«Εμπόλεμη ζώνη» από τον Κώστα Λεφάκη: Οικονομική δυσμένεια για Διδύμους, Καρκίνους και 3 ακόμα ζώδια

October 18, 2023


Ζώδια: Σήμερα ο Άρης θα βρίσκεται σε παραλληλία με τον Κρόνο. Σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, ατυχήματα, δυσκολίες και εμπόλεμες προθέσεις εκδηλώνονται. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ζώδια είναι παντρεμένα με την αρνητικότητα.ΚΡΙΟΣΠροσeξτε τις κινήσεις σας γιατί παίζετε με τα όριά σας και είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας. Ήρθε η στιγμή να προσπαθήσετε για κάτι καλύτερο στη προσωπική σα…

...ς ζωή.ΤΑΥΡΟΣΗ αισθητή βελτιώση των οικονομικών σας θα σας ανεβάσει ψυχολογικά με αποτέλεσμα να ακτινοβολείτε και να κερδίσετε έδαφος τόσο στις δουλειές σας όσο και στην προσωπική σας ζωή.ΔΙΔΥΜΟΙΟι πλανητικοί συνδυασμοί σας ευνοούν και κάνουν την ημέρα σας ευχαριστη και...

Ζώδια: Σήμερα ο Άρης θα βρίσκεται σε παραλληλία με τον Κρόνο. Σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, ατυχήματα, δυσκολίες και εμπόλεμες προθέσεις εκδηλώνονται. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ζώδια είναι παντρεμένα με την αρνητικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Προσeξτε τις κινήσεις σας γιατί παίζετε με τα όριά σας και είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας. Ήρθε η στιγμή να προσπαθήσετε για κάτι καλύτερο στη προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αισθητή βελτιώση των οικονομικών σας θα σας ανεβάσει ψυχολογικά με αποτέλεσμα να ακτινοβολείτε και να κερδίσετε έδαφος τόσο στις δουλειές σας όσο και στην προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι πλανητικοί συνδυασμοί σας ευνοούν και κάνουν την ημέρα σας ευχαριστη και ερωτiκή. Θα τα καταφέρετε αρκετά καλά στις δουλειές σας αλλά πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρέπει να προσέχετε τη κάθε σας κίνηση προκειμένου να καταφέρετε να προοδεύσετε. Μην επαναπαύεστε γιατί δυσκολεύουν τα πράγματα και μαλιστα σε αρκετούς τομείς.

ΛΕΩΝ

Οι συνθήκες της εποχής θα σας αναγκάσουν να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά καθώς τώρα αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες οι οποίες προστίθενται σε ένα βεβαρημένο πρόγραμμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή όταν οι συνάδελφοι σας διαβάλλουν στους ανωτέρους σας με αποτέλεμσα να βρίσκεστε σε εμπόλεμη κατάσταση. Μην ανησυχείτε. Τελικά θα βγείτε κερδισμένοι.

ΖΥΓΟΣ

Θα αγχωθείτε αρκετά καθώς θα είστε υποχρεωμένοι να δουλέψετε σκληρά. Η αναβλητικότητα δεν συγχωρείται, για αυτό πρέπει να φτιάξετε το χρονοδιάγραμμά σας εδώ και τώρα.

«Εμπόλεμη ζώνη» από τον Κώστα Λεφάκη: Οικονομική δυσμένεια για Διδύμους, Καρκίνους και 3 ακόμα ζώδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα είστε το επίκεντρο στον έρωτα. Οι αδέσμευτοι θα παίξετε το παιχνίδι με τους δικούς σας όρους ενώ οι δεσμευμένοι μπαίνετε σε περίοδο ανανέωσης

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι δουλειές σας θα πάνε καλύτερα αυτό το διάστημα αλλά δεν πρέπει να περιμέντε θεαματική βελτιώση γιατί, παράλληλα, θα έχετε καθυστερήσεις και εμπόδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες για να οργανώσετε τη στρατηγική σας με σκοπό να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Δεν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στον αισθηματικό τομέα.

ΥΔΡΟΟΧΟΟΣ

Σήμερα εκμεταλλευτείτε τους καλούς οιωνούς για να φτιάξετε το κλίμα στη προσωπικής σας ζωή. Η Σελήνη σήμερα θα σας βοηθήσει να ανεβείτε ψυχολογία.

ΙΧΘΕΙΣ

Αρχίζει μια περίοδος σκληρής δουλειάς, σημαντικών αποφάσεων αλλά και επιτυχιών. Κουράζεστε πάρα πολύ αλλά ξεκουράζεστε ψυχολογιά καθώς διευρύνονται οι ορίζοντές σας.

Πηγή: elle.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.