«Χρώμα» ηλιακής έκλειψης από τη Λίτσα Πατέρα: Ευνοούνται 3 ζώδια – Έκτακτος συναγερμός για τα υπόλοιπα!

November 5, 2022


Τις αστρολογικές της προβλέψεις για τα 12 ζώδια μοιράστηκε το πρωί της Σάββατο 5/11 η Λίτσα Πατέρα, όπως κάνει κάθε μέρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Δείτε επίσης: Χαλάει τα σχέδια των ζωδίων η Λίτσα Πατέρα: Σαββατοκύριακο με αναποδιές για Κριούς, Καρκίνους και…Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας δημιουργεί ασυγκράτητες παρορμήσεις. Παράλληλα, έχετε πολύ σημαντικά νέα με…

...εί ασυγκράτητες παρορμήσεις. Παράλληλα, έχετε πολύ σημαντικά νέα με τα επαγγελματικά.Προετοιμάστε τις επόμενες κινήσεις σας, καθώς το σαββατοκύριακο χρωματίζεται από την έκλειψη στο ζώδιό σας.Έστω και με κάποια εμπόδια, τα σχέδιά σας προωθούνται. Ανοίγονται νέοι δρόμοι....

Τις αστρολογικές της προβλέψεις για τα 12 ζώδια μοιράστηκε το πρωί της Σάββατο 5/11 η Λίτσα Πατέρα, όπως κάνει κάθε μέρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: Χαλάει τα σχέδια των ζωδίων η Λίτσα Πατέρα: Σαββατοκύριακο με αναποδιές για Κριούς, Καρκίνους και…

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για τα ζώδια σήμερα 5/11

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας δημιουργεί ασυγκράτητες παρορμήσεις. Παράλληλα, έχετε πολύ σημαντικά νέα με τα επαγγελματικά.

Προετοιμάστε τις επόμενες κινήσεις σας, καθώς το σαββατοκύριακο χρωματίζεται από την έκλειψη στο ζώδιό σας.

Έστω και με κάποια εμπόδια, τα σχέδιά σας προωθούνται. Ανοίγονται νέοι δρόμοι. Μελετήστε προσεκτικά τα βήματά σας.

Επαγγελματικά θέματα σας απασχολούν. Περιορίστε τα έξοδά σας. Τα οικονομικά απαιτούν προσοχή.

Η Σελήνη στον Κριό σας ανοίγει δρόμους. Προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες. Δεν ευνοούνται μεγάλα ξανοίγματα αν δεν έχετε κάνει την σωστή προετοιμασία!

Προωθήστε θέματα εργασίας (υγεία) θα μπορούσατε να επωφεληθείτε. Η επικείμενη ηλιακή έκλειψη θα είναι θετική!

Ακόμα και μετά από κάποιους προβληματισμούς, θα μπορούσατε να έχετε μια σημαντική εξέλιξη στα δημιουργικά σας σχέδια.

Ένα οικογενειακό θέμα (ή ακίνητης περιουσίας) βρίσκει λύσεις. Αποφύγετε άσκοπες εντάσεις και συζητήσεις (γ’ δεκαήμ). Σχέδια προωθούνται.

Θα βρείτε σημαντικές ευκαιρίες, από την συνεργασία, με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Προσέχετε την υγεία σας.

Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας. Ένα οικονομικό θέμα, έστω και αν καθυστερεί, θα προωθηθεί.

Θα έχετε τόσες διαφορετικές προσεγγίσεις, οι οποίες θα είναι όλες ενδιαφέρουσες. Μόνο τα οικογενειακά θέματα θέλουν προσοχή!

Θα κινηθείτε μυστικά και ευέλικτα. Φροντίστε πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.