Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου;

October 18, 2023


Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.Αγαπημένε μου Κριέ, για σήμερα Τετάρτη το τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στην Σελήνη και την Αφροδίτη προκαλεί υπερβολικές αντιδράσεις από μέρους σου στον τομέα της εργασίας. Ενδεχομένως υπάρχουν εμπόδια …

...καθυστερήσεις αναβολές στο πρόγραμμα της δουλειάς εξαιτίας της τεμπέλικης διάθεσης. Δύσκολα θα μπορέσεις να καλύψεις τις υλικές σου ανάγκες αλλά και τις συναισθηματικές. Η σημερινή μέρα έχει μπόλικη δουλειά χωρίς αντίκρισμα. Θεωρείς ότι τα σχέδια που κάνεις για σπουδές...

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Αγαπημένε μου Κριέ, για σήμερα Τετάρτη το τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στην Σελήνη και την Αφροδίτη προκαλεί υπερβολικές αντιδράσεις από μέρους σου στον τομέα της εργασίας. Ενδεχομένως υπάρχουν εμπόδια καθυστερήσεις αναβολές στο πρόγραμμα της δουλειάς εξαιτίας της τεμπέλικης διάθεσης. Δύσκολα θα μπορέσεις να καλύψεις τις υλικές σου ανάγκες αλλά και τις συναισθηματικές. Η σημερινή μέρα έχει μπόλικη δουλειά χωρίς αντίκρισμα. Θεωρείς ότι τα σχέδια που κάνεις για σπουδές ταξίδια πάνε χαμένα και αυτό σε κάνει να απογοητεύεσαι.

Για σένα φίλε μου Ταύρε ο σχηματισμός του τετραγώνου ανάμεσα στην Σελήνη και την Αφροδίτη για σήμερα Τετάρτη προκαλεί καθυστερήσεις και εμπόδια στην προώθηση των δημιουργημάτων και των καλλιτεχνικών σου ταλέντων. Νιώθεις μία μιζέρια γύρω σου που δεν σε αφήνει να διασκεδάσεις να περάσεις όμορφες στιγμές να βγεις έξω και να χαρείς. Ψυχικά νιώθεις ανικανοποίητος ενώ παράλληλα σε απασχολεί ένα οικονομικό πρόβλημα που δύσκολα θα βρει τη λύση του. Φρενάρεις την τύχη σου όταν τεμπελιάζεις και χάνεις τις ευκαιρίες.

Αγαπημένε μου Δίδυμε σήμερα είναι Τετάρτη και σχηματίζεται το τετράγωνο ανάμεσα στην Σελήνη και Αφροδίτη που σε επηρεάζει άμεσα γιατί γίνεται σε μεταβλητά ζώδια. Νιώθεις διχασμένος για ένα οικογενειακό θέμα που έχει προκύψει και αφορά την πατρική περιουσία ή κάποιες αλλαγές που επιθυμείς να κάνεις στο σπίτι επισκευές ανακαίνιση και δεν συμφωνούν όλα τα μέλη της οικογένειας. Ένα αγαπημένο πρόσωπο προβάλει τις αντιρρήσεις του. Δύσκολα θα μπορέσεις να βρεις την ισορροπία για να τους ικανοποιήσεις όλους, αφού σε διακατέχει νωχελικότητα και δεν μπορείς να λειτουργήσεις όπως παλιά.

Φίλε μου Καρκίνε σήμερα είναι Τετάρτη και βλέπουμε να σχηματίζεται το δυσαρμονικό τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης- Αφροδίτης. Σήμερα οι επαφές οι συναντήσεις και οι επικοινωνίες με άτομα του στενού περιβάλλοντος δεν σου δίνουν την ικανοποίηση που επιθυμείς. Θεωρείς ότι τζάμπα τρέχεις ότι τα λόγια σου πάνε χαμένα ότι κανείς δεν σε ακούει και ότι ο καθένας ασχολείται με τα δικά του προβλήματα και δεν εστιάζουν σε σένα. Μάλλον θα προτιμήσεις να αλλάξεις το ημερήσιο πρόγραμμά σου και να κάνεις κάτι πιο πρακτικό.

Φίλε μου Λέοντα για σήμερα Τετάρτη ο σχηματισμός του τετραγώνου ανάμεσα στην Σελήνη και την Αφροδίτη δείχνει την τεράστια δυσαρμονία που υπάρχει στον οικονομικό τομέα και αφορά τα έσοδα και τα έξοδα. Έχεις συναισθηματικό κενό γιατί τα χρήματα δεν σε φτάνουν δεν επαρκούν να καλύψουν τις ανάγκες σου και αυτό σε απογοητεύει. Η επιθυμία σου για διασκέδαση για επέκταση και καλοζωία δεν καλύπτεται από αυτά που έχεις. Άσε τις υπερβολές στις αγορές και κάνε οικονομία.

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα η Σελήνη στον Τοξότη σε κλείνει στο καβούκι σου και θες να περάσεις χρόνο με την οικογένεια και τους οικείους σου στο σπίτι. Ασχολείσαι με θέματα σπιτιού, φτιάχνεις και διακοσμείς τον προσωπικό σου χώρο και νιώθεις την ανάγκη να απομονωθείς από τον έξω κόσμο. Δείχνεις συμπόνια και κατανόηση για τους άλλους και έχεις την ανάγκη να νιώσεις κι εσύ ασφαλής μαζί τους. Συγγενείς που έχεις να δεις καιρό τώρα είναι ίσως μια καλή ευκαιρία να τους συναντήσεις.

ζώδια

Φίλε μου Ζυγέ σήμερα είναι Τετάρτη και σχηματίζεται το τετράγωνο ανάμεσα στην Σελήνη και την Αφροδίτη που φέρνει ανισορροπία σε ψυχολογικό επίπεδο γιατί ενώ διαισθάνεσαι τις παρασκηνιακές κινήσεις στην δουλειά δεν έχεις την δύναμη να το φωνάξεις. Θα ακούσεις κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις αλλά και εσύ θα πεις τον πόνο σου στα κρυφά σε ένα άτομο από το στενό συγγενικό σου περιβάλλον. Σήμερα οι επικοινωνίες γίνονται μυστικά. Η απογοήτευση τόσο για τα θέματα της δουλειάς όσο και από κάποιον που συνεργάζεσαι σε αποδιοργανώνει.

Αγαπητέ μου Σκορπιέ για σήμερα Τετάρτη έχουμε τον σχηματισμό του τετραγώνου ανάμεσα στην Σελήνη και την Αφροδίτη που προκαλεί εμπόδια καθυστερήσεις αναβολές στα σχέδιά σου στα όνειρα που κάνεις για το μέλλον αλλά και στις φιλοδοξίες σου. Δεν είναι μόνο τα εμπόδια είναι ότι εσύ δεν έχεις ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλεις να κάνεις στη ζωή σου και αυτό σε απογοητεύει. Παράλληλα σε απασχολεί το οικονομικό θέμα με πολλά έξοδα που δεν σε αφήνουν να καλύψεις τις ανάγκες σου. Ένα φιλικό άτομο φρόντισε να μην εμπλακεί στα οικονομικά σου.

Για σένα φίλε μου Τοξότη η σημερινή μέρα της Τετάρτης είναι αρκετά δύσκολη γιατί το τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στην Σελήνη και την Αφροδίτη σε επηρεάζει άμεσα αφού γίνεται στα μεταβλητά ζώδια. Είναι μία απαιτητική μέρα με αρκετές δυσκολίες στα επαγγελματικά από καθυστερήσεις αναβολές ματαιώσεις που φέρνουν απαισιοδοξία. Η συμπεριφορά σου σήμερα είναι περίεργη αλλοπρόσαλλη δεν ξέρεις τι θέλεις επειδή δεν μπορείς να καλύψεις τόσο τις συναισθηματικές σου ανάγκες όσο και τις υλικές. Ανισορροπία στους βασικούς τομείς της ζωής σου.

Αισθάνεσαι υπερευαίσθητος ανικανοποίητος και δεν βρίσκεις ηρεμία πουθενά. Αντιμετωπίσεις με μυστικοπάθεια και καχυποψία το κάθε άτομο που σε πλησιάζει. Παράλληλα κάνεις κάποιες μυστικές διεργασίες κινείσαι παρασκηνιακά για να προφυλάξεις τα μυστικά σου δύσκολα όμως θα τα καταφέρεις.

Αγαπημένε μου Υδροχόε για σήμερα Τετάρτη βλέπουμε να σχηματίζεται το τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη που προκαλεί εσωτερική αναστάτωση ψυχολογική κούραση πού προέρχεται από οικονομικά προβλήματα. Δεν έχεις κάνει καλό κουμάντο με αποτέλεσμα να σε καπελώνουν τα έξοδα τα χρέη και οι οφειλές από το παρελθόν. Νιώθεις ανασφάλεια τόσο στα οικονομικά όσο και στα συναισθηματικά. Τα μελλοντικά σχέδια δύσκολα θα προωθηθούν αφού νιώθεις μία εσωτερική σύγκρουση που σε αποπροσανατολίζει από τον στόχο σου.

Αγαπημένε μου Ιχθύ, σήμερα η Σελήνη στον Τοξότη, εστιάζει το ενδιαφέρον σου σε θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης. Έχεις έντονη την ανάγκη να αναγνωριστούν οι κόποι κι οι προσπάθειές σου κι απαιτείς και τον ανάλογο σεβασμό για αυτά που κάνεις. Έχεις φιλοδοξίες και θέλεις να φτάσεις ψηλά και για αυτό θα θελήσεις να κάνεις βήματα για την εξέλιξή σου. Τα πρόσωπα του ανδρικού φύλου, ένας πατέρας ή ένας σύζυγος ενδέχεται να χρειαστούν την προσοχή σου σήμερα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.