«Μπουρλότο» από Άση Μπήλιου: Το παρελθόν «χτυπά» ξανά Ταύρους, Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

October 29, 2022


«Μπουρλότο» έρχεται, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, για πολλά ζώδια, και πιο συγκεκριμένα για Ταύρους και Ζυγούς. Την Κυριακή ξεκινά και η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Άρη στους Διδύμους, που εκτείνεται μέχρι τις 12/1/23. Αυτό είναι και το πιο απαιτητικό διάστημα του υπολοίπου του 2022, όχι μόνο για τον καθένα από μας ξεχωριστά, αλλά και για τις εξελίξεις στο παγκόσμιο σκηνικό.Φυσικά υπάρχουν και …

κάποιες μέρες που έχουν πιο θετικές προδιαγραφές ακόμη και σε ένα δύσκολο διάστημα, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να απαισιοδοξούμε.Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

«Μπουρλότο» έρχεται, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, για πολλά ζώδια, και πιο συγκεκριμένα για Ταύρους και Ζυγούς.

Την Κυριακή ξεκινά και η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Άρη στους Διδύμους, που εκτείνεται μέχρι τις 12/1/23. Αυτό είναι και το πιο απαιτητικό διάστημα του υπολοίπου του 2022, όχι μόνο για τον καθένα από μας ξεχωριστά, αλλά και για τις εξελίξεις στο παγκόσμιο σκηνικό.

Φυσικά υπάρχουν και κάποιες μέρες που έχουν πιο θετικές προδιαγραφές ακόμη και σε ένα δύσκολο διάστημα, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να απαισιοδοξούμε.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.