«Εμπόδια» από Βάσια Μαυράκη: Ο Ερμής στον Σκορπιό φέρνει μεγάλες δυσκολίες σε Λέοντες, Υδροχόους και άλλο 1 ζώδιο

November 1, 2022


Τις αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια έκανε σήμερα (31/10) η Βάσια Μαυράκη στο «Πρωινό μας». Με την ευκαιρία, αυτά είναι τα ζώδια που θα έχουν έναν δύσκολο Νοέμβριο. Η γνωστή αστρολόγος και καθηγήτρια αστρονομίας, έκατσε στον καναπέ του εντυπωσιακού πλατό παρέα με τη Φαίη και μίλησε για τον Ερμή ο οποίος έχει περάσει στον Σκορπιό.«Σήμερα, που ο Ερμής πια είναι στον Σκορπιό και σε αυτή τ…

...η θέση τη δύσκολη, τη βαθιά, τη διεισδυτική, λειτουργεί πολύ έντονα», είπε αρχικά η Βάσια Μαυράκη.Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Αυτοί που επηρεάζονται περισσότερο είναι τα σταθερά ζώδια: Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι. Αυτό όμως δεν μας επηρεάζει με άσχημο τρόπο γιατί ο Ερμής είναι...

Τις αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια έκανε σήμερα (31/10) η Βάσια Μαυράκη στο «Πρωινό μας». Με την ευκαιρία, αυτά είναι τα ζώδια που θα έχουν έναν δύσκολο Νοέμβριο.

Η γνωστή αστρολόγος και καθηγήτρια αστρονομίας, έκατσε στον καναπέ του εντυπωσιακού πλατό παρέα με τη Φαίη και μίλησε για τον Ερμή ο οποίος έχει περάσει στον Σκορπιό.

«Σήμερα, που ο Ερμής πια είναι στον Σκορπιό και σε αυτή τη θέση τη δύσκολη, τη βαθιά, τη διεισδυτική, λειτουργεί πολύ έντονα», είπε αρχικά η Βάσια Μαυράκη.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Αυτοί που επηρεάζονται περισσότερο είναι τα σταθερά ζώδια: Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι. Αυτό όμως δεν μας επηρεάζει με άσχημο τρόπο γιατί ο Ερμής είναι ένας πλανήτης μικρός και γρήγορος που δεν προλαβαίνει να φέρει δεινά, απλώς μας ενεργοποιεί».

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Βάσια Μαυράκη για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.