Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 10 Οκτωβρίου;

October 10, 2023


Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 10 Οκτωβρίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τρίτη, η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο, σε φορτίζει συναισθηματικά. Έχεις αναλάβει περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που αντέχουν οι ώμοι σου, με απ…

... με αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας να νιώθεις εξουθενωμένος και ότι δεν έχεις κάνει κάτι για σένα. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για να αποδείξεις ότι είσαι ήρωας. Η Σελήνη από την Παρθένο μετά το μεσημέρι, τονίζει την ανάγκη για φροντίδα του σώματος και του οργανισμού.ΤαύροςΑγαπητέ...

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 10 Οκτωβρίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τρίτη, η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο, σε φορτίζει συναισθηματικά. Έχεις αναλάβει περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που αντέχουν οι ώμοι σου, με αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας να νιώθεις εξουθενωμένος και ότι δεν έχεις κάνει κάτι για σένα. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για να αποδείξεις ότι είσαι ήρωας. Η Σελήνη από την Παρθένο μετά το μεσημέρι, τονίζει την ανάγκη για φροντίδα του σώματος και του οργανισμού.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Τρίτη, η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο, φέρνει κακή διάθεση για ένα αισθηματικό θέμα που σε προβληματίζει από καιρό. Τα σχέδια για το μέλλον μπλοκάρονται και παραμένουν στάσιμα. Επιχειρηματικά πλάνα δεν προχωρούν. Η μέρα συνοδεύεται από κατήφεια, παρόλο που η Σελήνη από την Παρθένο, μετά το μεσημέρι ,προσπαθεί να σε ξεσηκώσει σε ευχάριστες ενασχολήσεις για να ανέβει η διάθεση σου.

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Τρίτη, η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο, φέρνει πολλές ευθύνες στην δουλειά που σε κρατούν μακριά από το σπίτι και την οικογένεια. Ένα δυσάρεστο κλίμα που υπάρχει στον επαγγελματικό τομέα είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, χωρίς τις ανάλογες επιπτώσεις. Η Σελήνη που κινείται στην Παρθένο, μετά το μεσημέρι, σε εστιάζει στα προβλήματα της οικογένειας που προσπαθείς να ισορροπήσεις.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Τρίτη, η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στην Αφροδίτη με τον Κρόνο, μπλοκάρει τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου και φέρνει καθυστερήσεις που σε εκνευρίζουν. Οι ιδέες σου πάνε στράφι, αφού κανείς δεν είναι εκεί να τις ακούσει. Η Σελήνη από την Παρθένο, μετά το μεσημέρι, σου δίνει νόημα, καινούργιες ιδέες για να προχωρήσεις και νέες γνωριμίες, που έρχονται να αντικαταστήσουν κάποιες παλιές.

Λέων

Αγαπημένε μου Λέοντα, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και εσύ δίνεις προτεραιότητα στην τόνωση των οικονομικών σου αναζητώντας τους τρόπους εκείνους για να νιώσεις πιο ασφαλής και σίγουρος από αυτά που κατέχεις. Η αλήθεια είναι όμως ότι σε καταβάλει η πλεονεξία και θέλεις να αποκτήσεις όσα περισσότερα μπορείς, χωρίς να μπορείς να συγκρατήσεις τις επιθυμίες σου! Η ίδια τάση κυριαρχεί και στις σχέσεις σου, το να ζητάς πολύ περισσότερα από αυτά που έχεις ή σου προσφέρουν! Το Τρίγωνο Σελήνης – Δία ωστόσο που κορυφώνεται σήμερα, σου δίνει το μήνυμα ότι η ανάδειξη των επαγγελματικών και η τόνωση της δουλειάς σου, θα αποτελέσει την ευκαιρία σου για την καλύτερη οικονομική πορεία που αναζητάς.

ζωδια

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Τρίτη, η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στην Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου και τον Κρόνο, προκαλεί δυσάρεστες εξελίξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις. Τα άτομα που θεωρείς σημαντικά σε μπλοκάρουν και δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς αφού έχουν λόγο στην ζωή σου και άποψη για το μέλλον σου. Μπορείς να εξακολουθείς να τους σέβεσαι αλλά μην τους αφήνεις να κάνουν κουμάντο στην ζωή σου. Η Σελήνη που βρίσκεται επίσης στο ζώδιο σου σε προτρέπει να γίνεις κύριος του εαυτού σου.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Τρίτη, η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο, προκαλεί καθυστερήσεις, αναβολές στο πρόγραμμα σου, καθώς εμφανίζονται εμπόδια από διάφορους αστάθμητους παράγοντες που είναι εκτός ελέγχου. Φυσικό είναι να επιζητάς την απομόνωση, γιατί μοιάζεις σαν να τρέχεις γύρω από την ουρά σου, δίχως να προλαβαίνεις. Τίποτα δεν ολοκληρώνεις, όλα μένουν στην μέση, αφού διαρκώς εμφανίζονται κι άλλες υποχρεώσεις. Η Σελήνη που κινείται στην Παρθένο, ρίχνει την διάθεση, προκαλεί κούραση και απροθυμία.

ζωδια

Σκορπιός

Φίλε μου Σκορπιέ, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και βασικό χαρακτηριστικό της ημέρας σου είναι το κυνήγι ονείρων, επιθυμιών αλλά και η κοινωνική δραστηριοποίηση σου! Είναι μέρα κατάλληλη για να κανονίσεις εξόδους, βόλτες, αποδράσεις με φίλους, για να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα, είτε και για να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα που αφορούν ομάδες ή συλλόγους! Η διάθεση σου είναι να ξεφύγεις από την ρουτίνα και αυτό ακριβώς θα κάνεις. Είσαι γεμάτος από όμορφα συναισθήματα γιατί απολαμβάνεις τον χρόνο με άτομα που είχες καιρό να δεις!

Τοξότης

Για σήμερα Τετάρτη φίλε μου Τοξότη η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου εντείνει την φιλοδοξία σου και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που αφορούν την καριέρα, την καταξίωση και την κοινωνική προβολή. Διψάς για καταξίωση και κάνεις τα πάντα προκειμένου να αναρριχηθείς! Η επιτυχία είναι προ- πυλών, γιατί έχεις ακολουθήσει οργανωμένα βήματα και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν! Το τρίγωνο Σελήνης / Δία άλλωστε, φανερώνει ότι σήμερα έχεις να λάβεις ικανοποίηση από την εξέλιξη των εργασιακών σου υποθέσεων.

Αιγόκερως

Φίλε μου Αιγόκερε για σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου εσύ επιζητάς περισσότερο την ελευθερία, την ανεξαρτησία, αλλά και νέες εμπειρίες. Αναζητάς τους τρόπους εκείνους για να εξελίξεις την ζωή σου και να την πας ένα βήμα παρακάτω. Υιοθετείς έναν νέο τρόπο σκέψης και φιλοσοφείς κάτω από μία διαφορετική οπτική γωνία κάποιες καταστάσεις. Η μέρα είναι κατάλληλη για σχεδιασμό μετακινήσεων, συμφωνίες, νέα πλάνα, σεμινάρια ή δραστηριότητες που προσφέρουν νέες εμπειρίες!

Υδροχόος

Φίλε μου Υδροχόε, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, και ψυχολογικά έχεις τις κλειστές σου, αποφεύγοντας τα πολλά λόγια ή την κοινωνική ζωή. Ανησυχείς περισσότερο για τα οικονομικά και για την διεκπεραίωση οφειλών και λογαριασμών που έρχονται και σε αναστατώνουν! Προσπάθησε να μην δραματοποιείς κάποιες καταστάσεις συναισθηματικά και πάρε περισσότερο το χρόνο σου, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια ζητήματα που σε αγχώνουν αρκετά! Η στήριξη της οικογένειας, ή ατόμων που συνδέεσαι στενά, θα σε βοηθήσει στην πορεία της ημέρας να τονωθείς ψυχολογικά!

Ιχθύς

Φίλε μου Ιχθύ, για σήμερα Τετάρτη , η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και η μέρα είναι κατάλληλη για την τόνωση σχέσεων και συνεργασιών. Το τρίγωνο Σελήνης / Δία θα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για συναντήσεις, επαφές, συμφωνίες που θα σε κάνουν να νιώσεις σήμερα αρκετά πιο τυχερός! Οι εξελίξεις της ημέρας θα σε κάνουν να νιώσεις πιο ευαισθητοποιημένος στις ανάγκες των άλλων και έτσι θα κάνεις κάποιες καλές πράξεις, θα δείξεις την αγάπη σου και θα τρέξεις να βοηθήσεις σε ότι σήμερα σου ζητηθεί, αλλά θα το κάνεις με την καλή σου την καρδιά!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.