Αλλάζει η ζωή τους ξαφνικά: 3 Ζώδια θα βγάλουν πολλά λεφτά σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα

November 20, 2023


Ζώδια σήμερα – Λίτσα Πατέρα: Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της ημέρας, σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα.Η έμπειρη αστρολόγος, λίγο πριν τις αστρολογικές προβλέψεις μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη της ημέρας, μέσα από το προφίλ της στο Instagram.Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, είναι μία θετική όψη που θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της δυναμικότητας….

... Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα για βελτίωση και προαγωγή. Οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες.Δείτε ακόμα: Ευχάριστα νέα από τον Κώστα Λεφάκη: Χρήματα...

Ζώδια σήμεραΛίτσα Πατέρα: Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της ημέρας, σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα.

Η έμπειρη αστρολόγος, λίγο πριν τις αστρολογικές προβλέψεις μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη της ημέρας, μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, είναι μία θετική όψη που θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της δυναμικότητας. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα για βελτίωση και προαγωγή. Οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες.

Δείτε ακόμα: Ευχάριστα νέα από τον Κώστα Λεφάκη: Χρήματα και γεμάτες τσέπες για Λέοντες κι άλλα 3 ζώδια

Αλλάζει η ζωή τους ξαφνικά: 3 Ζώδια θα βγάλουν πολλά λεφτά σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα

Όσοι αναζητούν καινούργια εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν κάτι αξιόλογο, απαραίτητο θα είναι να συντονιστούν οι προσπάθειες. Ίσως κάποιοι να θελήσουν να αλλάξουν αντικείμενο εργασίας, τα συμβάντα θα είναι υποστηρικτικά σε αλλαγές κατεύθυνσης επαγγελματικής ή οικονομικής. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές, αυθόρμητες, οι βλέψεις θα είναι σταθερές.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι φαντασία, διαίσθηση, έντονος συναισθηματισμός. Άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα μπορέσουν να εμπνευστούν και να ολοκληρώσουν με επιτυχία τα έργα τους. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση και επανασύνδεση, συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις, φεύγει η αδιαλλαξία και η άρνηση. Προσοχή στην έντονη ονειροπόληση, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να μείνουν προσγειωμένοι στην πραγματικότητα.

Ζώδια σήμερα – Λίτσα Πατέρα: Δείτε την τάση της ημέρας στο παρακάτω βίντεο

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 στο παρακάτω βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.