Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου

November 7, 2022


Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου (δείτε και τις προβλέψεις του Νοεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη).Κάντε ακατανίκητες συμμαχίες που θα φέρουν μεγάλες νίκες.Αναζητήστε άτομα που έχουν ανάλογα οράματα με τα δικά σας, μην αναλώνεστε με ανθρώπους που ίσως να μην ανταπεξέλ…

... VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Χώρισαν μετά από 8 χρόνια γάμου - Βελούδινο διαζύγιο για αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ΤΑΥΡΟΣΑναζητήστε άτομα που έχουν ανάλογα οράματα με τα δικά σας, μην αναλώνεστε με ανθρώπους που ίσως...

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου (δείτε και τις προβλέψεις του Νοεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη).

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Κάντε ακατανίκητες συμμαχίες που θα φέρουν μεγάλες νίκες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναζητήστε άτομα που έχουν ανάλογα οράματα με τα δικά σας, μην αναλώνεστε με ανθρώπους που ίσως να μην ανταπεξέλθουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η απογραφή των μελλοντικών εpωτικών σας στόχων, δεν χρειάζονται απαραίτητα τη γνώμη των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σας δοθούν όμως έτσι κι αλλιώς οι πληροφορίες ή οι συμβουλές, ανεξάρτητα από το αν τις ζητήσετε για μια σημαντική δουλειά.

ΛΕΩΝ

Τα ζώδια σας προσκαλούν να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να βρείτε την αγάπη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο καθένας μπορεί να βιώσει μια αποτυχία διαφορετικά – να έχετε υπομονή και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπήστε τον εαυτό σας και γίνετε ο καλύτερός σας φίλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλη η σκληρή δουλειά που κάνατε το τελευταίο διάστημα μπορεί να έμοιαζε σαν να σκαρφαλώνετε ένα βουνό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα που βρίσκεστε στην κορυφή, μήπως υπάρχει κάτι που σας εμποδίζει να το χαρείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα καλά νέα είναι πως έχετε το πλεονέκτημα σε μια κατάσταση στη δουλειά – τα κακά είναι πως οι ανώτεροί σας έχουν εντελώς άλλες απόψεις για τις ιδέες σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε άτομα που αντιτίθενται στα σχέδιά σας. Μπορείτε να το κάνετε!

ΙΧΘΕΙΣ

Οποιοσδήποτε τομέας σας ενδιαφέρει τώρα, από τα επαγγελματικά εως τα περιουσιακά σας στοιχεία, θα πάει καλά!

Tα ζώδια που θέλουν να έχουν πάντα δίκιο στη σχέση

ζώδια Σήμερα Δευτέρα 7

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος ως τελειομανής και οργανωτικός που είναι, πιστεύει πως είναι ο καλύτερος σε όλα. Σε μια σχέση, αυτό θα φανεί κυρίως σε πράγματα που αφορούν τη συγκατοίκηση και το σπίτι, όπως το ποια είναι η κατάλληλη ώρα για να καθαρίσεις το σπίτι (όλες θα σου πει, λογικά), ποιος είναι ο σωστό τρόπος να βάλεις τα πράγματα στο ψυγείο και σε ποιο ντουλάπι πρέπει να μπαίνει το κάθε τι. Μην μπεις στον κόπο να διαφωνήσεις. Δε θα βρεις το δίκιο σου ποτέ!

ΛΕΩΝ

Ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου, έχει τέτοια γνώμη για τον εαυτό του που δύσκολα θα τον μεταπείσεις ότι κάποιος άλλος ξέρει κάτι καλύτερα από αυτόν. Ακόμα και να καταλάβει ότι αυτό που λέει ή πιστεύει δεν είναι σωστό, δεν πρόκειται να το παραδεχτεί ποτέ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος δεν είναι ότι θέλει να έχει πάντα δίκιο, απλά συνήθως …έχει! Είναι αρκετά ορθολογιστής και πρακτικός, οπότε βλέπει τα πράγματα καθαρά τις περισσότερες φορές. Σπάνια θα τον εμποδίσει το συναίσθημα να καταλάβει τι είναι σωστό και τι λάθος, οπότε μέσα στη σχέση ό,τι πει θα είναι πιθανότατα “σκληρό” για τον σύντροφό του, αλλά θα είναι και πολύ σαφές και σωστό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου;

Ο έρωτας “παγώνει” απρόβλεπτα – Ταύροι, Λιοντάρια και… προσοχή!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.