Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 21 Νοεμβρίου 2023: Φουλ χρήμα για Καρκίνους κι άλλα 2 ζώδια

November 20, 2023


Στις 21 Νοεμβρίου ο Άρης που βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, άμεση δραστηριοποίηση. Φεύγουν οι ενδοιασμοί, στην άκρη μένει η διστακτικότητα, οι προσεγγίσεις και οι επιδιώξεις θα είναι αποφασιστικές.Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ανοίγματα θα υπάρξουν για βελτίωση, όσο πιο …

...ματικής και οικονομικής φύσης ανοίγματα θα υπάρξουν για βελτίωση, όσο πιο συντονισμένες θα είναι οι ενέργειες, τόσο πιο άμεσο και δημιουργικό θα είναι το αποτέλεσμα. Οι ηγετικοί χαρακτήρες θα έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν στην επιφάνεια τις έμφυτες τους τάσεις, να διοικήσουν...

Στις 21 Νοεμβρίου ο Άρης που βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, άμεση δραστηριοποίηση. Φεύγουν οι ενδοιασμοί, στην άκρη μένει η διστακτικότητα, οι προσεγγίσεις και οι επιδιώξεις θα είναι αποφασιστικές.

Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Αποφασιστικότητα, δυναμικές προσεγγίσεις

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ανοίγματα θα υπάρξουν για βελτίωση, όσο πιο συντονισμένες θα είναι οι ενέργειες, τόσο πιο άμεσο και δημιουργικό θα είναι το αποτέλεσμα. Οι ηγετικοί χαρακτήρες θα έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν στην επιφάνεια τις έμφυτες τους τάσεις, να διοικήσουν σωστά και να βελτιώσουν τις σχέσεις τους. Στον εργασιακό χώρο προσοχή στα παιχνίδια εξουσίας, ενδεχομένως κάποιοι να προσπαθήσουν να επιβληθούν. Οι ανταγωνισμοί που θα προκύψουν θα είναι δημιουργικοί, θα δώσουν το κίνητρο για άμεσες επιδιώξεις.

Στον αισθηματικό τομέα δυναμικές και μεθοδικές θα είναι οι προσεγγίσεις, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, αν αξιοποιηθούν με αμεσότητα η κατάληξη θα είναι θετική. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, οι συναναστροφές θα πάρουν γρήγορα μία πιο προσωπική όψη.

Δείτε επίσης: Δεκέμβρης «φωτιά» από Γιώργο Ματσάγγο: Τα 4 ζώδια που θα βιώσουν οικονομική και ερωτiκή «άνθηση»

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 21 Νοεμβρίου 2023: Φουλ χρήμα για Καρκίνους κι άλλα 2 ζώδια

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ανταμείβονται οι κόποι σας, οι προσπάθειες σας θα αποδώσουν, το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. Δυναμικότητα και ευρηματικός τρόπος σκέψης θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, λύσεις θα βρείτε σε επίμαχα ζητήματα. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να προκύψει συναρπαστική γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, οικονομικές συναλλαγές. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς και να βάλετε σε τάξη τα έσοδα σας. Στον αισθηματικό τομέα ευχάριστα θα περάσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα λάβετε θετικές απαντήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα οικονομικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, ίσως χρειαστεί να ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, θα προκύψουν συναναστροφές που θα σας ενθουσιάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης, θα μπορέσετε να δώσετε ουσιαστικές λύσεις, να χαλαρώσετε και να βγείτε από τις προβληματικές καταστάσεις. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις σας, θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις.

ΛΕΩΝ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τονωθείτε και να βγείτε από τις αγχωτικές σκέψεις, θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές οικογενειακές, φιλικές, κοινωνικές. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα προκύψουν για επανασύνδεση, θα τα βρείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ καλά θα τα πάτε στις επαγγελματικές σας επαφές, θα καταφέρετε να συνεργαστείτε με τον σωστό τρόπο, δημιουργικές θα είναι οι συναντήσεις που θα προκύψουν. Δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, η επιχειρηματολογία σας θα μπορέσει να πείσει και να επηρεάσει θετικά.

ΖΥΓΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, ευνοείστε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με αγοραπωλησίες, συμβόλαια, υπογραφές. Δεν αποκλείεται να προκύψει άνοιγμα για νέα πηγή εσόδων, αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, κινηθείτε μεθοδικά.

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 21 Νοεμβρίου 2023: Φουλ χρήμα για Καρκίνους κι άλλα 2 ζώδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στρατηγικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, η ευρηματικότητα σας θα σας βοηθήσει να βρείτε άμεσες και ριζικές λύσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική και οικονομική σας εξέλιξη. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίστε με αυθορμητισμό, δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναρπαστικές γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στα εργασιακά σας ζητήματα, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας και να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο τις βλέψεις σας. Θα χρειαστεί συντονισμός και μεθοδικότητα, οριοθετήστε την ανυπομονησία σας, προσπαθήστε να κινηθείτε με οργανωμένο τρόπο σκέψης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε έμφαση στην καριέρα σας και στις εργασιακές σας υποθέσεις, τα συμβάντα θα είναι υποστηρικτικά, θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε και να βάλετε σε εφαρμογή τα πλάνα σας. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις σας, θα υπάρξουν ευχάριστες φιλικές και κοινωνικές επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τακτοποιήστε ανοιχτούς λογαριασμούς, ευνοείστε σε θέματα οικονομικής φύσης, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για διεκπεραιώσεις, συμφωνίες. Στον αισθηματικό τομέα θα προκύψουν ευχάριστες συναναστροφές και νέες γνωριμίες, φλερτάρετε, προσεγγίστε με αυθορμητισμό.

ΙΧΘΕΙΣ

Κοινωνικοποιηθείτε, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για γνωριμίες και συναναστροφές, θα συνομιλήσετε με άτομα που θα καταφέρουν να σας τονώσουν ψυχολογικά και συναισθηματικά. Στην προσωπική σας ζωή θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, λύσεις θα βρείτε σε επίμαχα ζητήματα, αναθερμαίνονται τα αισθήματα.

Πηγή: e-zwdia.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.