Ζώδια Σήμερα 01/11: Αντιδράσεις κι αντιφάσεις

November 1, 2022


Ιδιαίτερη θα είναι η πρώτη μέρα του Νοεμβρίου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και η ανάγκη μας να διαφοροποιηθούμε, να σπάσουμε τη ρουτίνα, να ξεφύγουμε από συνήθειες και νοοτροπίες ετών, να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα θα είναι μεγάλη. Το τετράγωνό της ωστόσο με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρει επαναστατικές τάσεις, προβοκατόρικες ή αρκετά προκλητικές συμπεριφορές, α…

...�κετά προκλητικές συμπεριφορές, αντιδράσεις και αντιφάσεις. Από την άλλη, ενδεχομένως να εκπλήξουμε ή να εκπλαγούμε δυσάρεστα από αλήθειες που θα ειπωθούν ή μυστικά που θα αποκαλυφθούν.Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε...

Ζώδια Σήμερα |  Τρίτη 01 Νοεμβρίου

Ιδιαίτερη θα είναι η πρώτη μέρα του Νοεμβρίου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και η ανάγκη μας να διαφοροποιηθούμε, να σπάσουμε τη ρουτίνα, να ξεφύγουμε από συνήθειες και νοοτροπίες ετών, να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα θα είναι μεγάλη. Το τετράγωνό της ωστόσο με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρει επαναστατικές τάσεις, προβοκατόρικες ή αρκετά προκλητικές συμπεριφορές, αντιδράσεις και αντιφάσεις. Από την άλλη, ενδεχομένως να εκπλήξουμε ή να εκπλαγούμε δυσάρεστα από αλήθειες που θα ειπωθούν ή μυστικά που θα αποκαλυφθούν.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, η μέρα σας γεμίζει ενέργεια και διάθεση να αλλάξετε τα δεδομένα της προσωπικής σας ζωή. Προσπαθήστε να μην την αναλώσετε με τις συνηθισμένες θεωρίες, παραξενιές ή αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές.

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, μια αναταραχή στο σπίτι, τη σχέση ή τη δουλειά σας θα υπάρξει. Παρότι όμως προσωρινή, σας στέλνει μήνυμα ότι κάτι πρέπει να «διορθώσετε». Μην προκαλείτε και προβοκάρετε, απλά για να «σπάσετε πλάκα» ή να «παρακολουθήσετε» τις αντιδράσεις των γύρω σας.

Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, είτε οικονομικά είτε ερωτiκά, ξεφύγετε από την πεπατημένη και κάντε την έκπληξη, με κινήσεις άμεσες και αποφασιστικής σημασίας, αλλιώς θα εκπλαγείτε δυσάρεστα από τους άλλους. 

Διάβασε επίσης:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.