Οικονομικός «εφιάλτης» από την Άντα Λεούση – «Καμπανάκι» για Ταύρους, Λέοντες και 2 ακόμα ζώδια

October 18, 2023


Ζώδια: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση. Για ποιά ζώδια έρχονται ζόρια και για ποιά η τύχη «χαμογελά»; Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ζώδια κάνουν σκηνές ζηλοτυπίας συνέχεια;ΚΡΙΟΣΠαρόλο που θα υπάρχουν αντιθέσεις και προστριβές με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, η συναισθηματική σας ζωή θα βελτιωθεί αισθητά.ΤΑΥΡΟΣΠολλά πράγματα στη ζωή σας να αλλάξουν και θα πρέπ…

...ει να είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε στα καθήκοντά και τις υποχρεώσεις σας, χωρίς να φοβηθείτε τίποτα.ΔΙΔΥΜΟΙΜάλλον οι σχέσεις σας με τους άλλους δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση, ενώ κάποιες από αυτές καταλήγουν να είναι βασανιστικές.ΚΑΡΚΙΝΟΣΟι αιφνίδιες ανατροπές...

Ζώδια: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση. Για ποιά ζώδια έρχονται ζόρια και για ποιά η τύχη «χαμογελά»; Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ζώδια κάνουν σκηνές ζηλοτυπίας συνέχεια;

ΚΡΙΟΣ

Παρόλο που θα υπάρχουν αντιθέσεις και προστριβές με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, η συναισθηματική σας ζωή θα βελτιωθεί αισθητά.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλά πράγματα στη ζωή σας να αλλάξουν και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε στα καθήκοντά και τις υποχρεώσεις σας, χωρίς να φοβηθείτε τίποτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μάλλον οι σχέσεις σας με τους άλλους δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση, ενώ κάποιες από αυτές καταλήγουν να είναι βασανιστικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αιφνίδιες ανατροπές θα αντικαταστήσουν παλιά πρόσωπα με καινούρια και ενδέχεται να μείνει ένα κενό που όμως θα είναι για λίγο.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρχουν παράπλευρες ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε κάποιες προτάσεις που θα σας γίνουν. Εάν υπάρχουν κάποιες σχέσεις σας που ευνοούνται, μάλλον αυτές είναι οι κοινωνικές και οι ερωτiκές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως η επίτευξη κάποιου σκοπού που έχετε βάλει στη ζωή σας, να είναι η κινητήριος δύναμη για να επιδιώξετε να συμφιλιώσετε πνεύμα και ψυχή με το σώμα σας.

Οικονομικός «εφιάλτης» από την Άντα Λεούση - «Καμπανάκι» για Ταύρους, Λέοντες και 2 ακόμα ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Δεν αποκλείεται να αντιδράσετε, καθώς θα υποπτευθείτε πως υπάρχουν σκοπιμότητες και θα πρέπει να δώσετε μάχη, προκειμένου να αιτιολογήσετε την αποχή σας ή να προκαλέσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά η μέρα κρίνεται σημαντική, γι’ αυτό αποφασίστε να εργαστείτε σκληρά και συντονισμένα, χωρίς να διστάσετε να κάνετε κάποιους καινούριους συνδυασμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κυρίως θα είστε απασχολημένοι με τις σχέσεις σας και θα υποχρεωθείτε να ανασυγκροτήσετε δυνάμεις και να κάνετε νέες γνωριμίες, καθώς σε αρκετά σημεία η κατάσταση θα είναι εμπόλεμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συνεργασίες σας θα προχωρούν, κάποιες συνομιλίες σας θα βρίσκουν γόνιμο έδαφος και από εκεί που δεν περιμένατε θα σας έρθει αιφνίδια οικονομική βοήθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στηρίξτε κάποια όνειρά σας σε γερές βάσεις και στη συνέχεια υπερασπίστε τις σχέσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που μπορείτε.

ΙΧΘΥΣ

Αποδείξτε έμπρακτα πόσο αγαπάτε τον άνθρωπο που έχετε επιλέξει να είναι ο σύντροφός σας στη ζωή, γιατί και εκείνος πλέον έχει αρχίσει να ζητάει αποδείξεις και όχι μόνο λόγια.

Πηγή: oroskopos.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.