Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 29 Οκτωβρίου;

October 29, 2022


Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 29 Οκτωβρίου. Τι μας περιμένει; Με την ευκαιρία, δείτε ποια 4 ζώδια θα έχουν δύσκολο ΝοέμβριοΚΡΙΟΣΗ σημερινή ημέρα φίλε Κριέ, είναι σίγουρα τυχερή, αφού θα σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες, για να καταφέρεις να πετύχεις στόχους και όνειρα, πιο εύκολα! Έχεις χαρά, ενέργεια, κέφι, αισιοδοξία και κυρί…

...ως εύνοια, σε κοινωνικές επαφές, συναντήσεις, θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, σπουδές και γενικά μετακινήσεις!ΤΑΥΡΟΣΣήμερα φίλε Ταύρε, είναι η ημέρα που θα σου δείξει τι ακριβώς συμβαίνει παρασκηνιακά στον περίγυρο σου! Μία ή περισσότερες αποκαλύψεις, ενδεχομένως...

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 29 Οκτωβρίου. Τι μας περιμένει; Με την ευκαιρία, δείτε ποια 4 ζώδια θα έχουν δύσκολο Νοέμβριο

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα φίλε Κριέ, είναι σίγουρα τυχερή, αφού θα σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες, για να καταφέρεις να πετύχεις στόχους και όνειρα, πιο εύκολα! Έχεις χαρά, ενέργεια, κέφι, αισιοδοξία και κυρίως εύνοια, σε κοινωνικές επαφές, συναντήσεις, θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, σπουδές και γενικά μετακινήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα φίλε Ταύρε, είναι η ημέρα που θα σου δείξει τι ακριβώς συμβαίνει παρασκηνιακά στον περίγυρο σου! Μία ή περισσότερες αποκαλύψεις, ενδεχομένως ενός μυστικού που σε αφορά, σε ωφελεί πολύ και εξυπηρετεί απόλυτα τους σκοπούς και τους στόχους σου! Γενικά, πετυχαίνεις πολλά με την ισχυρή πειθώ σου και την διορατικότητα σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, την σημερινή ημέρα, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Καταφέρνεις λοιπόν και τις βελτιώνεις ή και τις εξομαλύνεις! Ωστόσο, πρέπει να αποφύγεις αναποφασιστικότητα, αναβλητικότητα και αργούς ρυθμούς, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις, πολλά προβλήματα !

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, που τρέχουν και σε αγχώνουν! Τακτοποίησε λοιπόν υποχρεώσεις και κλείσε εκκρεμότητες, ώστε επιτέλους να ηρεμήσεις και να απολαύσεις την ημέρα, αποβάλλοντας το άγχος, αλλά και την ανασφάλεια των τελευταίων ημερών!

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, η σημερινή ημέρα, είναι γεμάτη διασκεδάσεις και απολαύσεις! Η συμβουλή του σύμπαντος λοιπόν, είναι να αρπάξεις κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί για ψυχαγωγική δραστηριότητα και κοινωνική συναναστροφή! Θέματα που αφορούν παιδιά, ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα, όπως και δημιουργικές ασχολίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, σήμερα τα οικογενειακά σου ζητήματα και τα θέματα του σπιτιού, σε πιέζουν και σε αγχώνουν αρκετά! Ωστόσο η ημέρα θα φέρει λύσεις απρόσμενες και τελικά ανταπεξέρχεσαι στα προβλήματα! Επιπλέον, οι συγγενικές σου σχέσεις βελτιώνονται και αισθάνεσαι και πάλι υπέροχα με τους δικούς σου ανθρώπους που αγαπάς!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 29 Ιουνίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα έρθει ένα ευχάριστο νέο, που θα σου δώσει σπουδαίες λύσεις που εδώ και καιρό περιμένεις! Κοινωνικές επαφές, επαφές με γείτονες, συζητήσεις με γνωστούς και σχέσεις με αδέρφια βελτιώνονται στο έπακρο! Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής, ευχάριστος, έξυπνος, ευγενικός και ομιλητικός! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρει ευχάριστες συναντήσεις και μετακινήσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα μην προσπαθείς με νύχια και με δόντια να επιβάλλεις την γνώμη σου στους γύρω σου, διότι θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και κόντρες αναίτια! Φρόντισε λοιπόν να είσαι περισσότερο διαλλακτικός και υποχωρητικός και θα διαπιστώσεις, πως οι συνέπειες θα είναι σίγουρα υπέρ σου και θα βάλεις γερές βάσεις στα κεκτημένα σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για προβολή του εαυτού σου, βελτίωση της φήμης σου, εξόδους διασκέδασης, κοινωνικές επαφές και νέες ωφέλιμες και εποικοδομητικές γνωριμίες! Ίσως, η τάση σου για υπερβολές και ανούσια ξεσπάσματα, να φέρει παρεξηγήσεις και αντιπάθειες, αλλά η τύχη είναι με το μέρος σου και όλα θα ξεπεραστούν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα καλό θα είναι να επιλέξεις την μοναξιά σου και ενδεχομένως και θα δεις, πως αν κλειστείς για λίγο στον εαυτό σου και απομακρυνθείς για λίγο από κοινωνικές συναναστροφές, θα εκπληρώσεις τις βαθιές σου επιθυμίες και θα ικανοποιήσεις τα συναισθήματα σου και τις ψυχικές σου ανάγκες! Ώρα να ανακτήσεις δυνάμεις και να υλοποιήσεις σχέδια παρασκηνιακά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα αφιερώνεις τον εαυτό σου στον φιλικό τομέα, όπως και στις σημαντικές για εσένα κοινωνικές επαφές! Γενικά, η σημερινή ημέρα, θα ενισχύσει την ανάγκη σου για αλλαγές, ανατροπή καθημερινότητας, δραστηριότητες με φίλους και ενδυνάμωση φιλικών σχέσεων! Δεν θα λείψουν επίσης οι ευχάριστες εκπλήξεις!

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, σήμερα πρέπει να βάλεις προτεραιότητα την κοινωνική σου καταξίωση! Η σημερινή ημέρα, θα φέρει ουσιαστική ικανοποίηση και γερές βάσεις στις υποθέσεις σου, κυρίως μέσα από κοινωνικές επαφές! Είσαι ώριμα δυναμικός, τίμιος και οξυδερκής, γεγονός που αναγνωρίζεται από τον περίγυρο σου και κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.