pet σου θα τραβήξει όλη την προσοχή πάνω του αυτή την εβδομάδα, καθώς έχει ανάγκη από επιβεβαίωση και θέλει να νιώσει πόσο σημαντικό και ξεχωριστό είναι. Γέμισε το κομπλιμέντα, φιλιά, αγκαλιές και μην ξεχάσεις τις λιχουδιές. 

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για να ασχοληθείς με την εκπαίδευση του μικρού σου φίλου, για να του μάθεις κάποιο καινούριο κόλπο ή γενικά να κάνετε μαζί κάτι διαφορετικό. Οτιδήποτε μπορεί να σπάσει τη ρουτίνα του θα το καλοδεχτεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Όλες οι περιέργειες που είχε κατά καιρούς το ζωάκι σου, όπως και όλες οι φοβίες του θα βγουν τώρα στην επιφάνεια και θα σου κάνει τη ζωή μαρτύριο. Υπομονή, θα κρατήσει λίγο αυτή η φάση και σύντομα θα βρει τον παλιό καλό του εαυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Σε αγαπάει και σε λατρεύει το ζωάκι σου, ενώ νιώθει πως είναι υπερβολικά τυχερό που σε έχει στη ζωή του. Θέλει λοιπόν όλα αυτά να στα δείξει και να είναι σίγουρο πως θα τα καταλάβεις για αυτό και δεν θα ξεκολλάει από πάνω σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Αυτές τις μέρες μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού για περιποίηση στο ζωάκι σου και να είσαι βέβαιος/η ότι θα το ευχαριστηθεί. Επίσης δοκίμασε τώρα να κάνεις κάποιες αλλαγές στην διατροφή του, που θα είναι πιο δεκτικό.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.