Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 5 Νοεμβρίου

November 5, 2022


Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 5 Νοεμβρίου (δείτε και τις προβλέψεις του Νοεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη).Οι σχέσεις, τα οικονομικά, οι πόροι και οι απολαύσεις θα ωφεληθούν αν δοκιμάσετε αυθόρμητα, μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση.Αν οι τομείς της ζωής σας έχουν βαλτώσει, …

...ορετική προσέγγιση. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Δέσποινα Βανδή: Ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Νικολαϊδη όταν ερωτεύτηκε τον Μπισμπίκη - «Θεώρησα τίμιο απέναντι στα παιδιά μου να...» ...

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 5 Νοεμβρίου (δείτε και τις προβλέψεις του Νοεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη).

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 5 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Οι σχέσεις, τα οικονομικά, οι πόροι και οι απολαύσεις θα ωφεληθούν αν δοκιμάσετε αυθόρμητα, μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν οι τομείς της ζωής σας έχουν βαλτώσει, η σημερινή μέρα θα ταρακουνήσει λίγο τα πράγματα… αρκεί να γίνουν λίγο πιο ενδιαφέροντα και να φρεσκάρουν τη γνώριμη ρουτίνα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απροσδόκητο εισόδημα μπορεί να έρθει στο δρόμο σας ή να ανακαλύψετε κάτι που απλά δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στην αγορά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσετε νέες κοινωνικές σχέσεις.

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 4 Νοεμβρίου

ΛΕΩΝ

Προσοχή σε αγορές που είναι πέρα από τον προϋπολογισμό σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως σας ταράξει κάποια απερίσκεπτη συμπεριφορά σε ό,τι αφορά άμεσες αποφάσεις που θα μετανιώσετε γι’ αυτές αργότερα.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε την τάση να εντυπωσιάζετε τους γύρω σας με την γοητεία σας καθώς είστε πολύ επιφυλακτικοί για να τους προσεγγίσετε και να προσπαθήσετε να τους γνωρίσετε καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να σκεφτείτε αν θα πρέπει να συνεχίσετε να θαυμάζετε κάποιον/α από απόσταση ή να τον/την προσεγγίσετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν έχετε τίποτα να χάσετε εάν υιοθετήσετε μια πιο τολμηρή στάση στη ζωή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας φέρνει απογοήτευση, καθώς κάποιο άτομο για το οποίο έχετε συναισθήματα, φαίνεται αδιάφορο στις προσπάθειες σας να το προσεγγίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καμία από τις τακτικές σας δεν φαίνεται να πιάνει. Συζητήστε ανοιχτά όσα σας ενδιαφέρουν!

ΙΧΘΕΙΣ

Να ξέρετε ότι το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ενδιαφέρεται κι εκείνο, απλώς έχει έναν πολύ περίεργο τρόπο να δείχνει το ενδιαφέρον του.

Ο έρωτας “παγώνει” απρόβλεπτα – Ταύροι, Λιοντάρια και… προσοχή!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά & καλό μήνα! Κάνουμε ποδαρικό με την Αφροδίτη που είναι στον Σκορπιό και έχει φουντώσει τους έρωτες και τα πάθη, μας έχει ζαλίσει το μυαλό!

Το θέμα είναι πως το διάστημα αυτό, υπήρξαν μοιραίες συναντήσεις, επαφές, με εκείνα τα πρόσωπα που κάτι βαθύ έχουν χαράξει μέσα στην καρδιά μας. Πρόσωπα από το παρελθόν, που μόνο αγάπη θυμίζουν, που βαστούν εκείνο το μαγικό, χρυσό κλειδί από το μυστικό σεντούκι, εκείνο που κρύβει αμέτρητα, θαμμένα συναισθήματα! Άνοιξε το σεντούκι σε αρκετές περιπτώσεις και εμφανίστηκε ο έρωτας, το πάθος, η έλξη, συναισθήματα φλογερά, τα απωθημένα βγήκαν στην επιφάνεια, με γλυκό τρόπο τούτη τη φορά. Κάποιος θα το ζήσει το όνειρο επιτέλους.. Πω πω ενθουσιασμός!!!

Ταύροι, Λιοντάρια… διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θα υποφέρουν οικονομικά οι Ταύροι και ακόμα 2 ζώδια – Δυσάρεστες προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 4 Νοεμβρίου

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.