Ζυγός, το Ζώδιο του Οκτώβρη 2023, by MagicF’Ariel!

October 10, 2023


Ο Οκτώβρης είναι ένας μήνας αφιερωμένος στο ζώδιο του Ζυγού! Το φετινό αφιέρωμα είναι ιδιαίτερο, μιας που τα αστρολογικά γεγονότα είναι έντονα, δυνατά, ίσως και αξεπέραστα!Από τις αρχές του μήνα, ο Άρης ο Θεός του πολέμου, βρίσκεται στον Ζυγό! Βομβαρδίζει μια ευαίσθητη και ρομαντική ψυχή, τον σπρώχνει στη «μάχη», με το ζόρι, ξεβολεύονται οι Ζυγοί, χάνουν την ηρεμία τους και τη ψυχραιμία τους, ίσως…

... και τον ύπνο τους, γιατί πολλά τα μέτωπα που πρέπει να αντιμετωπίσουν.Επαγγελματικά ζητήματα σε πρώτο πλάνο, υπάρχει μια ταραχή και ανακατωσούρα στις σχέσεις, είναι θέμα επιβίωσης και διατήρησης των κεκτημένων.Αυτές τις μέρες εμφανίζεται και ο Πλούτωνας, για να αποτελειώσει...

Ο Οκτώβρης είναι ένας μήνας αφιερωμένος στο ζώδιο του Ζυγού! Το φετινό αφιέρωμα είναι ιδιαίτερο, μιας που τα αστρολογικά γεγονότα είναι έντονα, δυνατά, ίσως και αξεπέραστα!

Από τις αρχές του μήνα, ο Άρης ο Θεός του πολέμου, βρίσκεται στον Ζυγό! Βομβαρδίζει μια ευαίσθητη και ρομαντική ψυχή, τον σπρώχνει στη «μάχη», με το ζόρι, ξεβολεύονται οι Ζυγοί, χάνουν την ηρεμία τους και τη ψυχραιμία τους, ίσως και τον ύπνο τους, γιατί πολλά τα μέτωπα που πρέπει να αντιμετωπίσουν.

Επαγγελματικά ζητήματα σε πρώτο πλάνο, υπάρχει μια ταραχή και ανακατωσούρα στις σχέσεις, είναι θέμα επιβίωσης και διατήρησης των κεκτημένων.

Ζυγός, το Ζώδιο του Οκτώβρη 2023, by MagicF’Ariel!

Αυτές τις μέρες εμφανίζεται και ο Πλούτωνας, για να αποτελειώσει οτιδήποτε έχει φθαρεί, οτιδήποτε δεν υπάρχει λόγος να υφίσταται, για να ανοίξει το δρόμο για νέα πράγματα που θα έρθουν, με τη νέα χρονιά! Λίγο έμεινε και τσουπ έφτασε το 2024!

Ο Άρης στον Σκορπιό από τις 12/10, σας κάνει πολύ αντιδραστικούς, τύπου ποιος ο λόγος να εργάζεστε όλη την ημέρα, αν δε χαίρεστε αυτά που βγάζετε; Και κάπως έτσι το shopping therapy έχει την τιμητική του, μέχρι και τα τέλη του Οκτώβρη. Οτιδήποτε έχετε βάλει στο μάτι, φθηνό ή ακριβό, το αγοράζετε, γιατί νιώθετε πως τώρα είναι η ευκαιρία να το αποκτήσετε. Μετά ποιος ζει και ποιος πεθαίνει;

Το αισιόδοξο της υπόθεσης, είναι πως ο Δίας που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου, επεμβαίνει στις αγορές σας και το χρήμα που χαλάτε είναι κυρίως για να φτιάξετε το σπιτάκι σας. Μπορεί να αγοράσετε σπίτι ή ένα νέο αμάξι. Επενδύετε στο μέλλον σας, με πολύ πάθος.

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.