“Ο μήνας των απρόβλεπτων εκπλήξεων” – Ποια ζώδια θα δυστυχήσουν το Νοέμβριο

November 7, 2022


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Εύχομαι καλό μήνα εκ νέου, με άκρως φθινοπωρινό mood! Χειμωνιάζει σιγά-σιγά, αγαπημένη εποχή, τα φύλλα των δέντρων έχουν χρώμα πορτοκαλί και καφέ, πέφτουν με το πρώτο αεράκι, φοβερά ρομαντική η φάση, για εμάς τους ονειροπαρμένους.. Κάθε εποχή έχει τη γλύκα της, ο κύκλος της ζωής είναι απίστευτα μαγικός! Ας προσγειωθούμε τώρα στην πραγματικότητα, ανώμαλη η προσγείωση, ό…

...πως φαίνεται, από τα αστρολογικά μαντάτα! Το σύμπαν έχει πάθει τρελή σύγχυση μου, οι πλανήτες κάνουν party και εμείς οι κοινοί θνητοί του λωλού! Οι πρώτες δεκαπέντε μέρες του Νοέμβρη, έχουν χρώμα άσπρο και μαύρο! Από τη μια η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Ερμής στον Σκορπιό, μας παθιάζουν...

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Εύχομαι καλό μήνα εκ νέου, με άκρως φθινοπωρινό mood! Χειμωνιάζει σιγά-σιγά, αγαπημένη εποχή, τα φύλλα των δέντρων έχουν χρώμα πορτοκαλί και καφέ, πέφτουν με το πρώτο αεράκι, φοβερά ρομαντική η φάση, για εμάς τους ονειροπαρμένους.. Κάθε εποχή έχει τη γλύκα της, ο κύκλος της ζωής είναι απίστευτα μαγικός!

Ας προσγειωθούμε τώρα στην πραγματικότητα, ανώμαλη η προσγείωση, όπως φαίνεται, από τα αστρολογικά μαντάτα! Το σύμπαν έχει πάθει τρελή σύγχυση μου, οι πλανήτες κάνουν party και εμείς οι κοινοί θνητοί του λωλού! Οι πρώτες δεκαπέντε μέρες του Νοέμβρη, έχουν χρώμα άσπρο και μαύρο! Από τη μια η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Ερμής στον Σκορπιό, μας παθιάζουν με οτιδήποτε αγαπάμε πολύ. Τη δουλειά μας, το σπίτι μας, το σύντροφό μας, το χόμπι μας. Μας προσφέρουν τη δύναμη και το σθένος, να διεκδικήσουμε αυτό που αληθινά μας ανήκει! Προκειμένου να το πετύχουμε αυτό, σίγουρα κάποιοι θα χρησιμοποιήσουν άλλα μέσα, το γνωστό «παρασκήνιο» ενός Σκορπιού! Κάτι πρέπει να συμβεί και πίσω από τις πόρτες και κάτω από το τραπέζι, για να προχωρήσουν κάποιες υποθέσεις.

Και εκεί που όλα βαίνουν καλώς, εμφανίζονται ο… διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου;

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.