Έχεις Σελήνη στους Διδύμους, τον Ζυγό ή τον Υδροχόο; Αυτό είναι το «μυστικό» της ψυχής σου!

November 5, 2022


Το να ρωτάμε «τι ζώδιο είσαι;» είναι πια συνηθισμένο. Είτε κάποιος ασχολείται με την αστρολογία είτε όχι, ξέρει σε ποιο ζώδιο ανήκει. Παρ’ ότι όμως ο Ήλιος στο κάθε ζώδιο έχει συγκεκριμένα «γνωρί…

...σματα», δεν σκιαγραφεί απόλυτα την προσωπικότητα ενός ατόμου, καθώς είναι ένας από τους πολλούς παράγοντες του γενεθλίου ωροσκοπίου που διαμορφώνουν «τον χαρακτήρα» του καθενός μας. Συχνά, μάλιστα, δε δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη θέση της Σελήνης, κατά τη στιγμή της γέννησής...

Το να ρωτάμε «τι ζώδιο είσαι;» είναι πια συνηθισμένο. Είτε κάποιος ασχολείται με την αστρολογία είτε όχι, ξέρει σε ποιο ζώδιο ανήκει. Παρ’ ότι όμως ο Ήλιος στο κάθε ζώδιο έχει συγκεκριμένα «γνωρίσματα», δεν σκιαγραφεί απόλυτα την προσωπικότητα ενός ατόμου, καθώς είναι ένας από τους πολλούς παράγοντες του γενεθλίου ωροσκοπίου που διαμορφώνουν «τον χαρακτήρα» του καθενός μας. Συχνά, μάλιστα, δε δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη θέση της Σελήνης, κατά τη στιγμή της γέννησής μας, η οποία μας δείχνει μια εικόνα για το πώς είμαστε κάτω από την επιφάνεια.

Αυτή είναι η πλευρά της προσωπικής μας ταυτότητας, που υπαγορεύει το πώς αντιδρούμε στα εξωτερικά ερεθίσματα,. Δείχνει τα συναισθήματά μας, τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες μας, το τι κρύβεται μέσα στην ψυχή μας.

Παρακάτω θα μάθεις ποιο είναι το μυστικό που κρύβεται στην ψυχή σου, αν έχεις τη γενέθλια Σελήνη σου στους Διδύμους, τον Ζυγό ή τον Υδροχόο!

Σελήνη στους Διδύμους

Αν έχεις τη Σελήνη σου στους Διδύμους, είσαι διαλλεκτικός, εξωστρεφής και αυτό που λέμε “κοινωνική πεταλούδα”.  Περίεργος και γεμάτος ενέργεια, δεν παίρνεις τίποτα ως δεδομένο. Δεν είστε μόνο χαλάρωση, διασκέδαση και γέλιο, στην πραγματικότητα, είσαι απίστευτα εύστροφος, όταν πρόκειται για αριθμούς, προϋπολογισμούς και οικονομικά. Κοιτάζοντας όμως σε μεγαλύτερο βάθος, το κύριο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου είναι ο διχασμός, κυρίως λόγω του ότι είσαι ένα άτομο που είναι μοιρασμένο ανάμεσα στο μυαλό και το συναίσθημα. Δεν είναι λίγες οι φορές που εκφράζεις ανοιχτά το πώς νιώθεις κι άλλες που το βάζεις στα πόδια, το αναιρείς ή υποκρίνεσαι. 

Σελήνη στον Ζυγό

Κύριο ζητούμενο της Σελήνης στο συγκεκριμένο ζώδιο είναι η δικαιοσύνη και η διατήρηση των ισορροπιών στις σχέσεις και γενικά στο περιβάλλον, ιδιότητες, δηλαδή, του Ζυγού. Αν ξεσπάσει καβγάς στη δουλειά, οι φίλοι σου διαφωνήσουν ή τα μέλη της οικογένειά σου παρεξηγηθούν μεταξύ τους, νιώθεις ότι πρέπει για να βρεις την καλύτερη λύση για να διευθετηθεί το πρόβλημα μια για πάντα. Παρά, όμως, την μειλίχια και ήρεμη στάση σου, κατά βάθος επιδιώκεις την καλοπέραση, την αφθονία υλικών αγαθών, ενώ μπορεί να δίνεις σημασία στην εμφάνιση και όχι στο χαρακτήρα ή σε στοιχεία που έχουν πραγματικά σημασία των ανθρώπων που ερωτεύεσαι ή θέλεις να απαρτίζουν τον περίγυρό σου.  Γι’ αυτό συχνά, όταν περνάς καλά, συμβιβάζεσαι με όλα τα υπόλοιπα.

Σελήνη στον Υδροχόο

Δεν υπάρχει ακριβής λέξη για να περιγράψει πλήρως τη Σελήνη στον Υδροχόο. Το σίγουρο είναι ότι αν γεννήθηκες με αυτήν, είσαι δημιουργικός, βλέπεις τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, ενώ δεν αφήνεις το συναίσθημα να σε καταλάβει. Από τη μία πλευρά, αυτό σου επιτρέπει να παραμένεις αποστασιοποιημένος και να προσεγγίζεις τα όποια προβλήματα με μια νέα προοπτική, ανακαλύπτοντας καινούργιες και ασυνήθιστες λύσεις. Από την άλλη πλευρά, όμως, δημιουργεί ένα αίσθημα απόστασης μεταξύ εσού και των γύρω σου, καθώς έχεις αδυναμία να εκφράσεις ό,τι σκέφτεσαι και αισθάνεσαι. Είσαι συχνά γεμάτος αντιφάσεις ή δείχνεις αδιάφορος για τα θέματα της καθημερινότητας ή του/της συντρόφου σου, αλλά ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος για τα προβλήματα του κόσμου, κάτι που αποτελεί και αιτία χωρισμού.

Αν δεν ξέρεις που είναι η δική σου Σελήνη, πάτησε εδώ 

Διάβασε επίσης: Η «σκοτεινή πλευρά» της Σελήνης στο κάθε ζώδιο

 Μάθε τι σημαίνει να έχεις γεννηθεί σε Πανσέληνο ή Νέα Σελήνη 

Η σημασία της Σελήνης από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.