Ολοκληρωτική στροφή στα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα: Αλλάζει εντελώς το κλίμα τον Νοέμβριο για Κριούς, Καρκίνους και…

October 29, 2022


Η Λίτσα Πατέρα πραγματοποιεί μια ολοκληρωτική στροφή για τα ζώδια, τονίζοντας πως το κλίμα θα αλλάξει στις επόμενες μέρες εξαιτίας μιας συγκεκριμένης όψης.Πρόκειται για αυτήν του Ερμή στο Σπορπιό, που πρόκειται να προωθήσει αρκετά πράγματα στη ζωή μας, με τον Κώστα Λεφάκη παράλληλα να βλέπει ένα δύσκολο Νοέμβριο.Η παρουσία του Ερμή στον Σκορπιό από σήμερα προωθεί οικονομικές υποθέσεις. Παράλληλα, …

...ληλα, αρχίζετε από σήμερα να ρυθμίζετε οφειλές.ΤΑΥΡΟΣΟ Ερμής κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό, έτσι οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα είναι για καιρό στο προσκήνιο.ΔΙΔΥΜΟΙΜπορεί να σας απασχολούν πολλά, όμως την περίοδο αυτή θα επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας (υγεία).ΚΑΡΚΙΝΟΣΗ...

Η Λίτσα Πατέρα πραγματοποιεί μια ολοκληρωτική στροφή για τα ζώδια, τονίζοντας πως το κλίμα θα αλλάξει στις επόμενες μέρες εξαιτίας μιας συγκεκριμένης όψης.

Πρόκειται για αυτήν του Ερμή στο Σπορπιό, που πρόκειται να προωθήσει αρκετά πράγματα στη ζωή μας, με τον Κώστα Λεφάκη παράλληλα να βλέπει ένα δύσκολο Νοέμβριο.

ΚΡΙΟΣ

Η παρουσία του Ερμή στον Σκορπιό από σήμερα προωθεί οικονομικές υποθέσεις. Παράλληλα, αρχίζετε από σήμερα να ρυθμίζετε οφειλές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό, έτσι οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα είναι για καιρό στο προσκήνιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να σας απασχολούν πολλά, όμως την περίοδο αυτή θα επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας (υγεία).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό θα στρέψει την προσοχή σας στα δημιουργικά ή ερωτiκά σας θέματα! Από σήμερα άλλωστε έχετε και έντονη δημιουργικότητα.

ΛΕΩΝ

Είναι βέβαιο ότι την περίοδο αυτή βλέπετε την ζωή σας να αλλάζει, όμως από σήμερα… πρωταγωνιστεί η οικογένεια ή η ακίνητη περιουσία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καθημερινή σας ζωή φαίνεται να αλλάζει με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό. Θα υπάρξουν συνεχώς συναντήσεις, επαφές, συζητήσεις. Κάτι αλλάζει!

ΖΥΓΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό τα οικονομικά θα αρχίσουν να σας απασχολούν. Προσπαθήστε να προωθήσετε καταστάσεις! Υπάρχει πρόοδος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας δείχνει πως θα υπάρξει πρόοδος και εξελίξεις σε πολλούς τομείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος και του Ερμή στον Σκορπιό ενισχύει ή την μυστική σας δράση ή το παρασκήνιο. Προσοχή, μην δίνετε λαβές για σχόλια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρά το γεγονός ότι έχετε προβληματισμούς και διλήμματα, η είσοδος και του Ερμή στον Σκορπιό ενισχύει την βοήθεια φίλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό, έτσι τα επαγγελματικά (κοινωνικά) έρχονται στο προσκήνιο. Προσεγγίστε άτομα κύρους.

ΙΧΘΥΕΣ

Αρχίζει σημαντική βελτίωση στην ζωή σας και η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό υπόσχεται πολλά. Παράλληλα, έρχεστε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.