Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε τι θα σου φέρει ο Νοέμβριος του 2022

October 29, 2022


Η μέρα του μήνα που γεννήθηκες δείχνει ξεκάθαρα πώς θα κυλήσει ο μήνας σου. Αν θέλεις να μάθεις, τι να περιμένεις από τον Νοέμβριο, τότε δεν έχεις παρά να δεις σε ποιον Αριθμό ανήκεις και να διαβάσεις την πρόβλεψή σου!Όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σου, αυτόν τον μήνα. Εσύ θέλεις να μοιραστείς, να εκφραστείς, να μιλήσεις και άλλοι θέλουν να σε ακούσουν! Η “φωνή” σου μετράει. Το κοινό …

...α εκφραστείς, να μιλήσεις και άλλοι θέλουν να σε ακούσουν! Η "φωνή" σου μετράει. Το κοινό σου περιμένει να εμπνευστεί από εσένα. Είτε αυτό αναφέρεται σε μια παρουσίαση για εργασία, σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο που ετοιμάζεις, στον λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...

Η μέρα του μήνα που γεννήθηκες δείχνει ξεκάθαρα πώς θα κυλήσει ο μήνας σου. Αν θέλεις να μάθεις, τι να περιμένεις από τον Νοέμβριο, τότε δεν έχεις παρά να δεις σε ποιον Αριθμό ανήκεις και να διαβάσεις την πρόβλεψή σου!

Αν γεννήθηκες την 1η, 10η, 19η ή 28η μέρα οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 1 (του Ήλιου)

Όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σου, αυτόν τον μήνα. Εσύ θέλεις να μοιραστείς, να εκφραστείς, να μιλήσεις και άλλοι θέλουν να σε ακούσουν! Η “φωνή” σου μετράει. Το κοινό σου περιμένει να εμπνευστεί από εσένα. Είτε αυτό αναφέρεται σε μια παρουσίαση για εργασία, σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο που ετοιμάζεις, στον λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή απλώς κουβέντα με τους φίλους σου, είστε σε θέση να επηρεάσεις. Χωρίς πίεση όμως! Η δημιουργικότητά σου ενισχύεται επίσης και μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους! Όταν βρεθείς αντιμέτωπος με ένα δίλημμα, επίλεξε τον δρόμο που δεν ξέρεις καλά ή μια καινούργια μέθοδο.Μην αφήσεις τον φόβο του αγνώστου να σε αποτρέψει. Αυτή η προσέγγιση πιθανότατα θα απαιτήσει να αξιοποιήσεις τους εσωτερικούς σου πόρους αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης. Ας είναι!

Αν γεννήθηκες την 2η, 11η, 20η ή 29η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 2 (της Σελήνης)

Οικογένεια, ευθύνη, δομή, ρουτίνα, όλα αυτά θα είναι το επίκεντρό σου τον Νοέμβριο. Ωστόσο, ακόμα κι αν αισθάνεσαι ότι κάνεις αγγαρεία, να παραμείνεις συνεπής και αφοσιωμένος. Κάποιοι άνθρωποι θα σε χρειαστούν και θα πρέπει να είσαι εκεί! Αν κάποια πράγματα βρίσκονται στο στάδιο του προγραμματισμού, εδώ και αρκετό καιρό, αυτός είναι ο μήνας σου για να βάλεις μπροστά ή να ολοκληρώσεις ό,τι είναι ημιτελές! Κι όσο πιο αποτελεσματικός είσαι, τόσες περισσότερες ευκαιρίες θα προσελκύσεις, για να μην αναφέρουμε τα άτομα που θα έρθουν κοντά σου. Διάλεξε σοφά και κάνε σωστή διαχείριση χρόνου! Μπορεί να μπεις στον πειρασμό να πεις “ναι σε όλα” όσα σου προτείνουν, ωστόσο δεν είσαι υπεράνθρωπος, αν και κάποια στιγμή ενδεχομένως να νιώσεις έτσι! 

Αν γεννήθηκες την 3η, 12η, 21η ή 30η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 3 (του Δία)

Ένας άνεμος αλλαγής πνέει για σένα τον Νοέμβριο και η τάση σου για ελευθερία, ποικιλία και περιπέτεια είναι πολύ μεγάλη. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα τα παρατήσεις όλα σύξυλα και θα εξαφανιστείς. Πιθανότατα να έχει να κάνει με εσωτερική αναζήτηση και προσωπική ανακάλυψη. Μπορεί να νιώθεις ότι κάποια πράγματα στη ζωή σου έχουν φθαρεί. Ίσως διαπιστώσεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι πλέον για κάποια που μαγνήτισαν την προσοχή σου, πριν από ένα μήνα. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό! Ξαναδές θέματα στη δουλειά, τη σχέση σου, τους λογαριασμούς social media που ακολουθείς, τα βιβλία στο κομοδίνο σου, τις καθημερινές συνήθειες που έχεις, οτιδήποτε με το οποίο αισθάνεσαι λίγο κολλημένος. Εντόπισε και ξερίζωσε ό,τι σε εμποδίζει. Μην παρασυρθείς όμως και σαμποτάρεις τις καλές σχέσεις που έχεις. Αντίθετα, αναγνώρισε ότι η ανάγκη σου για ανεξαρτησία και αυτονομία πιθανόν να είναι προσωρινή.

Αν γεννήθηκες την 4η, 13η, 22η ή 31η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 4 (του Ουρανού)

Τον Νοέμβριο καλείσαι να εστιάσεις την προσοχή σας στο σπίτι και την οικογένειά σου. Είναι το σπίτι σου το καταφύγιό σου; Οι άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεσαι τη ζωή σου είναι στοργικοί και γενναιόδωροι; Οτιδήποτε είναι εκτός ισορροπίας και δεν σε εξυπηρετεί πιθανότατα να εμφανιστεί απρόσμενα, ζητώντας σου λύσεις. Και παρομοίως, θα κληθείς να βοηθήσεις άλλους ανθρώπους να διορθώσουν δικά τους λάθη. Αυτό μπορεί να είναι εύκολο ή πολύ δύσκολο. Από την άλλη, είναι ένας καλός μήνας για να ασχοληθείτε με βελτιώσεις στο σπίτι ή τη διακόσμησή του κα να επικεντρωθείς σε λεπτομέρειες. Ενώ αυτή η τελειομανία θα μπορούσε να σε κρατήσει πίσω σε ορισμένους τομείς (με το να είσαι ευερέθιστος ή να μιλάς άσχημα για τον εαυτό σου), τώρα θα τη χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου.

Αν γεννήθηκες την 5η, 14η ή 23η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 5 (του Ερμή)

Ο Νοέμβριος σε καλεί να κάνεις μια ενδοσκόπιση. Στόχοι, προθεσμίες, έργα, ευθύνες, θα είναι εκεί και θα σε περιμένουν. Προς το παρόν, επίτρεψε στον εαυτό σου να απολαύσει λίγη ησυχία. Ακύρωσε μερικές κοινωνικές δεσμεύσειςμ εάν χρειάζεται και μην προγραμματίζεις τίποτα που είναι πιθανό να εξαντλήσει την ενέργειά σου. Γράψε μια λίστα με όλα τα πράγματα που θα ήθελες να κάνεις και η δουλειά, η οικογένεια ή η σύγχρονη ζωή σε εμποδίζουν. Τι σε κάνει να χαμογελάς; Τι σε εμπνέει; Τι σε ιντριγκάρει; Μην ψάχνεις αλλού! Τις απαντήσεις τις έχεις μέσα σου. Αποτραβήξου και αφιέρωσε λίγο χρόνο για να ψαχτείς. Εάν δεν το κάνεις, δε θα ξέρεις από πού να ξεκινήσεις. Η ευημερία σου εξαρτάται από αυτό.

Αν γεννήθηκες την 6η, 15η ή 24η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 6 (της Αφροδίτης) 

Ο Νοέμβριος ξεκινάει δυναμικά! Υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες για να αποκομίσεις υλικά κέρδη, πιθανότατα μέσω της εργασίας, ωστόσο, υπάρχει μια προειδοποίηση: Μην αφήνεις τα χρήματα να είναι η μόνη σου προτεραιότητα! Είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τα κίνητρά σου και να καταλάβεις γιατί κάνεις αυτό που κάνεις. Τι συνεισφέρεις και τι προσφέρεις; Εάν επικεντρώνεσαι μόνο στα λεφτά, είναι απίθανο να πάρεις ό,τι θέλεις. Επιπλέον, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασκήσεις θετικό αντίκτυπο, όχι μόνο στη ζωή σου, αλλά και στις ζωές των ανθρώπων γύρω σου. Επομένως, αν πάρεις αποφάσεις τις επόμενες εβδομάδες, σκέψου πώς θα επηρεάσουν όλους τους εμπλεκόμενους. Να είσαι τρία βήματα μπροστά αυτόν τον μήνα. Μην εστιάζεις στο αποτέλεσμα της δουλειάς και των προσπαθειών σου για τώρα, αλλά για τους επόμενους μήνες, ακόμα και χρόνια. Κάνε μακροπρόθεσμες επενδύσεις, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και προσωπικό επίπεδο και τα κέρδη που θα αποκομίσεις θα είναι ένα γερό θεμέλιο για το μέλλον σου.

Αν γεννήθηκες την 7η, 16η ή 25η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 7 (του Ποσειδώνα)

Αυτός ο μήνας φέρνει κι ένα κλείσιμο για σένα. Έρχεται το τέλος ενός κύκλου, επομένως θα πρέπει και εσύ να ευθυγραμμιστείς με τις ενεργειες και να πεις το οριστικό αντίο κάτι που θα είναι αρκετά δύσκολο! Ωστόσο, ρίξε μια ειλικρινή ματιά στη ζωή σου και δες σε τι αντιστέκεσαι, τι δε θέλεις να αφήσεις να φύγει. Τι είναι αυτό, από το οποίο κρέμεσαι; Μήπως είναι αυτό που σε εμποδίζει να ευδοκιμήσεις; Θα μπορούσε να είναι η πεποίθηση ότι δεν είσαι αρκετά καλός, ωραίος, σοφός, έμπειρος, πχ. Ίσως υπάρχει ένας ρόλος από τον οποίο κρύβεσαι από πίσω, σαν δικαιολογία για να μείνεις κολλημένος εκεί που είσαι. Σκάψε βαθιά. Να είσαι ειλικρινής. Επιπλέον, ο Νοέμβριος σε καλεί να ενισχύσεις τους δεσμούς σου και να ολοκληρώσεις ό,τι ξεκίνησες κάποτε, αλλά το άφησες στη μέση. Φρόντισε για οτιδήποτε καθυστερεί και χρειάζεται την προσοχή σου. Τον επόμενο μήνα, θα είσαι αρκετά χαρούμενος που τα τέλειωσες τώρα όλα.

Αν γεννήθηκες την 8η, 17η ή 26η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 8 (του Κρόνου)

Αυτός είναι o μήνας σου! Τον περασμένο διάστημα, πιθανότατα να έκλεισες μια μεγάλη πόρτα στη ζωή σου και να είπες ένα “αντίο” που μπορεί να ήταν επώδυνο για σένα. Ωστόσο, ο Νοέμβριος θα σε ανταμείψει. Είναι η εποχή των νέων ξεκινημάτων. Και αν δεν κάνεις τα πράγματα λίγο πιο διαφορετικά από πριν, αυτή η καινούργια αρχή δε θα υλοποιηθεί. Αυτό είναι το προσωπικό σου στοίχημα. Τι χρειάζεται ανανέωση; Μία σχέση; Η δουλειά σου; Η καριέρα σου; Το περιβάλλον του σπιτιού σου ή η καθημερινότητά σου; Έχεις την ευκαιρία να φτιάξεις έναν νέο τρόπο ζωής. Πάρε αποφάσεις με βάση τις βαθύτερες επιθυμίες σου. 

Αν γεννήθηκες την 9η, 18η ή 27η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 9 (του Άρη)

Καλείσαι να συνδεθείς πιο βαθιά με τους άλλους ανθρώπους στη ζωή σου και (ίσως το πιο σημαντικό) με τον εαυτό σου! Η διαίσθησή σου θα είναι οξυμένη και είναι αυτή που πρέπει να ακολουθήσεις. Αν χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των τεσσάρων εβδομάδων, πήγαινε με το ένστικτό σου. Ο περασμένος μήνας ήταν πιθανότατα μια περίοδος υπολογισμένου ρίσκου, ενώ αυτός σε ενθαρρύνει να εμπιστεύεσαι περισσότερο το μέσα σου και τα συναισθήματά σου. Θα διαπιστώσεις ότι αυτά δεν σας κάνουν ποτέ λάθος. Επιπλέον, θα καταλαβαίνεις πιο εύκολα τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω σου και θα συμπάσχεις κι αυτός είναι ένας τρόπος για να κάνεις πιο ισχυρό το δέσιμό σου μαζί τους. Φρόντισε μόνο να μην τα αφήσεις να σε επηρεάσουν και να αλλοιώσουν την κρίση σου.

Διάβασε επίσης: 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.