Έκλειψη Σελήνης τον Νοέμβριο με… μεγάλα ζόρια: Τα 4 ζώδια που θα τα βρουν σκούρα

November 5, 2022


Ο Νοέμβριος έχει μπει και τα ζώδια θα περάσουν… δύσκολα τις επόμενες μέρες, έχοντας αρκετά θέματα και κούραση να αντιμετωπίσουν, με τη Βίκυ Παγιατάκη να φέρνει «καταποντισμό» για το Σαββατοκύριακο.Συγκεκριμένα, η Τρίτη 8 του Νοέμβρη είναι η πιο σημαντική ημέρα του μήνα, καθώς φέρνει την έκλειψη της Σελήνης.Τα δράματα στην προσωπική σας ζωή θα κορυφωθούν τις επόμενες ημέρες και το άγχος αναμένετα…

...μένεται να χτυπήσει κόκκινο. Βρείτε ευκαιρία να περάσετε χρόνο με τους φίλους και την οικογένεια σας και μην το βάζετε κάτω. Στο τέλος του μήνα όλα θα επανέλθουν σε ισορροπία.ΚαρκίνοςΜέσα στον Νοέμβριο κάποια σχέση σας -είτε ερωτiκή, είτε φιλική- θα κλονιστεί και πρέπει να μην...

Ο Νοέμβριος έχει μπει και τα ζώδια θα περάσουν… δύσκολα τις επόμενες μέρες, έχοντας αρκετά θέματα και κούραση να αντιμετωπίσουν, με τη Βίκυ Παγιατάκη να φέρνει «καταποντισμό» για το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, η Τρίτη 8 του Νοέμβρη είναι η πιο σημαντική ημέρα του μήνα, καθώς φέρνει την έκλειψη της Σελήνης.

Ταύρος

Τα δράματα στην προσωπική σας ζωή θα κορυφωθούν τις επόμενες ημέρες και το άγχος αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο. Βρείτε ευκαιρία να περάσετε χρόνο με τους φίλους και την οικογένεια σας και μην το βάζετε κάτω. Στο τέλος του μήνα όλα θα επανέλθουν σε ισορροπία.

Καρκίνος

Μέσα στον Νοέμβριο κάποια σχέση σας -είτε ερωτiκή, είτε φιλική- θα κλονιστεί και πρέπει να μην αφήσετε να σας πάρει από κάτω. Γενικά, ο μήνας θα έχει δυσκολίες, ιδιαίτερα προς το τέλος του, δώστε σημασία στους φίλους και την οικογένειά σας.

Έκλειψη Σελήνης και ζώδια

Αιγόκερως

Μικροκαυγάδες στη δουλειά, ένταση μεταξύ των σχέσεων και ένα κλίμα βαρύ που θα σας κάνει να νιώθετε βάρος. Η έκλειψη της Σελήνης δεν θα σας φερθεί καλά, όμως όλα θα βελτιωθούν τον Δεκέμβριο.

Υδροχόος

Η έκλειψη της Σελήνης του Νοέμβρη για εσάς επικεντρώνεται στο σπίτι. Προβλήματα με τον σύντροφο, την οικογένεια ή ακόμα και με τον ιδιοκτήτη, θα σας φορτώσουν ένταση και άγχος. Όλα είναι περαστικά και μην δώσετε παραπάνω αξία στο πρόβλημα. Τα θέματα της εργασίας σας πηγαίνουν καλά και από τις γιορτές και ύστερα, όλοι οι τομείς θα τακτοποιηθούν.

Πηγή: Belikeyou.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.